RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mony213 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 6:47:03)

Se selim v naslednji mesec [sm=smiley13.gif]. Vsak dan vas berem in držim pesti. Upam, da bo konec meseca bolj uspešen in bo polno srečnih [sm=nosecka.gif]!

Biba88 držim pesti [sm=smiley20.gif]. Kako je?

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 7:22:11)

naredlia sem babycheckmini in je negativen sem 10-11 dan po ovulaciji[sm=smiley13.gif] ...mogoče je pa res samo moja glava noseča...[sm=smiley13.gif]
čez dva dni bom ponovila test......če štejem najdaljši ciklus imam M itak šele v četrtek 25.9....
chocolatecake o šit an...zakaj pa ne greš do g pa ji mal zateži naj te spremlja......morš bit sitna če hočš kaj doseči hihihi[sm=smiley36.gif]...jest bom teste delala dokler ne bojo +...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

tajazan -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 7:46:01)

Biba prekmal si ga delala :) še kak dan pa se bo narisu plusek,boš vidla [sm=smiley36.gif].Držim pesti :)
Sam res tale mesec pa nam ni usojen,ker se vse selijo v naslednji krog....je kej v zraku? [sm=zmeden.gif]

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 7:54:26)

tajazan hvala za spodbudo.....ta mesec sva se tok trudla...sva se mela fulllllll rada ...je moglo uspet [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

tajazan -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 8:36:33)

Sj je uspel zihr....js ful držim pesti :)
Takoj ko pa zagledaš plusek pa javi da se veselimo s tabo...
Maš kakšne znake?je kej drugač?

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 8:57:27)

mony123 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] naj bo naslednji mesec...mesec[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
tayazan mal me špika v predelu jajčnikov( ne skos parkrat dnevno)...pol sem tok vesela k me špikne[sm=smiley1.gif]......joške me bolijo(pol skos preverjsm če me kej bolj bolijo[sm=jezicek.gif
]...pa čudno nimam tok mozoljev kot ponavadi..ponavadi sem čist mozolasta...in to podkožne boleče...vedno...ta mesec jih ni[sm=smiley1.gif]
neki se mi je vrtel pa slabo mi je blo...sam je blo hčerki tut je ponoč bruhala...tko da lohk je mini viroza hihihi[sm=smiley36.gif]...glavobol sem mela ene dva dni...(kar je pri meni tut znak pms)...utrujena sem....
tko da lahko da so znaki lahko da ne....pa na nogi se mi je pojavila koprivnica...(v prvi nosečnosti sem fasala neke alergije)....moja želja je tako velika da nisem objektivna [sm=smiley1.gif]

pa še to je če zanosim ta mesec ...bom imela pdp isti kot pred 4 leti....sem mela na isti dan O [sm=smiley1.gif]

tajazan -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 8:59:43)

o kok lepo :) bosta točno 4 leta narazen...:)
Močno stiskam pesti in navijam da bo plusek [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 10:23:03)

tajazan sem se zmotla 5 let nazaj...joj[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] hčerka je stara 4.5 let [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] točno pet let razlike bi blo......to je gotovo nosečniška pozabljivost[sm=smiley36.gif]

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 10:27:16)

biba88 pomoje imaš tudi še ene par dni fore, enim testi prej pokažejo kot drugim. Tudi jaz držim pesti, da se posreči in da tvoja punčka dobi 4 leta mlajšega bratca ali sestrico [sm=smiley1.gif]. Moja nečaka sta 4 leta razlike in je super kombinacija [sm=smiley1.gif]. Glede slabosti sem nekje prebrala, da se zaradi količine hormonov pojavijo šele okoli 6.tedna, ni pa nemogoče, ljudje smo različni.
Sem se naročila h ginekologinji, pa mi je dala datum šele čez en mesec, tako, da bo prej prišla [sm=hudicek1.gif] in bom na ta način vedela, če sem imela ovulacijo ali ne.
Potihem, ampak res zelo potihem, upam, da se mogoče izognem vsem preiskavam in obravnavi v neplodnostni in h ginekologinji nebom šla na posvet glede težav s plodnostjo, ampak pa prvi ginekološki pregled v nosečnosti. Sam to se tako lepo sliši, da je skoraj prelepo, da bi bilo res.

