|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
13.11.2014 9:24:05   
biba88
hej punce!!!! Kako ste na to gnilo vreme.....
ALERGIJA jeast sem pa mal bolš me ne srbi več tok ...mam pa tok suho kožo...pa nisem še odkrila na kaj sem alergična.....

PREGLED moj drugi pregled bo čez 6 dni (in 30min)...hura za druge punce ki ste že BP opravle!!!!
DGIRL zate posebej držim pesti naj se slabosti nehajo!!!!
KALLI 14 mesecev je res majhna razlika ampak boš pa s plenicam naenkrat opravila in prej uživala...jest bom mela razliko 5 let in mi je to preveč ...bomo za tretjega pohitel user posted image
NUHALNA SVETLINA jest grem predvsem zato ker bo šla z mano hčerka in fant in da skupi vidmo dojenčka user posted image če je usojeno da bo otrok drugačen nimam kaj naredit....če bo kaj narobe bom potem razmišljala....
TREBUŠČEK jest sem osmi teden in mam trebuh kot sodček user posted image zelo težko skrijem.....in pol še hčerka pravi ...mami ti maš tok velik trebuh gotov maš dojenčka notr...jest ji pa pravim še mal počaki.....kmlu bo...
ZNAKI jesti jest morm skos jest....vse je tooook dobr!!!!!!!

A se kakšna že spogleduje z nosečniškimi hlačami in tunikamiuser posted image ena je enkrat rekla da na fb kupuje....a veste kje....user posted image

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.11.2014 12:36:20   
*zmajčica*
Oj oj...evo tudi mene po doooolgem času. Moje slabo počutje in utrujajoči glavoboli so se malo umirili, pa se javim na raport... user posted image Malo sem vas za nazaj prebrala... vglavnem v ponedeljek sem imela 1. pregled, kjer sva videla srček... Vse je ok, otroček pravilno velik. Sem v 10.tednu-PDP imam 6.6.2015. Dobila datum za nuhalno in za pregled v 16 tednu..,. :) Drugač pa vidim da ste se menle nekaj glede folne... Jst sm pri prvih dveh mela elevit-sam ga nikakor nisem mogla prebavit, je šou takoj ven. user posted image Tako da pri nobenemu nisem jemala folne...Zdaj sem si kupla femibion, pa je kar ok...sicer jih bol redko vzamem, ker enostavno pozabim... user posted image . Drugače pa ja trebuh je že kar videt, pa nič zato - Me user posted image smo itak najlepše. Aja zakaj meni ne najde FB skupine?? LP

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.11.2014 12:50:52   
ancy69
Fb skupina je sedaj popolnoma skrita, jaz sem vclanjena, ce bi katera se vclanila jo lahko dodam oz recem administratorki.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.11.2014 13:16:00   
Grancereale
Tudi jaz sem v fb skupini in lahko pravtako katero dodam. Mi je pa za enkrat tule bolj všeč kot tam, se mi zdi da tam nekatere punce kar malo prehitevajo :) ko berem njihove objave mi je kar grozno, kako jaz niiiič ne vem kdaj, kako in česa naj se že lotim.

Nikoli nisem načrtovala nosečnosti in se sploh nisem zanimala za te stvari, no, zdaj me je pa vse presenetilo. Saj mi boste pomagale a ne? Ker ima večina že otroke mi boste najbrž v veliko pomoč.

Jaz osebno nimam še nič trebuha, tudi kg so ostali isti, me je G včeraj na pregledu kar malo čudno gledal :)

nanyka5 moj plodek je bil tudi na prvem pregledu premajhen za 8.teden, pa je včeraj v 10t6d meril skoraj 4cm in je nadoknadil vso velikost. Tako da ne skrbi ;)

Sta mi pa in G in sestra zabičala, da moram spiti 2litra vode na dan. Ampak meni to enostavno ne uspe :( sem pa doživela še eno razočaranje včeraj in sicer to, da še nisem prebolela toksoplazme. Zakaj razočaranje? Ker imam doma 2 mačkona, ki se jima že 2 meseca izogibam, pa sem mislila, da se bom končno lahko spet normalno obnašala in skrbela za njiju. Ampak glede na to, da v petih letih odkar ju imam nisem zbolela, verjetno nista prenašalca a ne?

