|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
19.9.2014 13:02:32   
pikica31
ojla.
mi imamo tud psa doma mešančka, je kar velika psička. grem skor vsak dan z njo na sprehod, sam odkar imava tamalo se prav vidi, da se čuti zapostavljeno, da ni več v središču moje pozornosti in po svoje me je kar strah kako bo, ko bo še en dojenček prijokal na svet.
Js tud komaj čakam nuhalno, še 14 dni, upam, da bo vse ok, pol se morm pripravit in it na šiht povedat, mi je kr grozn...
Zadnje dni se mi ponoči, ko vstanem , da dam tamali jest prav zvrti...
a je še katera, ki ima oz.bo imela dost malo razliko med otročki?
kaj pa kaj "domače" naloge :))? ste kaj preutrujene zato :)?
lp

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.9.2014 13:56:00   
Lucka9
ojlaa user posted image

Ja midva bova za spol vprašala. predvsem ker njega mika, meni je načeloma vseeno samo, da bo vse vredu user posted image .

za rodit sem se že odločila, da bom šla v Postojno, mi sta Lj in Po blizu, samo nekako mi je Po bolj všeč...

Imena... uff. za fantka Anej, Žiga, Aleks (a le meni)... punčko pa Klara. kaj več pa nimava hehe..
na srečo je tudi za to še dovolj časa, tako, da bodo pogovori še v teku user posted image .

Doma imamo psa, poleg tega pa ima sestra sinčka, ki ga z veseljem naložim v voziček in peljem naokrog tako, da gibanja imam (vsaj mislim) dovolj...

Kaj pa hrana, imate kakšne napade lakote? Ali pa vam kakšna hrana sploh ne diši pa ste je pred nosečnostjo oboževale?

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 452
19.9.2014 14:11:11   
zori82
Taja13 bodi previdna, ker mislim da se pri tem vozičku športni del ne poleže, se pravi je otrok skoz v sedečem poločaju

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 453
19.9.2014 15:31:58   
Soncek17
Meni sladko nikakor ne gre, če pa že pojem kakšen košček čokolade, mi je pa potem še bolj slabo.....prej sem bila pa pravi čokoholik :) trenutno mi zaradi slabosti redkokatera hrana diši in se moram prav prisilit, da kaj pojem......sicer pa, jaz sem prejšnjo nosečnost imela nosečniško sladkorno in imam tudi tokrat namen jesti bolj zdravo in pa večkrat po malem.....G. je pa tudi rekel, da me ne bo nikamor pošiljal, če le ne bo malček kaj občutno prevelik.......ker tiste kontrole za sladkor so adijo pamet in bom vse naredila, da se tokrat temu izognem......

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 454
20.9.2014 11:07:35   
Lucka9
En lep deževen dan....

Imam malo preveč časa user posted image  in si ogledujem albume za dojenčke... Ne morem se odločiti katerega bi...

Našla pa sem tudi Pearhead Dojenčkov prvi dnevnik z odtisom, in me zanima če ga katera pozna? ali je podobno urejen kot vsi dnevniki za dojenčka, ki jih lahko kupimo v knjigarna? od nosečnosti, .. do enga oziroma tretjega leta? ko pišeš pomembne dogodke...?
Drugače ima katera že ibran album za dojenčka? Vam je kateri posebno všeč?

Soncek17 meni sladko tudi ne paše in sem bila tudi sladkoholik pred nosečnostjo... Zelo rada sem imela sladko. Sedaj pa niti približno... Bolj se mahnjena na slano, pa kislo hahauser posted image

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.9.2014 20:38:15   
Zabonka27
Pozdravljene, ker še nevem ali sem aprilčica ali majčica bom na začetku v oben skupinah. Najprej čestitam vsem nosečkam, sama naj bi imela PDP 27.4., G pa pravi, da naj bi bil 1.5., ampak bo več jasno na naslednjem pregledu.

Torej, kateri lahko pišem za FB skupino? user posted image

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.9.2014 17:26:18   
Taja13
oila,

Recaro vozička, ki ga gledam se sicer ne da čisto poleči, ampak se ga pa da nagniti, tako da ni otrok non stop v sedečem položaju. Nagibam se k rumeni barvi, ker je to moja najljubša barva. Ampak vse to bo še počakalo, da dam vse preiskave čez. Če bo vse ok, pa bom potem počasi vse nosila na kup za user posted image

Tole je album, ki sem ga jaz kupila. Meni je zelo všeč, ker ni preveč natrpan z vsem mogočim in ker je pregleden, obenem pa še lep.

user posted image

Jaz občasno opažam, da mi kakšna hrana sploh ne paše, potem naslednjič pa mi spet diši. Med obroki si tudi redno privoščim kakšen jogurt ali sadje, ker mi sladkor pade in se mi začne vrtet. Drugače pa mi zelo pašejo juhe, tako da so skoraj vsaki dan na jedilniku.

