|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
7.11.2014 11:48:03   
wish87
*mommy to be* fajn :) Glede slabosti te pa razumem...meni v prvi N ni blo nič slabo, tokrat mi je pa že od samega začetka (še pred pozitivnim testom) in še kar ne mine :/ Mogoče bodo pa tokrat punčke :D Kdaj imaš pa prvi pregled?

Ja, biba88, kortikosteroidi so pa res odsvetovani v nosečnosti. Čudno mi je, da so ti to predpisali user posted image dobro, da si še dokaj hitro to ugotovila in nehala uporabljat...vrjamem, da plodu to ni škodovalo! A veš, da se več ne spomnim...zakaj že imaš izpuščaje? Alergija?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.11.2014 13:48:13   
MorskaMivka
Dgirl, ti želim čimprejšnje boljše počutje in odhod domov user posted image

Biba88, a jemlješ folno? Preberi navodila, vsaj pri Folacinu so izpuščaji lahko stranski učinek...kortikosteroidi pa res niso za nocečnice user posted image

Super za FB skupino user posted image Se vam pridružim po prvem pregledu, glede na izkušnje...

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.11.2014 14:34:04   
ancy69
Orto2 si ti ze na fb?

(odgovor članu MorskaMivka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.11.2014 18:09:24   
mi_tri
OO tudi jaz šibam na fb user posted image
In se strinjam, da je bolje, da je skupina skrita. Bom to predlagala.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.11.2014 18:43:07   
pikapolonica19
hej nosecke moje hehe :)

evo vikend :) počutim se super, ampak se mi zdi da imam v ustih tisti znani kovinski okus. drugače brez slabosti, samo grozen apetit :)

sovicaa jaz imam pdp 16.6. tako da sva blizu :), danes sem noseča 8t 4d :). Tudi jaz imam napihnjen trebuh in boleče prsi, to je pa to. 3krat do zdaj sem imela rahle in kratkotrajne slabosti, zdaj pa nič. Pregled pa imam šele 17.11. :)

(odgovor članu mi_tri)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.11.2014 19:17:32   
biba88
hvala vsem za nasvete in napotke! danes me manj srbi sem pa skenslala vso mleko in mlečne izdelke.... tko da jem...hm nič skor kruh...
bom se poskusla tri dni izogibat mleku in da vidim....se pa mažem z losjonom pa pomaga (ravno tok kot elocom in afloderm)....tko da ene par dni dieta in brez folne pol bom pa počasi začela nazaj...pa upam da ugotovim če je to hrana
sem pa danes zelo čustvena.....sem našla HELLP sindrom in tam te lohko vse srbi in pol sem vse povezala in jokala pol ureuser posted image no u glavnem potem se mi je pa še en idiot na poti domov zaletu v stransko ogledalo (malo je manjkalo pa bi blo čelno)
SLAB DANuser posted image v ponedeljek grem še enkrat do zdravnika in bom vprašala če se lahko delajo alergološki testi meduser posted image naj me da...
sem bla pr dermatologu pa itak ni več vedla kot jazuser posted image

(odgovor članu pikapolonica19)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.11.2014 9:25:59   
Dgirl
Kako ste?

Js sm se vedno v bolnici. Čeprav se že znatno boljše pocutim. Ampak se izvidi niso ok. Nikoli si ne bi mislila da me bo tako zdelalouser posted image

Ampak Upam na boljše čase.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.11.2014 9:55:33   
ancy69
Dgirl...suuuper za tvoje boljse pocutje. Res da ni prijetno biti v bolnici, ampak ce se bolje pocutis pa je nekaj vredno :)

a ti naredijo tudi kaksen uz? Kako je plod?

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.11.2014 10:43:50   
PozitivnaEnergija
Wish vesela zate da ti gre bolje ;) Mal te ima na preizkušnji že sedaj tale tvoj malček/malčica.

Jaz bom s fb skupino še malo počakala, da kej ne zađinksam ;) se vam pridružim okoli nuhalne ;) tam začetek decembra.

Mene slabosti še kar ne pustijo pri miru, s tem da zjutraj in dopoldan sem ok, popoldan in zvečer mi je pa grozno slabo user posted image tako da si pred spanjem skuham metin čaj, da mi vsaj ponoči ni slabo ;) Glede hrane, pa nikoli nisem prepričana kaj naj jem, ker mi nič prov ne zadiši. Problem je tudi karkoli skuhat, ker me vse vonjave motijo user posted image Upam da teh par tednov kmalu mine in da se ne slabost še stopnjevala. Kako ste pa kej ostale, uživate v soboti?

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.11.2014 10:44:24   
PozitivnaEnergija
Sori Dgirl ne wish, pomešala nicke :)

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.11.2014 11:34:21   
soncica8
Dgirl vesela, da gre na bolje user posted image Vrjamem, da ni fajn biti tam, ampak vrjetno je kr lažje, ko se stvari izboljšujejo.

Punce, ki imate slabosti, pijete magnezij? Brala sem, da so slabosti tudi od pomanjkanja magnezija in da bi naj ta pomagal. Poskusite. Sama sicer več nimam groznih slabosti, samo občasno me obide, ampak, ko sem jih imela še nisem pila MG, tako da težko ocenim, če pomaga ali ne. Mogoče pa je vredno poskusiti, če vsaj malo učinkuje je že nekaj user posted image

Drugače pa vesela za skupino na FB, ampak tudi sama čakam in upam, da bo popolnoma skrita, da se oglasim tudi tam. Sploh še zdaj, ko še ne vejo vsi in tako vse vemo kar je na FB je na javni oglasni deski user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
8.11.2014 11:45:50   
orto2
ancy69, jaz bom tudi počakala da se skupina zapre, ker pol pa vsi vejo, že tko nisem fan fb, ker dejansko je vse na voljo, hekerji so na delu stalno.....

ponedeljek!!!!!!!!!!!!!!!!!!prit že

ancy ob kateri uri imaš pregled?

jaz komaj čakam da reče da bo vse ok pa da grem delat.....