Pa še eno skrb imam... sem grozno velik živaloljubec (zato tudi delam v tej panogi) in imam doma kot že rečeno 2 mačkona in 2 psički. Zdaj me pa nekateri prepričujejo, da moram zaradi dojenčka dat vse stran - meni se bo zmešalo :( :(

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.11.2014 14:43:28   
biba88
grancreale ne leti nate ampak na izjavo ljudi okrog tebe!!!!! ko slišim ljudi da bodo dali stran živali zaradi otrok mi postane slabo..... kako lahko to narediš.....kaj niso to tvoji živalski otroci...
pri nas imamo dve psički in tri mucke....vsi so rešenčki.....s hčerko se nikoli ne obrneva stran ko vidiva človeka ali žival v stiski....besna sem na te izjave in v teakih primerih bi najraje koga premlatla!!!!!!!!!!!
še alergikom po novem svetujejo hišnega ljubljenčka...ne vem.....tebi pa rečem misli s svojo glavo halo če si pravi živaloljub potem ne boš namenoma zavrgla svojih živalic...zaradi take miselnosti pa je toliko brezdomnih živalicuser posted image
ko maš otroka se ne spremeni nič če mene vprašaš....jest delam isto kot prej razen da operem 1 pralni stroj več.....aja pa dobila sem prijateljico, s katero se vsak dan odpraviva na sprehod s kužki...s katero skupaj kuhava ustvarjava in si zaupava...to je moja hči....
z njo in za njo mi ni nič težko....pa če si mel prej živali ti je jasno kaj to prinese...mislim da kdor zna skrbet za živali zna tut za otroke......in tud hči ima že pravi čut za živali vsako jutro pomaga nahranit vse kosmatince in jih scartat.....
poznam ene ki pred svojim otrokom niso ne kuhale ne prale nič jim ni blo treba...no za take pa zna bit problem otrok....
če ne veš kako dobro vpliva žival na otroka si pa mal Googlej!!!

(odgovor članu Grancereale)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.11.2014 14:51:32   
ancy69
biba88 podpis pod tvoj post...si tako dobro povedala da ni kaj dodat.
sicer pa glede toksoplazme....je omenjeno tudi na netu od mack in zraven tudi pise pa nikakor se zivali ni potrebno izogibati ali bognedaj znebiti. Samo pazit moras malo.
Ljudje ki bi pa v takem primeru zival zavrgli je pa verjetno niti nimajo in prav je tako! Sramota.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.11.2014 14:56:36   
Grancereale
tudi moja 2 mačkona in ena psička so rešenčki, drugo psičko sem si pa kupila ker sem si zelooo želela psa ki bo povsod z mano. In tudi je. Zato sploh nisem nikoli in nikdar razmišljala, da bi jih dala stran. Čeprav bo z otrokom veliko dela bi bilo moje življenje preveč prazno brez njih.

Ampak ko ti ljudje, ki so tako prepričani, da žival in otrok ne sodita skupaj začnejo pametovati kako in kaj te res napsihira. Vsaj mene. In namesto, da bi bila vesela za otroka, ki bo imel družbo živali in bo s tem odraščal z nekim čutom odgvornosti, se zdaj sekiram.
Da bi jih dala stran sploh nisem pomislila, mi je pa fajn slišat še kakšno pozitivno mnenje, da se malo pomirim.

