|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
18.10.2014 13:13:29   
niinii
Boli nič, sam malenkost zbode, ko ti iglco v kožo zapiči. Ampak ni omembe vredno. Je pa verjetno tudi odvisno od tega, kam ti jih zapika :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.10.2014 13:50:42   
chocolatecake
Jaz hodim v Dobrno na akupunkturo. Nič ne boli, oziroma odvisno kje te "našpika", mene samo v ušesih zaboli, ampak ta bolečina traja stotinko sekunde, ravno toliko, da rečem au, vse ostalo ne boli. Za TKM sem že slišala, ga imamo po novem tudi v Novem mestu, a se zaenkrat še nisem odločila za to možnost.
Jaz sem šla danes na posvet oz po drugo mnenje in sem bila zelo zadovoljna. Dobila sem samoplačniško Estimo, za tri mesece, ki bi mi lahko pomagala vzpostavit cikluse, drugače bom hodila še na obloge iz blata in akupunkturo, ter pila krvomočnico in maco. Vse skupaj bi moglo pomagat vsaj toliko, da bi pridelala vsaj kakšno jajčece v kratkem. Upam pa seveda tudi na kaj več. Sem zadovoljna, ker me je končno nekdo poslušal in se strinjal, da s takšnimi ciklusi, kot so bili zadnjih 7 mesecev res nisem imela kaj veliko možnosti, da postanem user posted image in da je treba tukaj nekaj naredit. Sem optimistična in si bom vzela par mesecev za tole, če ne pomaga, potem bo pa takrat že toliko časa minilo, da mi bo po merilih moje ginekologinje pripadal tudi že klomifen. Vmes bom šla tudi samoplačniško pregledat hormone, da vidim kje dejansko sem.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 402
18.10.2014 14:25:59   
biba88
chocolatecakeuser posted image super!!! vsi si zaslužimo biti slišani ob zd težavah!!!naj ti uspe.... a blatne obloge pomagajo...kaj je to kak to zgleda...user posted image
sem firbčna an...user posted image
jaz čakam user posted image naj že pride jebela cest!!!!!! sicer ne vem kdaj sem mela o ampak jo pričakujem v teh dneh mam že 12 dni zatečene joške auuuuuuu
user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.10.2014 14:39:33   
chocolatecake
Pojma nimam kako izgleda, v četrtek grem, pa ti sporočim kako je bilo :). Vem samo, da poveča prekrvavitev. Mogoče je pa nebo user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.10.2014 19:02:57   
Neza007
No pa Sm jo dobila,user posted image :S. Se vam pridruzujem v novembru. Zih bojo sami
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
18.10.2014 19:20:35   
biba88
nezauser posted image user posted image user posted image
v novembru bomo skosuser posted image in bojo sami user posted image user posted image !!!!!!!

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.10.2014 19:33:20   
Neza007
Lahko bi me vsaj Joške nehale bolet :) itaq november bo ploden, sami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.10.2014 7:13:22   
MauMow
Chocolatecake sem zelo vesela zate da si končno dobila super mnenje in da te poslušajo. Držim pesti da ti uspe urediti cikle!

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.10.2014 7:52:48   
biba88
punce zagledala sem user posted image user posted image ...upam da ne pride m ....črtica z BC mini9 je čist rahla

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.10.2014 7:57:00   
biba88
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.10.2014 9:19:43   
ancy69
biba88 cestitaaaaaam se tukaaaj :) sem zeloooo vesela da si se nam pridruzila v junijkah :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.10.2014 9:53:14   
chocolatecake
Hvala MauMow vrjamem, da bo vsaj malo pomagalo, pa je že zato malo lažje, kot samo čakat na user posted image . Imaš vsaj občutek, da nekaj delaš na tem.
Kako si kaj ti? Se nam pridružiš v novembru ali decembru?
biba88 se veselim s tabo, rahla črtica je, ker si še čisto na začetku. Iskrene čestitke punca, vidiš, pa je res tako, kot sem ti rekla, če je šlo prvič v prvo, potem tud v drugo neboš dolgo čakala in res nisi. user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.10.2014 11:19:32   
Tikie
biba88 jaaaaa toooouser posted image user posted image končno ena.Vesela zate full.Čestitke in lepo nosečnost ter zdravega otročička ti želim.
chocolatecake končno se premika.Super.A napotnico za spermiogram ti je dala g,al je mogu it tvoj sam k osebnemu zdravniku iskat?Zdej pa stiskam pesti zate,da vama čimprej uspe in da bo vse ok.
Seveda tudi vse ostale.Jst navijaaam za nas.