(odgovor članu Zabonka27)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.9.2014 18:52:45   
tynaa
Živjo punce. Samo toliko da se pofočkam in vas pozdravim user posted image Že par tednov malo spremljam vaše poste, danes sem se pa končno registrirala in se vam pridružujem. Tudi mi bomo aprilski, 9.4. Prvi pregled sem imela že 9.9., v sredo me čaka še NS. Čeprav je že skoraj tri mesece mimo, me je še kar strah, sploh kadar sem preveč na forumih in berem o vseh možnih težavah in zapletih user posted image user posted image . Zadnjih par dni tudi nimam več nobenih posebnih nosečniških težav (no, saj tudi prej niso bile pretirano hude), pa me je kar malo stisnilo, da ni šlo kaj narobe. Saj, verjetno samo malo paničarim, ker je do srede in do NS še tako dooolgo user posted image

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
21.9.2014 18:55:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tynaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
21.9.2014 20:01:35   
pikica31
ojla.
tud js nimam nič posebnih znakov nosečnosti... in pol se kr mal "zasekiraš"..., upam da bo vseeno vse ok... in, če sploh kaj prebereš pol pa si res lahk paničen...
punce tiste, ki želite na facebook, da pridete v skupino kontaktirajte MINNIE
pazite nase in lepo se imejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.9.2014 8:34:19   
Lucka9
Taja vau všeč mi ja tale album. Saj ne zahteva kakšnih stvari kaj se je dogajalo na dan ko sem se rodil/a, kakšno je bilo vreme...

Ali ima katera album Peter Zajec?
user posted image
Meni je zelo všeč :D

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.9.2014 8:44:07   
Anaban
Zdravo punce!
No danes pa me čaka težko pričakovana NS... komaj čakam da spet vidim pikico in upam da bo vse uredu user posted image
Za album pa sem gledala že povsod pa mi noben ni tok zlo ušeč...bo treba še mal pogledat naokoli user posted image

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.9.2014 8:54:14   
zvončica88
Tudi jaz sem dočakala težko pričakovano NS, sicer sele popoldan, mislim da se bo dopoldan kar vleklo user posted image . Upam, da bo vse ok in se bom končno lahko sprostila, ker potem pa smo in najhujšega že mimo. Sem pa včeraj videla svojo pikico, sem bila na urgenci zaradi suma vnetja slepiča in je delal uz je še pikico pogledal. Kar občudovala sta jo z zdravnikom, no in jaz kak se je odrinil z nogicami in zaplaval po svojem prostoruuser posted image .
Album sem jaz dobila od kolegice za darilo in sicer Dojenčkov album, mislim da od Mladinske knjige. Ne morem prilepit sličice preko telefona. In mi je všeč, se mi zdi da so tak bolj kot ne vsi podobno narjeni.
Kaj pa trebuščki, se vam že poznajo kaj? Jaz sem si v soboto nabavla prve nosečniške hlače, da mi je malo bolj udobnejše. Bom pa jih še kombinirala s kakimi starimi kavbojkami in pajkicami.

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.9.2014 10:58:01   
Anaban
No jaz pa počakam še 20 minut in mam NS.
Trbušček mam tak napihnjen ampak ne še nosečniškega tako da bi lahko še skrivala user posted image . Oblečem lahko še vse normalno edino kavbojke me tiščijo tako da sm bl na pajkicah :)

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.9.2014 11:09:13   
zvončica88
Anaban bos imela prej pomirjene živčke kot jaz user posted image . Sporoči kako je bilo. Jaz načeloma še tudi vse oblečem, tudi kavbojke z nizkim pasom, ampak so mi pa neudobne, ko se vsedem moram obvezno gumb odpet, drugače preveč tišči. Majčke so bile že prej oprijete, zdaj je pač trebušček malo bolj poudarjen user posted image

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.9.2014 11:38:14   
Tejča05
Ojla, da vas še jaz malo pozdravim. Pri meni počutje še kar mešano, slabosti še niso izginile, tako da nisem še ok in upam da bo kmalu tako. Se pa počutim kot termit s trakuljo v riti.
Samo jedal bi, ne vem kako ampak jaz moram nuno jesti na dve uri, ker če ne pride do še hujše slabosti in mene že pošteno ksrbi da ne bom pridelala še 1x toliko kg, kot jih že imam.
Ali ima še katera te težave, ker meni to ni normalno.
Jaz imam nuhalno šele oktobra tako, da se bom še načakala imam pa v petek spet pregled pri svoji G.

user posted image

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.9.2014 12:14:19   
zori82
živijo
najprej vsem, ki imate danes pregled in ns SREČNO user posted image . Evo pa sem se tudi jaz končno uspela naročiti na ns in imam 1.10. popoldan v Dravljah, da bosta lahko prisotna še partner in hčerkica...res komaj čakam, se mi zdi da bo mala tko še bolj dojela, kaj se dogaja v maminem trebuščku, ko bo videla malo pikico...no pa pripravit se moram na miljon vprašanj, ki jih bo potem verjetno postavljala user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.9.2014 13:23:28   
Anaban
Zvončica88 evo pa je mimo :) pdp mi je prestavila iz 1.4 na 5.4 zaradi kasnejse zanositve. NS je pa 1:15200 tako da ni nibenega tveganja :) srečno še vse ki jih to čaka :) se je pa pikica razveselila ultrazvoka in je delala prevale čez cel trebuh :)

