chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (22.9.2014 15:04:26)
|
Vidim, da si kakšen dan pred mano imela ovulacijo, pa mi je takoj klik naredilo in sem mogla pol še jst test naredit. [sm=smiley36.gif] Imam une 10ul, ko so še bolj občutljivi od baby check, seveda ni pokazalo nič [sm=smiley36.gif]. No sej logično, ob vsakem primeru bi pokazalo, ker jst sem pa res še prezgodaj ga delala. [sm=smiley36.gif] Ponovi čez kakšen dan, ampak mislim, da ti lahko čestitamo. Dokler je test -, oziroma še ne pokaže 0 je še vedno možnost, da kaj pokaže. Če je + oz [sm=rozacrtici.gif] je pa ponavad to to, oziroma so lažno pozitivni testi baje zelo redki. Mene je moj [sm=smiley27.gif] čist napsihiral, ker se zdej boji, da bi bila jaz slučajno noseča, ker imam pljučnico in jemljem antibiotik in pravi, da to potem sigurno nebo vse vredu [sm=zmeden.gif]. Meni je sicer moja zdravnica rekla, da naj nebi vplivalo, pa tudi na forumih piše, da tako zgodaj se lahko samo zgodi, da se jajčece ne vgnezdi, ni pa zato potem posledic na otroku. Vseeno sem zdej čist prestrašena [sm=smiley13.gif].
|
|
|
|