Tikie -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 (23.9.2014 14:23:14)
|
DGirl[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sam ne obupavat,pol bom še jst pa še katera.Sj smo vse na istem v glavnem,sploh ta mesec[sm=smiley13.gif] Kaj pa pri tebi sicer pravijo o testi in podoben hudič[sm=smiley36.gif]?Jaz sem že začela razmišljat,če ne [sm=sloncek.gif] tko kot bi mogla?[sm=zmeden.gif] chocolatecakeinancy69 mene je takole zafrkaval Babycheck mini.Pokazal lažne pluse 4x.Pa se je na koncu izkazal,da nisem [sm=nosecka.gif].Za ovulacijo je blo pa tud prepozno,ker sem čez nekaj dni dobila m.Ti testi so po moje preobčutljivi,sploh pred izostankom m.Jaz sem si prisegla,da jih ne delam nikol več.Ker sem se potem začela spraševat,če imam kaj pomešane hormone itd.,da mi je zarad tega pokazalo.Pa še nek enodnevni roza izcedek sem imela okoli 21.dne ciklusa in sem bila res prepričana,da je to to.[sm=smiley13.gif] pri meni so bili očitno hormoni ali pa zgodnji ss.Po kolikem času ti pa naredi plusek?Takoj?Če je v manj kot 5 min je to zihr to.Po 10min pa tega testa nikakor ne glej več,ker se nariše rahla roza evaporacijska črtica.Upam iskreno,da je pri tebi drugače in,da je uspelo.Je pa lahko bila zjutraj celo manj intenzivna,če si celo noč hodila lulat in še vmes kaj popila...jaz ti priporočam,da ponoviš čez par dni s First sign(tam tud po 10min ni nobene druge evaporacijske črtice) ali pa Clear blue,ker zahteva precej visoko vsebnost hormona. chocolatecake mene je tud tvoj post s Francko nasmejal[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|