pattyt -> RE: MAJčice 2015 (26.3.2015 23:57:05)
|
No, tudi jaz se končno pridružujem, čeprav vidim, da je ta forum res zamrl...škoda. Upam, da se bomo spet uspele zbrati ter deliti svoja čustva, veselje, strahove, vprašanja... Itak se pri vsaki od nas poraja milijon različnih vprašanj. Posebej pri prvorodkah, kot sem sama.[sm=bravo.gif] PDP imam 21. 5. in moram prizbati, da že z velikim veseljem pričakujemo novega člana. Ugnezditev se je pri meni začela že prejšnji teden, tako da sem nakupila že skoraj vse.[sm=jezicek.gif] Tudi sama sem na začetku imela veliko problemov z krvavenjem dlesni, ampak zdaj se je to popolnoma umirilo. Trebušček lepo raste in drugih težav razen s spanjem nimam. Naspati pa se nikakor ne morem že celi teden - veliko se zbujam in iščem ustrezne položaje. Rodila bom verjetno v Postojni. Se odločam, da bi si pri porodu pomagala s shiatsu masažo za lajšanje bolečin. Ali je katera brala kaj o tem in kakšno je vaše mnenje? No, naj trebuščki še naprej lepo rastejo! [sm=nosecka.gif] Ker kar kmalu bomo držale naše štručke v rokah.[sm=duda.gif] Jupi, komaj čakam!
|
|
|
|