Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 13:13:29
|
|
|
|
niinii
|
Boli nič, sam malenkost zbode, ko ti iglco v kožo zapiči. Ampak ni omembe vredno. Je pa verjetno tudi odvisno od tega, kam ti jih zapika :)
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 13:50:42
|
|
|
|
chocolatecake
|
Jaz hodim v Dobrno na akupunkturo. Nič ne boli, oziroma odvisno kje te "našpika", mene samo v ušesih zaboli, ampak ta bolečina traja stotinko sekunde, ravno toliko, da rečem au, vse ostalo ne boli. Za TKM sem že slišala, ga imamo po novem tudi v Novem mestu, a se zaenkrat še nisem odločila za to možnost. Jaz sem šla danes na posvet oz po drugo mnenje in sem bila zelo zadovoljna. Dobila sem samoplačniško Estimo, za tri mesece, ki bi mi lahko pomagala vzpostavit cikluse, drugače bom hodila še na obloge iz blata in akupunkturo, ter pila krvomočnico in maco. Vse skupaj bi moglo pomagat vsaj toliko, da bi pridelala vsaj kakšno jajčece v kratkem. Upam pa seveda tudi na kaj več. Sem zadovoljna, ker me je končno nekdo poslušal in se strinjal, da s takšnimi ciklusi, kot so bili zadnjih 7 mesecev res nisem imela kaj veliko možnosti, da postanem in da je treba tukaj nekaj naredit. Sem optimistična in si bom vzela par mesecev za tole, če ne pomaga, potem bo pa takrat že toliko časa minilo, da mi bo po merilih moje ginekologinje pripadal tudi že klomifen. Vmes bom šla tudi samoplačniško pregledat hormone, da vidim kje dejansko sem.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 14:25:59
|
|
|
|
biba88
|
chocolatecake super!!! vsi si zaslužimo biti slišani ob zd težavah!!!naj ti uspe.... a blatne obloge pomagajo...kaj je to kak to zgleda... sem firbčna an... jaz čakam naj že pride jebela cest!!!!!! sicer ne vem kdaj sem mela o ampak jo pričakujem v teh dneh mam že 12 dni zatečene joške auuuuuuu
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 14:39:33
|
|
|
|
chocolatecake
|
Pojma nimam kako izgleda, v četrtek grem, pa ti sporočim kako je bilo :). Vem samo, da poveča prekrvavitev. Mogoče je pa nebo
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 19:02:57
|
|
|
|
Neza007
|
No pa Sm jo dobila, :S. Se vam pridruzujem v novembru. Zih bojo sami
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 19:20:35
|
|
|
|
biba88
|
neza v novembru bomo skos in bojo sami !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 18.10.2014 19:33:20
|
|
|
|
Neza007
|
Lahko bi me vsaj Joške nehale bolet :) itaq november bo ploden, sami
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 7:13:22
|
|
|
|
MauMow
|
Chocolatecake sem zelo vesela zate da si končno dobila super mnenje in da te poslušajo. Držim pesti da ti uspe urediti cikle!
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 7:52:48
|
|
|
|
biba88
|
punce zagledala sem ...upam da ne pride m ....črtica z BC mini9 je čist rahla
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 7:57:00
|
|
|
|
biba88
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 9:19:43
|
|
|
|
ancy69
|
biba88 cestitaaaaaam se tukaaaj :) sem zeloooo vesela da si se nam pridruzila v junijkah :)
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 9:53:14
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala MauMow vrjamem, da bo vsaj malo pomagalo, pa je že zato malo lažje, kot samo čakat na . Imaš vsaj občutek, da nekaj delaš na tem. Kako si kaj ti? Se nam pridružiš v novembru ali decembru? biba88 se veselim s tabo, rahla črtica je, ker si še čisto na začetku. Iskrene čestitke punca, vidiš, pa je res tako, kot sem ti rekla, če je šlo prvič v prvo, potem tud v drugo neboš dolgo čakala in res nisi.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 11:19:32
|
|
|
|
Tikie
|
biba88 jaaaaa toooo končno ena.Vesela zate full.Čestitke in lepo nosečnost ter zdravega otročička ti želim. chocolatecake končno se premika.Super.A napotnico za spermiogram ti je dala g,al je mogu it tvoj sam k osebnemu zdravniku iskat?Zdej pa stiskam pesti zate,da vama čimprej uspe in da bo vse ok. Seveda tudi vse ostale.Jst navijaaam za nas.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 11:30:39
|
|
|
|
Tikie
|
biba88 aja pa zdj sm se spomlna...a veš k smo čvekale in sii rekla,da boš ta mesec probala vitamin e in,da upaš,da bo iz tebe nsredu kinderjajc očitno je neki na tem,ker si kinderjajc Zdej nam pa povej kater e vitamin si papcala in kolk na dan?Hvalaaa.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 11:30:40
|
|
|
|
chocolatecake
|
Tikie moja ginekologinja mi je dala nekakšno obvestilo osebnem zdravniku mojega partnerja na podlagi katerega je potem osebni zdravnik mojemu partnerju izdal napotnico za spermiogram. Ti več napišem na privat :)
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 11:31:34
|
|
|
|
Tikie
|
No dj prosm.Jst jo mam 5.11. in mislm,da bova tud midva to dobila.Hvala.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 12:02:48
|
|
|
|
SU
|
Najprej biba88 BRAVO!!!koncno en lep znakec na seznamcku!!cestitke!!!! jaz se pa zal ze poslavljam s tega seznamcka...v soboto me je kr neki dni prehitro presenetla ...tko da gremo v nove boje...
