Melanie1 -> RE: MAJčice 2015 (1.10.2014 13:15:43)
|
Dober dan. [sm=metulj.gif] Evo, tudi moj drugi pregled je za mano. Veliki smo že 21 mm, srček bije glasno. Oddala sem tudi kri in urin. Upam, da bo vse bp. Dobila sem tudi napotnico za nuhalno svetlino. Ta teden se naročim. Poleg bom delala še dvojni hormonski test. Malo me mika, da bi vseeno šla še na samoplačniški NIFTY test. Bomo videli, kakšni bodo rezultati NS. Čeprav poznam nekaj primerov, kjer je NS odpovedala na polni črti. Zaradi tega tej statistiki niti ne zaupam preveč. Moje počutje zadnjih dveh tednov je katastrofalno. Hvala Bogu ni vsak dan isto in vmes je tudi kakšen dober dan. Vglavnem pa malo slabosti, pa malo bruhanja, pa malo krčkov, napihnjenosti...pa končno nič od tega... potem pa vse naenkrat. [sm=smiley36.gif] Ne vem, kako je z vami, ampak jaz se pošteno veselim konca tega trimesečja. Pa pridelala sem cele 3 kg. [sm=smiley29.gif] Naslednji pregled 22.10. Hitri pregled srčka in rasti, pa vpis laboratorijskih izvidov v materinsko knjižico, da bom lahko vse skupaj pokazala v Ljubljani na NS. Toliko od mene... Pozdravček in poljubček! [sm=rozica.gif]
|
|
|
|