Melanie1 -> RE: MAJčice 2015 (17.9.2014 21:37:33)
|
Evo, mi je ratalo pregnati [sm=smiley11.gif]. Meni tudi vsa hrana po malem smrdi. Če ne jem, mi je slabo, če pa jem, pa tudi ni dobro. Pa zadnjič sem pozabila na Elevit zvečer in sem ga vzela zjutraj. 99,99% garancija, da mi bo slabo vsaj pol dneva. Ampak... ampak glej ga hudička. Smo se danes mudili v mestu in mi je zadišal, ne boš verjela, stari dober kebab. Sem ga pohrustala v parih potezah, zraven seveda še 0,5L Coca Cole. Nič slabine, tiščanja v trebuhu... Vmes sem skočila še do trgovine z oblačili. Našla dve luštni majčki za najmlajšo bejbo, povrh pa še dve zame. Ena je črne barve iz finejšega, zelo raztegljivega materiala. Je pa super krojena, mojega trebušča skrije v nulo. Pa še naša najstarejša češplja je vrgla oko na majčko. Sem rekla: ne, ne, ta je pa mamina. [sm=jezicek.gif] Vglavnem počutje v tem popoldnevu izvrstno. Sem pa končno začela s telovadbo. Sem našla kar na netu. Tracy Anderson Pregnancy Project. OK, ni ravno Insanity, ampak bo zdržalo. [sm=smiley36.gif] Uf, zdaj sem se pa razpisala...[sm=smiley1.gif] Nočko [sm=muca.gif]
|
|
|
|