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 10:59:33)

chocolatecake jest tut mislm da sem prehitra... M bom najkasneje dobla 25.9. to je čez 6 dni upam da bo čez ene par dni test pokazal[sm=rozacrtici.gif]. kot pravim znake mam jaz itak v glavi[sm=smiley36.gif] pa v prvi nosečnosti mi itak ni blo nikoli slabo..... jest tut upam da boš zagledala[sm=rozacrtici.gif] brez posebnih obraVNAV.....[sm=smiley1.gif]

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 17:07:10)

Veš, da bo [sm=rozacrtici.gif], ni razloga, da nebi :). Vidim, da si se malo poglobila v te zadeve, kdaj potem svetuješ meni, da delam test ? Če sta bili dve črtici v soboto dopoldne 13.9. ? Ne rabim čakat do 30. ali pač? Sem sicer nameravala, sam nevem če mi bo uspelo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.9.2014 18:36:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.9.2014 18:45:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 21:07:57)

LadyJen jaz tudi večkrat počivam po službi. Pomoje, ko si enkrat mamica ti otrok daje energijo, oziroma, ko si postavljena pred dejstvo itak vse zmoreš, to samo me mislimo, da ne gre ali da je težko. Kaj pa delaš, bolj fizično ali kje v pisarni?
Jaz sem mejčkeno boljše, hvala ker vprašaš. No še vedno zelo grdo kašljam, zato več ali manj počivam. Sem tudi jaz zelo zelo sladkosneda in sem ravno prej zmazala en tiramisu - apetit se mi vrača, kar je najbrž dobr znak [sm=smiley36.gif].
No jaz Mr. Beana drugače ne gledam, sem ga tudi jaz gledala kot otrok, ampak mi je ful smešen nevem zakaj. Ne njegovo igranje, ampak sam videz mi je tak "prizadet", tist pogled retardiran [sm=smiley36.gif].
Jst sem zdej nekaj začela upat, da mogoče sem pa vendarle [sm=nosecka.gif] in odštevam dneve do testa, sem računala, da v bistvu niti ne rabim čakat do 30 tega, da bom vrjetno že prej vedla na čem sem. Pomoje bo že okoli 28, če jaz to prav razumem. Me je kar strah tega, da spet nek optimizem dobivam, čeprav vem, da je zelo zelo malo šans.

Tikie -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (19.9.2014 21:28:18)

chocolatecake, če si imela črtici 13.9. pomeni, da je čez 24-48 ur od teh črtic bila O.Jajčece se vgnezdi nekje 6-12 dni po O in takrat se začne sproščat bhcg,po 3 do 4 dneh ga je že dovolj v krvi, v urinu pa še nekaj dni kasneje (kar pomeni nekje 14 dni po O).Torej, če vse skupaj pretvoriš v neko uporabno informacijo in upoštevaš vse ta dolgo,bi po moje lahko že okoli 28.delala test.Držim pesti. Sicer sva pa nekje na istem, ker jaz tudi čisto potiho upam, da mi h ginekologinji ne bo treba na ubadanje s hormoni, temveč na pregledek[sm=smiley36.gif].S tem, da imam jaz še en mesec več čakanja kot ti, sam, kot praviš, bi bilo kar prelepo, da bi blo res[sm=smiley1.gif]vsaj zame.Zate sem ti pa itak že rekla, da mislim, da imaš full možnosti ta mesec.
LadyJen jaz mislim, da takrat, ko dejansko imaš otročka, ti nič pretežko in za njega narediš vse.Itak, ko te otroček prosi, da se igraj z njim, si lahk še takooo zmatran, pa nimaš srca, da bi rekel ne.
Ahhh...kje je še to.Vsak dan bi se še tako crknjena ukvarjala z otročkom, sam, da mi bo sploh dana možnost, da bom enkrat to doživela[sm=smiley13.gif]

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 1:20:12)

Tikie saj ti bo dana možnost, boš videla [sm=bravo.gif]. Jst sem spet grozno optimistična (grem iz ene skrajnosti v drugo) in kar vrjamem, da bomo že drugo leto jaz, ti, LadyJen, biba88, tajazan, _pika_ in ostale punce, ki čakajo na [sm=rozacrtici.gif] tukaj jambrale kako smo zmatrane, ker naši [sm=duda.gif] nočejo spat, pa kako so izbirčni glede hrane, pa vse prefilozofirale glede oblekic, vozičkov, previjalnih mizic, otroške kozmetike, dudic, flašk, dojenja itd. [sm=smiley36.gif]
Tale forum in dolgočasne debate o ovulacijah, menstruacijah, črticah debelih, suhih, manj vidnih, bolj vidnih, nič vidnih, namišljenih itd bomo pa novim članicam pustile, pa nej se še one mal načvekajo o tem[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif].
Res ne se obremenjevat, če do zdaj nisi imela nobenih težav, ki kažejo na hormonsko neravnovesje, potem je najvrjetneje za tvoje probleme kriva samo prevelika želja nič drugega. Ne bit žalostna, vse bo še vredu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 8:17:02)

CHOCOLATECAKE kok lepo napisano[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] naj se vse uresniči.....jest sem čist naštudirala reprodukcijo[sm=smiley36.gif]
jaz sem danes spet nardila test[sm=smiley36.gif] je biu lihk doma...je kar prosil da naj lulam gor[sm=jezicek.gif] nardila sem medismart za zg. odkrivanje nosečnosti ...piše gor da lahko delaš 6-15 dni od odnosa.zazna 25ul..no meni je pokazal -
tko da mal obupavam....ne vem no....danes pa nisem nič optimistična.....danes je 11-12dni po O....