Se sploh ne bom več ozirala na mnenja "pametnjakovičev" in bom uživala z mojimi živalicami, Glede na to, kakšne reakcije pa imajo one na ostale otroke pa tudi vem, da bo mojemu malčku lepo z njimi ;)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.11.2014 15:07:44   
*zmajčica*
Grancereale imaš ZS! user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 608
13.11.2014 15:29:36   
maja2014
Zdravo, punce user posted image

Otrok+žival=neizmerna ljubezen. Samo to bom rekla. In-ne dovolit drugim, da ti pamet solijo. Obrni se in odkorakaj stran. A simple as that user posted image Kar se pa toksoplazme tiče, boš pa videla, kaj ti bodo rekli, in kaj bo potrebno storiti.

RAZLIKA V LETIH-Ne vem, zakaj bi bil to problem? user posted image Sin bo star 9 let, ko se bo dojenček rodil. In? Prav fino bo, nič nam ne bo manjkalo, vsi skupaj bomo uživali user posted image

Pit pa je treba, ja...se je pač treba prisilit...user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.11.2014 15:52:07   
MorskaMivka
Biba88, probaj čimveč dobrih surovih maščob vase spravit, nam jih mali parazitki pospešeno črpajo user posted image

Grancereale, če še nisi dobila toxe, je tudi sedaj ne boš, itak je več možnosti za okužbo preko slabo oprane zelenjave... Je pa to morda dobra prilika, da se tvoj navadi čistiti mačji WC in to tudi v bodoče opravlja, moj ga je pred leti tako prevzel user posted image

Živali in otroci so lahko super kombinacija, odvisno od staršev. Čeprav opažam, da mački, samci, dojenčkov sploh ne šmirglajo, so spodobni iti čez user posted image Tokrat imamo psa in sploh ne dvomim, da bo cel žur user posted image

Na FB prehitevajo? Potem se pa morda moram včlanit, glede na to, da sem včeraj privlekla ven racmanke in gruntala, kako jih lahko popravim user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.11.2014 15:57:38   
Anči banci
heey...tudi jaz sem nova na temu portaluu :) sm brala in glede folne kisline sm jst fulzadovoljna s tifolom :) nč slabo use normalno..no pa tut počutm se kot da ne bi bla noseča user posted image tko da kot ve mam tut js pdp 9.6.2015 jupii :) kako se vm ze kj trebuščk pozna men se za 1.nosečnost sm u 11 tednu kr lepo napihuj user posted image ....zdej mam tut nuhalno in upam da bo use ok :) ve ste ze ble?? lepo se mejteeeuser posted image user posted image

(odgovor članu MorskaMivka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.11.2014 16:57:53   
biba88
morska mivka jest kr velik maščob stlačim vase dnevnosicer kg so isti ampak apetit je pa......lihk zdele po celi bajti iščem pomfri...ker ga ni bom pohančke hahahahha
user posted image jest tok rada jemuser posted image ......nutela pomfri pica solata pire krompir....vse je dobro .....user posted image
nimam kej čez tri mesce bom sinji kit!!! hahahahauser posted image

(odgovor članu Anči banci)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.11.2014 17:11:47   
Grancereale
oooo biba88 ne mi o pomfriju pa pohančkih. Če mi je še tko slabo lahko to vase stlačim user posted image user posted image . ampak jaz vse to spečem v pečici, da ni preveč olja... da se počutim, da bolj zdravo jem user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.11.2014 17:48:13   
biba88
če se boriš z user posted image slabostmi potem je mastna (junk) hrana zakon...mal obteži želodec da okrog ne skačeuser posted image
meni je slabo če ne jem...če mam prazn želodec mi je kuj slabo pa še vrti se mi.....tko da jest jem cel danuser posted image
in meni res pomaga...računam pa vsaj na 20kg + sem po porodu iz 78 prišla na 52 v 1.5 letu pa sploh nisem hujšala sam skos sva ble s tamalo aktivne...
user posted image aja pa po mastni hrani obvezno en čokoladica kinder user posted image user posted image ....učer sem si zaželela čips s rdečo papriko in jagodni kefir
user posted image božansko ...ni kej visoka kuhna....