Neposredna povezava do sporočila: 413
19.10.2014 11:30:39   
Tikie
biba88 aja pa zdj sm se spomlna...a veš k smo čvekale in sii rekla,da boš ta mesec probala vitamin e in,da upaš,da bo iz tebe nsredu kinderjajc user posted image očitno je neki na tem,ker si kinderjajc user posted image Zdej nam pa povej kater e vitamin si papcala in kolk na dan?Hvalaaa.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.10.2014 11:30:40   
chocolatecake
Tikie moja ginekologinja mi je dala nekakšno obvestilo osebnem zdravniku mojega partnerja na podlagi katerega je potem osebni zdravnik mojemu partnerju izdal napotnico za spermiogram. Ti več napišem na privat :)

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.10.2014 11:31:34   
Tikie
No dj prosm.Jst jo mam 5.11. in mislm,da bova tud midva to dobila.Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 416
19.10.2014 12:02:48   
SU
Najprej biba88 BRAVO!!!koncno en lep znakec na seznamcku!!cestitke!!!! user posted image user posted image jaz se pa zal ze poslavljam s tega seznamcka...v soboto me je kr neki dni prehitro presenetlauser posted image ...tko da gremo v nove boje...

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.10.2014 12:09:31   
Tikie
SUuser posted image user posted image user posted image z dvignjeno glavo pogumno naprej.A si kaj preverjala,ker praviš,da je m bila prezgodnja,če se to sovpada s teyti za o?Potem si verjetno tudi o imela prej...in zato res šibka črtica na testih za o?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.10.2014 13:08:12   
MauMow
Čestitke punce za user posted image user posted image

Chocolatecake čakam na M - nikoli nisem mislila da bom tako neučakana da pride user posted image . Mislim sicer da ni daleč, ker se mi zdi da mam že na polno PMS (sem že na sebe jezna, pa sitna...) Potem pa UZ in upamo da dobim dovoljenje da lahko začnemo. user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.10.2014 13:26:21   
niinii
Super za plusek.

Jaz pa ne vem, kaj je z mano. Zadnje par dni sem kar naprej lačna. user posted image naj bi dobila naslednjo soboto, user posted image skoraj sigurno ne bo, ker sva bila ob plodnih dnevih oba bolna. Nič mi ni jasno.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.10.2014 13:32:49   
chocolatecake
niinii PMS, jaz bi tudi takrat vse pojedla, še najrajši pa kaj sladkega, kakšno čokoladno user posted image po možnosti user posted image .
Privošči si kakšen košček :D, boš pa ostale dni ciklusa malo pazila pa se potem izenači. (Jaz se vedno tako tolažim user posted image )

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.10.2014 14:40:31   
SU
Tikie...ves,da se mi zdi,da se res ujema to,da sem mela prej O in je zdej tut M prsla prej...bom zacela z O testi ze takoj po koncu M!hvala za vzpodbudo!

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.10.2014 15:22:17   
Tikie
SUno vidš, super.Ja, mogoče res bolje, da začneš teste delat še par dni prej, kot si jih sedaj, pa jih malo več porabit, ko pa da zamudiš, ko je pa itak ves denar vržen stran.Upam, da bo tokrat uspešno.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.10.2014 15:51:42   
biba88
hvala punce!!!! ne morem verjet!!!! skos hodim test gledat pa sploh ni bla tok švoh črticauser posted image bom dala sliko.....v petek je biu test negativen...pol sem šla pa včeraj v kulandijo in sem tko mal za hec vzela bc mini...mi je prvič tut ta pokazou....
dons zutri še ni blo m pa sem nardila......

tikie kupla sem e vitamin in jedla zraven še elevit ......aja pa še to zamudla sem o sem misla da jo bom mela šele 15.10 al 10.10...no in prvi teden v oktobru smo šli na velko planino (že prvič ko sem blauser posted image
sem dol prišla noseča) sem se ful sprostila in brala sem erotični romanuser posted image kresly cole....po branju sem bila zvečer zeloooooo razpoložena zauser posted image
zelo...je blo uauuuuuuuser posted image ...tko da takrat enkrat dva dni gor dol smo zgleda naredluser posted image ...pa sem misla da ta mesec ne bo nič in sem že zelo veliko stvari prebrala o neplodnosti(kar prašte)
sem se pripravila da mogoče ne bo tako lahko......

jest misilm da pravega recepta ni....enim uspe prej enim pol.....če ni zdravstvenih težav je psiha....enim pa ne pomaga nič druzga kot bela halja.....
punce pridite čimprej za mano da bomo lohko skupi čvekale!!!!!!!!!!!!!!
rtm vse po vrstuser posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.10.2014 16:36:53   
Dgirl
Biba Čestitam user posted image
Js sm po tvojem receptu tut jedla e vitamin. Zraven sem pila krvomočnico. Menstruacije se ni. Se jutri lahko pride. Kr spet imam velike upe da mogoče pa je kajuser posted image . Bom vidla jutri. Če se jutri ulije grem popoldne do ginekologa.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?