Tikie -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 10:36:57)

chocolatecake tvoj optimizem me prav navdušuje[sm=bravo.gif] upam,da se res srečava do novega leta nekje v čakalnici s trebuščki[sm=smiley1.gif],pa še vse ostale zraven.Da bomo dale 'prostor' na forumu novim deklinam[sm=smiley36.gif]
biba88 nč obupavat,za nič še ni prepozno.25ul je kar veliko.Mogoče pri tebi samo še ni dosti hormona.Saj veš-dokler ni [sm=hudicek1.gif],je vedno vse odprto.Mi je bila všeč misel iz enega foruma,ko je ena punca napisala,da dokler se ne ugotovi,da nisi nosečka,se je treba prepričevat,da si[sm=smiley1.gif]...in,kot sem že 100x rekla-test se z razlogom dela po izostanku tečke.Žal je narava tako narejena.Tiste,ki jim plusek uspe zagledat že prej,so pač srečnice,ni pa to pravilo,da nisi.Sproščeno počakaj na svoj čas,bo tudi zate prišel,boš vidla.Saj vem,da je lažje rečt,kot naredit,ker sem bila še nwdolgo nazaj jaz ista.Pa vendar,obremenjevanje nč ne koristi.
Tole današnje vreme,pa tudi ni prav nič pravljično.Med tednom,ko smo po službah,nas od zunaj draži sonček,za vikend pa tole[sm=smiley13.gif].Upam,da nas kljub temu razveseli kakšna srečka in nam polepša vikend,če je že vreme nesposobno[sm=smiley1.gif]

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 12:13:39)

biba88 če piše do 15 dni, potem imaš še 3-4 dni časa, da se kaj pokaže. Držim pesti, tako, da me že členki bolijo [sm=smiley36.gif].
Si me pa tako zasvojila s temi testi, da se zdaj še jaz spogledujem s tistimi v omari in z nestrpnostjo odštevam... še 8x grem spat [sm=smiley36.gif]. Sem kot otrok v osnovni šoli, ki čaka na počitnice.[sm=jezicek.gif] Imam pa tako zalogo testov, še dva first sign od prejšnjega meseca z občutljivostjo 25ul, pa 5 ProMatris z občutljivostjo 10ul, tako, da bom vrjetno že kakšen dan prej kaj pogledala.
Hvala Tikie naj se ti besede uresničijo!!! Če te srečam, s trebuščkom ali brez, te pa na eno kavo povabim.

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 12:51:11)

dobila menstruacijo...prekmalu...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] rabm čas...

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 12:59:14)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] jooj biba88 res mi je žal, ker vem kako si si tole želela.
Malo bodi slabe volje, imaš pravico bit, potem pa glavo gor in pogumno v nov krog, jutri je nov dan in čez mesec dni nova priložnost, da dočakaš tako željen plusek.

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 12:59:48)

jest sem tok jezna pa žalostna....mogoče mi je pa le eno dete usojeno....cel mesec na dva dni potem okrog ovulacije vsak dan...g reče da je vse ok...pa ni nič...ful sem jezna nase ker sem preveč upala na cel svet.....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

chocolatecake -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 13:37:13)

Biba 88 po tako kratkem roku poizkušanja in še sploh zato, ker ti je ginekologinja rekla, da je vse OK, pa res neboš kar obupala. Vsak ciklus imajo zdrave ženske okoli 20-25% šans, da zanosijo, mlajše malo več, starejše malo manj, tudi če točno zadanejo dan D, ni nujno, da se prime, pa to še zdaleč ne pomeni, da je kaj narobe, ali, da ti otrok ni usojen.
Ker si v prvo tako hitro zanosila, ker si še mlada in ker je s tabo vse OK, boš v roku enega leta sigurno [sm=nosecka.gif]. Le še vprašanje časa je. Kaj je še par mesecev ali celo par tednov , v primerjavi z nagrado - [sm=duda.gif], ki nekje čaka nate in na pravi čas.
Glavo gor punca pa en [sm=smiley31.gif] ti pošiljam.

biba88 -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 13:59:43)

CHOCKOLATECAKE hvala za spodbudne besede.....čudn mi je ker je komaj 11-12 dan po ovulaciji pa mam že M ...ma lej bo že bolje danes sem na psu...jutri pa je nov dan....

3hearts -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (20.9.2014 15:11:41)

Živjo. Da se vam še jaz pridružim... Bila sem že v temi Aprilčice 2015, ampak sem se na žalost morala posloviti [sm=smiley19.gif] Na mojo veliko srečo pa se je vse na hitro samo spucalo in torej že spet pridno delamo na otroku ;) Ko sva prvič poskusila, sem zanosila v prvo in nič ne bi imela proti če bi spet imela tako srečo... Veliko sreče vsem - držim pesti!

Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>