Neposredna povezava do sporočila: 614
13.11.2014 20:15:49   
Mee na
Grancereale glede tokse je bolj pomembno vprasanje ce sta muca zunanja ali notranja. Midva imava muca iz zavetisca, ki je izkljucno notranji muc, tako da se ne pazim posebej. Samo wc mu vseeno cistim z rokavicami. Pa se to bolj zato ker zraven se pomijem tla.
Dgirl tebe pa dobro razumem kaj prestajas. Tako je bilo meni lani. Samo da sem jaz vse trpela in hodila v sluzbo ker nisem hotela da bi izvedeli da sem noseca. Pa mi je sedaj zal da nisem poslusala svojega telesa in pocivala. Letos sem sla pa na bolnisko za par dni ko je bilo stanje podobno lanskemu in isto pristala na infuziji. S tem da je meni pomagala ze 4. flasa in sem se precej bolje pocutila drugi dan ko so me odpustili iz bolnice. Zacela sem normalno jesti in piti, kar mi je bilo najbolj pomembno. Lani pa sem ob teh hudih slabostih cez dan popila samo po par kozarcev tekocine, jedla pa kot pticek. Drzi se, misli na svojo pikico, probaj se cim bolj zamotiti s kaksnimi stvarmi, ki te lahko malo preusmerijo od konstantnega razmisljanja o pocutju.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.11.2014 10:46:38   
Dgirl
Ancy69 sem že doma ampak ni nič boljše. Takoj ko sem šla domov sem že bruhala. Groza.

Mee na ali so se ti pol te slabosti v tretjem mesecu pomirile? Js v ponedeljek začenjam 8. Teden. Govorim si- do 10.tedna moram zdržati. Pol pa bo. Se dva cela tedna. Meni se zgodi da popijem le 2-4dcl tekočine. Hrane bore malo. Res je nemogoče tako živeti.

Kje je zame nuhalna. Se milje delec.

Ali imate kaj občutek kaj bo? Js kr mislim da bo punčka k mi je tok slabo.

Biba88 js bi mela rada tako nosečnost kot ti. Jes vse. Nič ti ne smrdi. Men seeže če voham hrano ki jo jem, vse okol obrne. Res ni lepa nosečnost. Da bi bilo vsaj vse z bebo ok. Če pa se to ne bo. .. Pol pa tut ne vem.

(odgovor članu Mee na)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.11.2014 11:12:08   
MorskaMivka
Biba88, od naštetih maščob ni nobena ne dobra, ne surova, tako da ni nobene koristi user posted image

Dgirl, drži se user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.11.2014 11:55:53   
Grancereale
Joj Dgirl bogica. Sploh si ne predstavljam kako ti je. Očitno boš res mogla potrpeti še par tednov. Meni je sicer ginekolog rekel da te hude slabosti trajajo do 16.tedna.

Meni osebno je nekaj najhujšega da mi je slabo, tako da mi je 2 tedna res bilo grozno. Zdaj sem pa že 6 dni ok, edino zvečer imam rahlo slabost...ampak če pojem kruh z nutelo me tudi to mine user posted image
Moram priznat da nikoli nisem jedla nutele zdej mi pa ful paše. Same nezdrave stvari mi pašejo, ne vem zakaj user posted image

Danes sem vstopila v 12. teden juhu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
14.11.2014 11:59:51   
biba88
morska mivkauser posted image

dgirl jooj verjamem da bi zamenjala položaj z mano ja.....mislim da bi ti za kak dan celo ugodila....sej bo...ene nosečke so res boge no...razmišljaj o nagradi
o lepem mičkenemuser posted image ki bo posledica težke poti.....a si poskusla kako alternativo kot je akopunktura masaža ingver zeliščni ali homeopatski pripravki.....
mal pobrskaj mogoče ti pa kaka stvar pomaga...jej po žličkah enako s tekočino vsakih deset minut mini žličko...tko sem jest delala ko sem bruhala (želodec mi nagaja včasih)
pa jej živila brez vonja in okusa.....DRŽIM PESTI DA TI NEHA BIT SLABO IN RATAŠ SREČKA NOSEČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
14.11.2014 12:20:36   
ancy69
Dgirl....sploh si ne predstavljam :( pa verjamem da se ti se toliko bolj vlecejo tedni. Ampak kot so ze punce rekle...vse bo poplacano in pozabljeno junija user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.11.2014 13:44:10   
soncica8
Dgirl boga. Ne privošćim nobeni kaj takega. Jaz sem preživela komaj 1 teden groznih slabosti kaj še le tako dolgo. Naj te res tolaži misel na bebico in pa to, da lahko slabost zgine iz danes na jutri in da je naslednji dan kot, da je nikoli ni bilo. Upam, da se to čimprej zgodi in zaživiš normalno! Držim pesti za tebe