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 537
8.11.2014 12:59:41   
ancy69
orto2 jst mam 7:30 pa ti?
jst tkoooo tezkoooo cakam :) se mi ta vikend bolj vlece kot prej 4 tedne :) haha
pa sej bo vse ok :)

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.11.2014 13:04:22   
Voltera
Hej punce, tedni tko letijo, moji dnevi pa še hitrej... cele dneve me ni doma, sploh nimam časa sledit kaj se dogaja tukej gor...čeprav bi mogla imet že v torek 4.11. pregled, ni blo moje dr. G in so me komej vrinil za 12.11 za pregled, tko da še vedno čakam, če sem že tok dolg bom pa še mal...sem pa že v 11 tednu :)

js bi se tut na fb prjavla šele po nuhalni, ki pa jo mam 25.11, tko da takrat se pridružim.

zdj grem pa pospravlat naprej, glede na to mi je blo zdle 14 dni tok slab da ni blo nč od mene, pa tut doma me ni blo dost....danes sem ok:):)user posted image

lep vikend in srečno!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.11.2014 13:20:00   
PozitivnaEnergija
Berem da imate ene že pred prvim pregledom že datum za nuhalno, a se že prej prijavte al kako?

(odgovor članu Voltera)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.11.2014 14:33:38   
tejpet
Hej hej :) pa sem vas le nasla :) jst mam rok 4.6 2015 :) tako da bi peosla ce me lahko ktera doda v skupino junijke 2015 ? Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 541
8.11.2014 15:13:13   
Tamara*Neja
Pozdravljene!! :)

Tudi jaz imam rok 21.6.2015 in bi se vam rada pridružila na fb, da malo počvekamo :)

Lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu tejpet)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.11.2014 16:15:11   
orto2
ancy

blagor teb, jaz imam ob 10h, tolk zgodaj moj sploh ne delauser posted image , ja tud men se vleče tale vikeeeeendddd

kam pa greš na nuhalno? meni že pripada na nap, očitno sem stara user posted image in grem v porodnišnico user posted image

(odgovor članu Tamara*Neja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
8.11.2014 16:38:01   
pikapolonica19
Pozitivna Energija jaz se nisem imela pregleda pa sem se ze prijavila na nuhalno, saj imam prvi pregled konec 10tega tedna. Ko sem se prijavlala na nuhalno, mi je sestra rekla, da naj svoji ginekologinji povem za datum in da naj ona oceni ce je primeren datum, ce datum ni primeren se bom pa prenarocila.
Lepo bodte nosecke :)

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.11.2014 17:51:38   
vrtnica000
katera želi na fb skupino, poiščite skupino JUNIJČKI 2015

je katera kje v bližini ivančne gorice?

(odgovor članu pikapolonica19)
Neposredna povezava do sporočila: 545
8.11.2014 18:43:24   
ancy69
orto2 jaz sem mela v prvi nosecnosti vedno tako zgodaj preglede...sploh ce sem mogla se v laboratorij in biti tesca.
Zdej bom pa vidla kako mi bo bolj odgovarjal, ce bom dajala kri pa mogla tesca bit bom itak zgodaj, drugace pa mogoce malo kasneje da v miru se hcerko v varstvo peljem.
koliko si pa stara? Kakor jaz vem je v starosti 35 in 36 nuhalna na napotnico.

meni jo bo moja g naredila (nima licence in naredi brezplacno). Ampak jaz sem se vseeno prijavila se samoplacnisko.
Jutri se mi bo dan pomoje takooo vlekel...pa se zaspat ne bom mogla prav dolgo :)

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 546
9.11.2014 13:22:36   
PozitivnaEnergija
No potem pa še eno vprašanje glede nuhalne, a je prezgodi se prijavit točno na 11t 0d?? Piše da se izvaja med 11. in 14 tednom, ampak mi je pomemben podatek, ker imam potem lih tisti vikend eno družinsko praznovanje, in bo mami sigurno hotela komu povedati, pa bi bila rada pomirjena, da je tudi nuhalna za mano, pa da je ok seveda. Kakšne imate kaj izkušnje?

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 547
9.11.2014 14:14:22   
ancy69
PozitivnaEnergija jaz bom jutri noseca 10t5d pa imam zjutraj pregled in ti lahko jutri javim a mi bo ze naredila nuhalno ali me bo se enkrat dala cez kaksen teden. Na samoplacnisko pa so me narocili ko bom noseca 12t2d. Ti javim jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 548
9.11.2014 14:20:09   
maci86
Jaz sem se ze prijavla na nuhalno. Sem pa noseca 10 tednu in me je narocila cez 14 dni.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 549
9.11.2014 14:40:55   
PozitivnaEnergija
No super Ancy69, drugače bi mi bilo vseeno, ampak ko pa se pri nas lih sezona vseh možnih praznovanj začenja, in prav dolgo skrivat več ne bova mogla...ne bi pa rada da se mi mešajo v kakšne zdravniške rezultate itd...Saj veš še toliko bolj sem previdna, ker se je enkrat že zalomilo. Pa moj tudi pravi da težko pol skrivaš, ker noče da bi bila pač v kakšnem zakajenem prostoru, sploh sedaj ko je sezona notranjih praznovanj :S In pol pač nimaš druge kot da poveš ;) user posted image Vse bo lažje ko enkrat dočakam 12.12. ko dopolnim 12t user posted image Kolk enih komplikacij.

(odgovor članu maci86)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?