ŠkratekM -> RE: Junij 2015 (30.1.2015 21:59:14)
|
Jaz še tudi ostajam tu. FB sicer imam a ga uporabljam samo za stike s tistimi bolj oddaljenimi prijatelji. Sem pa imela danes morfologijo (21 teden). Vse je vredu, brez problemov. Bi pa naj bila punčka :) Je rekla G, da jo naj naslednjič spomnim, da še enkrat pogleda in bo takrat za ziher potrdila. Je imela mala prave akcije med pregledom, smo jo kar malo lovili. Pa že čist na začetku, ko mi je tisti mrzel gel dala na trebuh je prav na polno brcnila dvakrat :D. Potem jo je pa G razdražila še, ko je hotela obraz pogledat. Se je točno videlo, da ji je začelo it hitro na živce in je z rokicami prav stran odrivala pred obrazom :D prav hecna je bila. Zdaj me pa že cel dan brca. Smo ji menda malo ritem podrli, ker jo danes res nonstop čutim, prej je bila pa na uro natempirana. Res je bilo tak fajn. Pa moj dragi seveda tudi čisto navdušen, da bo punca. Neverjetno kako te mali bibe hitro rastejo. Meni se zdi, da je že prav stiščana noter, glede na prve preglede. :) Sicer pa če se vredu počutite se ne preveč sekirat glede tega kaj vse odkrijejo ginekologi. Kolegico so čisto prestrašili, ko so ji rekli, da ima povečano eno ledvičko, ko je pa naslednjič prišla vsa prestrašena na pregled je bilo pa vse vredu in njihov komentar je bil: aha, verjetno se je polulal. Saj vem, da bi tudi mene skrbelo, a se vedno tolažim s tem, da če poslušam svoje telo, pa vem, da mi nič ne manjka, je verjetno tudi z otrokom vse vredu. :) Držim pesti, da imate vse čimmanj zapletov, pa da uživate.
|
|
|
|