Grancereale jej danes je najin dan, končno ta magični 12t user posted image Tako sem se ga veselila.

Upam, da počasi izvenijo tudi moje sedaj res jutranje slabosti, ki so se zopet pojavile in pa odpor do kuhanja in vsega kar ni sladko user posted image Trenutno jem pač samo juhe, kaki jogurt in solato, zvečer pa obvezno veliko dozo sladkarij user posted image Izgubila sem sicer zopet 2kg, ampak počutim se razen zjutraj OK, edino naveličana sem že enolične hrane. Ampak boljše, da mi vsaj nekaj paše kot pa popolnoma nič.

Zdaj pa že pridno odštevam dneve do pregleda in NS

< Sporočilo je popravil soncica8 -- 14.11.2014 13:45:37 >

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.11.2014 14:03:14   
1.april
jaz imam danes prvi pregled pri G. Gremo pa vsi, jaz, dragi in tamali. Ma rajši bi vidla, da grem sama. Dragi še sploh nikoli ni bil na takem preglednu, niti na nuhalni ali morfi pri tamalem. Služba taka, pa obveznosti...no, danes je frej pa men ni do tega user posted image pa če bo tamal začel kaj spraševat, kaj naj mu rečem user posted image zastopil itak ne bo, povedat je še prezgodaj, pa lahko tudi se spozabi kaj...
ma ne vem, strahovi za bz.

pa zoprni so mi tile gin.pregledi do daske. Grem že rajš h zobarju.
sitna sem user posted image

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.11.2014 14:41:26   
Nitkica11
No seena nosecka. To bo ze 3 otrocicek malo nepricakovano.. se sedaj nisem cisto dojela kaj se dogaja. PDP imam 12.6.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.11.2014 13:16:41   
Orionlady
Živjo,

pa se vam še jaz javljam. Nisem imela namena do pregleda zaradi prejšnje izkušnje, ko sem imela ss v 7. tednu. Pa me je vse to pričakovanje in vaši pogovori premamilo, tako da se vam javljam že sedaj. Pregled imam 26.11., ko bom v 10. tednu.

Zadnji teden me mučijo slabosti, ki se pojavijo kadar sem lačna (kar pa je skoraj ves čas)... ubistvu mi skoraj nič ne paše jest. ne sladko, ne solate ... še najboljš je kakašna kuhana/pečena zelenjava, riž, mogoče testenine pa sadje. trebušček se mi še nič ne pozna, kile so tut še vedno iste, kar me ne čudi. Pa prsi so občutljive. boljš, da se jih moj nč ne dotika. ;)

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 624
16.11.2014 0:13:42   
Anonimen
Ojla, se vam javljam po dolgem dopustu. Ta teden, ko sem bila v 10tednu in 4dni, sem bila ze 3. na pregledu in je vse ok. Imam tudi dolocen PDP. Grem pa tudi cez 2tedna na nuhalno. Druzini bova povedala na fantov RD, ki bo po nuhalni. Upam, da se trebuh ne bo prevec poznal do takrat :)...Upam, da bo nuhalna pokazala vse ok. Svojo anonimnost bom razkrila po tem, ko povem druzini, ker se moj boji da bi mogoce kdo pogruntal.

(odgovor članu Orionlady)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?