|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
19.9.2014 5:14:42   
PozitivnaAnci
Evo me spet:) da najprej up dejtam stanje iz ginek.pregledA:)) veliki smo ze tri cm in smo tocno v desetem tednu:) slisala bitje srcka in tudi rokice in nogice so nakazane:)). Srecna. Presrecna.
Imam vprasanje,a je katera sla k Kežarjevi na nuhalno? Pa zankma me kolko vas bo slo naredit se dvojni presajalni test? Jaz ful razmisljam ali bi ali ne bi...
Kam je najboljse it na nihalno? Berem da zelo pohvalite dr.v dravljah ampak nic poimensko. Kukr sem vidla jih je pa kar nekaj:)) prosim ce lahko se priimke poveste in kako so kaj govorili med preiskavo. Si ne predstavlj da bi bil dr.tiho vmes al pa ful mal strokovno govoril.

Meekanfb skupina je ze.. Mislim da so aprilcice 2015, ampak skrita skupina tako da moras tu zaprositi da te dodajo. Na zacetnih straneh je bil ze pogovor o tem.

Taja13 jaz kuzka nimam bi si ga pa vcasih zelela ker vem da bi me ven "spodil" in ne bi blo tok utrujenosti. :))))

Tara9 a si iz Ljubljane? Oz ali je katera iz Ljubljane?

Vceraj sem oddala tudi kri, vodo,ki je bp,cakam pa de izvide krvi.

Pdp imam sedaj ze nov:) vedno se bliza:))). Sedaj smo ze iz 24.ga na 16.4. Bim vidla kaj bo receno na nuhalni.

Srecno punce in se beremo:) jaz komi cak nuhalno, takrat greva z dragim prvic za otrocka neki kupit:) malenkost:) simboliko:))).
P
user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.9.2014 8:16:13   
Anaban
Pomelo mogoče pa res.
punce kje pa boste rodile? user posted image
jaz sem se odločila za ljubljano kljub temu da mam kdanj bližje user posted image

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.9.2014 8:33:25   
pomelo
Glede zdravnikov v Dravljah… Res je, jih je kar nekaj, vendar sama nisem želela komplicirat in šla k tistemu, h kateremu so me naročili. Torej bila sem pri Mag. Mili Lomšek, mirna, prijazna, mogoče malo drugačna. Razložila je vse stvari, tako da sva razumela user posted image . Veliko žensk čaka na dr. Pušenjakov termin, kot pravim, sama nisem želela komplicirat.

Rodit bom pa šla v Ljubljano user posted image , mi je najbližje.

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 428
19.9.2014 8:38:37   
Anaban
jaz sem se tudi za lj odločila po stalnem naslovu mi je bližje. ampak ker živim pri fantu je kranj bližje ampak zaradi tega ker imajo v lj vse če se kaj zakomplicira in lahko hitro rešijo. iz kranja pa v lj vozijo ob zapletih user posted image

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 429
19.9.2014 8:45:23   
Tara9
Jutro punce,

sem vesela, da se je nekaj začelo dogajati tukaj, pridne mi user posted image .

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, le tako naprej user posted image .

PozitivnaAnci nisem čisto iz Ljubljane, oziroma prej sem bila, zdaj sem pa v bližnji okolici. Pa ti?

Glede spola sem tudi jaz prevelik firbec, da bi čakala do konca, že zdaj me na veliko razganja kaj čofota v maternici, punčka ali fantek user posted image . Imam pa nek občutek, da je fantek pa ne vem zakaj, bomo videli. Mi je pa čisto vseeno, samo vedet pa moram user posted image .

Glede imen pojma nimam za enkrat, prej sem imela vse živo v glavi, zdaj mi ni pa nobeno nekaj ekstra. Sva si pa z možekom tudi tako različna glede tega, da bodo najbrž še borbe user posted image . Sva rekla, da bova še nekaj časa "počivala", potem kasneje pa začnemo s pogajanji.