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 12:09:31
|
|
|
|
Tikie
|
SU z dvignjeno glavo pogumno naprej.A si kaj preverjala,ker praviš,da je m bila prezgodnja,če se to sovpada s teyti za o?Potem si verjetno tudi o imela prej...in zato res šibka črtica na testih za o?
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 13:08:12
|
|
|
|
MauMow
|
Čestitke punce za Chocolatecake čakam na M - nikoli nisem mislila da bom tako neučakana da pride . Mislim sicer da ni daleč, ker se mi zdi da mam že na polno PMS (sem že na sebe jezna, pa sitna...) Potem pa UZ in upamo da dobim dovoljenje da lahko začnemo.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 13:26:21
|
|
|
|
niinii
|
Super za plusek. Jaz pa ne vem, kaj je z mano. Zadnje par dni sem kar naprej lačna. naj bi dobila naslednjo soboto, skoraj sigurno ne bo, ker sva bila ob plodnih dnevih oba bolna. Nič mi ni jasno.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 13:32:49
|
|
|
|
chocolatecake
|
niinii PMS, jaz bi tudi takrat vse pojedla, še najrajši pa kaj sladkega, kakšno čokoladno po možnosti . Privošči si kakšen košček :D, boš pa ostale dni ciklusa malo pazila pa se potem izenači. (Jaz se vedno tako tolažim )
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 14:40:31
|
|
|
|
SU
|
Tikie...ves,da se mi zdi,da se res ujema to,da sem mela prej O in je zdej tut M prsla prej...bom zacela z O testi ze takoj po koncu M!hvala za vzpodbudo!
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 15:22:17
|
|
|
|
Tikie
|
SUno vidš, super.Ja, mogoče res bolje, da začneš teste delat še par dni prej, kot si jih sedaj, pa jih malo več porabit, ko pa da zamudiš, ko je pa itak ves denar vržen stran.Upam, da bo tokrat uspešno.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 15:51:42
|
|
|
|
biba88
|
hvala punce!!!! ne morem verjet!!!! skos hodim test gledat pa sploh ni bla tok švoh črtica bom dala sliko.....v petek je biu test negativen...pol sem šla pa včeraj v kulandijo in sem tko mal za hec vzela bc mini...mi je prvič tut ta pokazou.... dons zutri še ni blo m pa sem nardila...... tikie kupla sem e vitamin in jedla zraven še elevit ......aja pa še to zamudla sem o sem misla da jo bom mela šele 15.10 al 10.10...no in prvi teden v oktobru smo šli na velko planino (že prvič ko sem bla sem dol prišla noseča) sem se ful sprostila in brala sem erotični roman kresly cole....po branju sem bila zvečer zeloooooo razpoložena za zelo...je blo uauuuuuu ...tko da takrat enkrat dva dni gor dol smo zgleda naredl ...pa sem misla da ta mesec ne bo nič in sem že zelo veliko stvari prebrala o neplodnosti(kar prašte) sem se pripravila da mogoče ne bo tako lahko...... jest misilm da pravega recepta ni....enim uspe prej enim pol.....če ni zdravstvenih težav je psiha....enim pa ne pomaga nič druzga kot bela halja..... punce pridite čimprej za mano da bomo lohko skupi čvekale!!!!!!!!!!!!!! rtm vse po vrst
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 19.10.2014 16:36:53
|
|
|
|
Dgirl
|
Biba Čestitam Js sm po tvojem receptu tut jedla e vitamin. Zraven sem pila krvomočnico. Menstruacije se ni. Se jutri lahko pride. Kr spet imam velike upe da mogoče pa je kaj . Bom vidla jutri. Če se jutri ulije grem popoldne do ginekologa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?