Tudi jaz imam peseka, in sicer ogromnega, tako da ga sama niti ne sprehajam, posebaj zdaj, ker se nočem preveč naprezat. Je pa vseeno super, ker se morava z dragim ven spravit, tudi kadar sva lena.

Nič, grem počasi malo rokave zavihat v službi. Lepo bodite in lep vikend.

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 430
19.9.2014 8:49:12   
zori82
oooo kok smo naklofale v dveh dneh, super pridne smo user posted image
jaz bom šla v Lj, tudi v prvo sem in sem bila zelo zadovoljna...med porodom sem imela v sobi dve praktikantki (ena me je skoz masirala :)) in je blo prav super (mojemu ni blo preveč dolgčas)...rodila sem pa brez vsega, razen maske, ki mi je bila kar nekaj in jo v drugo sigurno ne bom imelauser posted image

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 431
19.9.2014 8:49:37   
Anaban
Tara9 jaz imam mopsa ga lahko še jaz vozim na sprehod user posted image
glede imena se pa za punčko oba strinjava da bo Ula tako da to je kar 99% za fantka je pa meni všeč Nik Tim ali Maj pa mojmu ni noben všeč tako da to se bova še pogajala user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 432
19.9.2014 8:53:43   
Tara9
Anaban jaz imam pa bernca in prej on mene pelje na sprehod kot jaz njega user posted image . Sej je ok, dokler ne srečava kakšne psičke, mačke, itd., tako da zdaj raje ne poskušam user posted image . So pa tudi meni všeč kratka imena, pristala bi na Tim user posted image , bomo videli kako bo naneslo.

Zdaj pa res grem user posted image , pridno tipkajte še naprej.

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   [Brisano sporočilo]
19.9.2014 8:59:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anaban)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
19.9.2014 9:02:12   
pomelo
Naj še js dodam glede psičkov… Tudi sama imam malo mešanko. Je taka kot nemški ovčar samo pomanjšana na višino kolen user posted image
Z njo nimam velikih problemov razen neposlušnosti včasih user posted image user posted image .

Glede imem bodo vrjetno tudi pri nama še pogajanja. Všeč so pa nama kratka imena user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 435
19.9.2014 9:07:01   
Anaban
Tara9 ja to ti pa čisto vrjamem da te bolj on vozi na sprehod kot ti njega. js nevem če bi bla tako pogumna da bi ga vozila ven. bi ga kr moj vozu js pa za njima haha user posted image
MarilynB no vsaj za punčko sva se že odločila haha za fanta pa nevem kako bo. ja priimek bo itak njegov tako da upam da bom lahko js glavna pri imenih sam vseeno pa more bit tudi njemu všeč.
tudi jaz sem se ravno zaradi tega odločila da grem rodit v lj nevem vseeno bom bolj pomirjena da so tam ljudje ki znajo pomagat na hitro če se kaj zgodi.
ampak me smo močne tako da bo šlo vse po planu!!
in bojo naši user posted image hitro in po planu prišli na svet user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
19.9.2014 9:10:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anaban)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
19.9.2014 9:10:33   
Anaban
Pomelo tudi nama so všeč kratka imena mava pa težavo ker je v najinih družinah že toliko kratkih imen da so nama vse pobrali. jaz sem Ana potem so moje sestrične Eva Mia Tea v njegovi družini pa so Žan Jan tako da vsa kratka so skoraj pobrana. no vsaj tista ki so meni všeč haha user posted image

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.9.2014 9:13:20   
Anaban
naš mops tudi vleče ko zmešan včasih ko se mu mudi na potrebo user posted image ampak zaenkrat ni nekega problema. sem pa videla da sosedova punčka ki je sedaj stara 1 leto in pol skos k meni rine in se stiska k trebuhu tako da je nekaj na tem. tudi pes je z mano zelo potrpežljiv in ne skače več po meni tako kot je na začetku.
punce a se vam že kaj pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 439
19.9.2014 9:17:54   
pomelo
Ne govori o družinah in imenih… Tudi mi2 imam problem velike družine in s tem veliko imen že zasedenih… Sicer nekaj sva že izbirala ampak naj to zaenkrat ostane še skrivnost… Je pa velika vrjetnost da je piki v trebuhu fantek. Fant ima še 3 brate in prvorojenci bratov so vsi fantje. Tako da misim da bova mogla delat predvsem na fantovskih imenih.

Glede živali, čutijo da se nekaj dogaja z nami user posted image

Malo sem na trnih, ker čakam da ta vikend sporočiva veselo novico… Kakšen predlog kako povedat družini…

user posted image

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
19.9.2014 9:17:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anaban)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
19.9.2014 9:30:54   
Anaban
Pomelo jaz pa mislim da bom imela punčko tako da komaj čakam da se bo videlo in da zvem kaj bo user posted image
ja pri naju je kar moj povedal in pri njegovih in pri mojih doma...mene je bilo preveč strah ker sem stara šele 20 in je bil za vse to velik šok. no sedaj so se že nekako sprijaznili s tem da bojo babice in dedki. najlažje je povedat: aprila bomo trije oz številko prilagodiš user posted image

MarilynB no jaz imam C košarico je pa sedaj veliko bolj polna kot je bila prej user posted image trebušček mam pa tak napet al napihnjen tako da tisti ki ne vejo bi lahko mislili da sem se za kašno kg pač zredila tisti ki pa vejo pa itak vidijo da ga je vsak dan več user posted image tako da skrivam ravno ne razen pri tistih družinskih članih ki še ne vejo. bojo zvdli po nuhalni da bo res vse ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
19.9.2014 10:06:47   
Tejča05
Uh se je začelo dogajati tukaj gor user posted image user posted image user posted image

Meni se že kar konkretno pozna, tako da že vprašanja dobivam kdaj je rok, je pa res, da je to že moj tretji otrok in se seveda potem tudi preje vidi.
Jaz bom šla tudi v Ljubljano rodit, ker imam zelo pozitivne izkušnje in jih lahko samo pohvalim res, tako da niti razmišljam ne da bi šla drugam pa še iz Ljubljane smo.
Jaz imam od prej punčko in fantka in se mi zdi glede na težave, ki se mi pojavljajo, da bi znala biti punčka, ker to se mi je vse dogajalo pri hčeri. Pri sinu skoraj ni bilo težav.
Sicer ne vem ali je to pogojeno ali ne, bomo pa itak izvedeli če ne preje pa na morfologiji upam.

Lp user posted image

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.9.2014 11:00:01   
Taja13
Oila,

Ste se pa razpisale user posted image Saj prav tako. Vidim, da vas je veliko lastnic kužkov. Jaz sem zelo rada na sprehodih, ampak brez kužkov se je včasih težko spravit ven, tako pa nimaš druge izbire. Drugače sem iz Ljubljane in živim blizu Tivolija, tako da sem redno na Rožniku ali v Tivoliju ali pa gremo do mesta. Sploh ob sobotah malo do tržnice in na kakšno tortico user posted image

Meni tudi zdaj večkrat paše kaj sladkega, ampak se probam zadržati in pojem namesto tega kakšno sadje, ki ga imam vedno veliko doma. Pa juhe mi zelo pašejo, včasih si kr za večerjo naredim juho. Se kr smejem sama sebi, ko pojem kruh z nutelo, potem pa bi še malo puranjih prs s sirom. Znimiva kombinacija. user posted image

Imena za otroka imam zbrana že od osnovne šole in se ne spreminjajo, tako da bodo ostala kar enaka, spol pa si tudi želiva vedet, kar že komaj čakam. Saj ne vem ali si bolj želim punčko ali fantka. Kar bo, pač bo user posted image

Jaz sem mami preprosto rekla:" Mami, babica boš." In to je bilo to. NIč po ovinkih, ker nima smisla. Zelo je bila vesela. In tudi drugim članom ožje družine sem povedala na enak način.

Moja yorkica tudi zelo rada spi na trebuhu, kot da bi vedela, da mora kaj čuvati. Pravi srček je. Tudi drugi kuža bi se skoz stiskal ob mene, tako da sta že zdaj pravi varuški.user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 444
19.9.2014 11:20:10   
Soncek17
Tudi pri nas imamo kužija, enega mešančka in enega bernca.....grem pa na sprehod ponavadi kar brez in z mojim malčkom.......

slabost se mi zdi, da počasi izginja......sicer se še pojavlja, ampak ni več tako kot je bilo :) za utrujenost čez dan ob službi in malčku niti ni preveč časa, zvečer pa kar padem v posteljo :) tamali me skoz boža po bušiju in razlaga, da je dojenček notri in da bo ven prišel in se bosta igrala in da mu bo knjigice bral......joj, imajo domišljijo :)

za spol bova tudi midva vprašala potem na morfologiji......sva tudi v prvo, ker naju je preveč firbec matral :) samo drugim pa nisva povedala......o imenih bova pa tudi malo kasneje.....sicer nek širši izbor je že, ampak je itak še kar nekaj časa.....malo razmišljava, da bi nov voziček kupila......v prvi nosečnosti sva si še urejela stanovanje in sva se pol odločila, da raje kupiva rabljenega, ki je občutno cenejši.......smo ga pa tudi sami ogromno uporabljali po vseh možnih terenih in je kar malo bogi zdaj.......tako da bova verjetno začela za novega gledat in pol čakat, da bo kakšna akcija :)

pri nas smo povedali z majčko, na kateri je pisalo: Dobil bom družbo. Postal bom starejši bratec :) v službi sem pa zaenkrat povedala samo eni sodelavki, ostalim pa verjetno po NS.

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 445
19.9.2014 11:46:07   
Anaban
midva pa bova vrjetno vse stvari dobila samo voziček si jaz želim nov zato, ker tistega ki bi ga dobila je star že 10 let in je čez dal že 3 otroke tako da to mi ni ravno všeč. drugače pa bova dobila skoraj vse user posted image
gledam pa voziček baby boom se mi zdi tak funkcionalen sam ga morem najprej probat da vidim kako ti gre user posted image
a boste šle vse na mamografijo? jaz se za to nisem odločila grem pa na ns in če bo potrebno še na dvojni hormonski test user posted image

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 446
19.9.2014 12:22:02   
Tejča05
Anaban morfologijo ti naredi tvoja G in je brezplačna je pa tam okoli 24 tedna, tako da jo boš imela v vsakem primeru, se ne rabiš nikamor naročati. Pri morfologiji se ponavadi vidi tudi že spol, če se seveda škrat notri ne skriva.

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 447
19.9.2014 12:31:30   
Anaban
Tejča5 aja ok zato ker ko sem gledala to pri dr.Strah pride 110€ kar pa se mi zdi zelo veliko.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 448
19.9.2014 12:32:58   
Taja13
Meni je tudi kolegica rekla, da mi bo dala oblačila, tako da za to ni potrebno skrbeti. Voziček pa bova kupila. Zelo nama je všeč recaro babyzen, ker se čisto zloži in je zelo praktičen, pa tudi njihovi sedeži so najboljši po testih.

Edino kar sem do zdaj kupila, je knjiga Dojenčkov dnevnik, kjer pišeš o nesočnosti pa o otrokovem prvem letu in mi je zelo všeč. Tja bom tudi nalepila slike iz UZ, da bodo za spomin.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 449
19.9.2014 12:38:46   
Anaban
midva iščeva tak praktičen voziček pa pomembno mi je da se tudi v športnem delu da naslonjalo lepo nazaj ne pa tako kot majo nekateri vozički da daš otroka ležat in ima noge potem gor.
sliker iz uz pa le prefotokopiraj ker se lahko zgodi da šez nekaj časa zbledijo

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?