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.9.2014 17:40:41   
pomelo
Živjo punce…

Da vas malo pozdravim… Me veseli za vse, ki ste NS uspešno opravile. Včeraj sva s mojim povedala da sva v pričakovanju pa so bili kar mešani odzivi. Bili so seveda veseli, a ker nimava prihodkov, kar malo zaskrbljeni. Sama sem danes uredila zdravstveno zavarovanje, ker mi konec meseca poteče status. S prvim oktobrom pa se nameravam kar na zavod za zaposlovanje vpisat. Ima katera izkušnje s tem… brezposlenost in to? kaj naredit da lahko v nosečnosti in ob rojstvu prejmeš vsaj nekaj nadomestila… res bi bila hvaležna za kakršenkoli komentar… Se mi ne sanja kaj je najbolje naredit…

Danes teden pa me čaka že drugi ultrazvok pri G. Na NS smo bili veliki že skoraj 6 cm tako da komaj čakam za koliko smo zrasli…

Lep pozdrav vsem…user posted image

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.9.2014 17:45:49   
Anaban
Pomelo jaz sem na enakem mestu kot ti...moja mami dela ma zavodu za zaposlovanje lahko mi napises zs pa ti use povem :)

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.9.2014 20:22:03   
vanilija*
Ojla punce.

Danes imela prvi pregled in dobila prve slikice. PBP ima 20.4 in sem v 10. tednu. Naročila sem se na nuhalno in jo ima 10.10. Povedala sva domačim in so vsi zelo veseli, malemu pa kr ni jasno da mam jaz dojenčka v trebščku, ko sem mu povedala me je takoj pobožal, potem je pa že kmal blo da nima dojenčka.
Ko sem bla prvič noseča sem mela občutek da bo fantek in izbirala imena samo za fantke, zdej sem pa čist prepričana da bo punča...čeprav mi je vseeno. In ima že dva imena izbrana al bo Iza al pa Mia....za fantak pa prov ne najdem imen :) Tako da mož bo sm potrdil :)))) hahaha Za prvega je on izbral, zdej bom pa jaz user posted image user posted image
Opreme pa po večini že vse imamo, kej malga bo sm za dokupt.

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.9.2014 7:06:49   
PozitivnaAnci
Ojla.

Hjoj vesela za vse k ste mele ze nuhalno pa za dobre rezultate. Js morm se mal pocakat, do naslednjega tedna. Uf no zivcna vojna:) sam da bom vidla da bo vse ok pa bom najsrecnejsa oseba na svetu. Tak kt vse;) user posted image
Drugace pa zacuda so tud pri meni prenehale slabosti, imam pa kr mocen beli tok?! Ima se katera podobne tezave? Brala sem da ni nic to zastrusujocega dokler ni krvavo, srbece.. Tk da ne bom zdj delala panike.. Ni pa prijetno videt ma hlackah to v taki meri:S.
Se dva tedna pa bom v tretjem mesecu. Za vikend sem vecini druzini ze povedala. Preostali clani kasneje:).

Uzivajte v nosecniskih dnevih. user posted image Jaz imam zdj sam se zeljo da utrujenost zacne pojenjati, da ne bom po sluzbi samo spalaaaa:))))).

(odgovor članu vanilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.9.2014 11:27:13   
Taja13
Lucka9 tega albuma ne poznam, ampak če ti je všeč, ga vzemi. Jaz sem tega izbrala, ker ni potrebno vnašati veliko informacij, jih je pa nekaj. Ne ravno kakšno vreme je bilo, ampak drugačna vprašanja. Niso pa natrpana eno za drugim, ampak so lepo raporejena.
Se spomnim, da sem gledala en dojenčkov album, ki je bim natrpan z vprašanji, kot da je delovni zvezek za šolo. Groza!

No, da še povem da se danes grozno počutim. Spala sem obupno. Bolečine v sklepih, glavobol, slabost in še zdaj ne pojenja. Upam, da ne bom zbolela. Je pa tako lepo vreme, da se že veselim sprehoda z mojima kosmatincema. Drugi teden pa bom končno dočakala NS. Komaj čakam, da bo to mimo, ker bom potem bolj mirna, sploh če bo vse ok.
Kaj pa jeste za zajtrk, kosilo in večerjo?

(odgovor članu PozitivnaAnci)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.9.2014 11:38:38   
Inčika2
Ojla punce :). Se vam nisem že dolgo javila. Čas tako beži, da to ni res. Služba, pa doma imam 3 in pol letno navihanko, da gre res vse hitreje kot pri prvi nosečnosti.

Naj povem, da sem bila včeraj na nuhalni v Dravljah in da je vse ok user posted image .

Čestitke vsem, ki ste bili že na nuhalni in držim pesti za tiste, ki jo boste še imele.

Lep sončen dan!

Aja, zdaj bi pa tudi jaz šla v skupino na fb. Kateri se javim, da me doda?

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.9.2014 13:27:44   
pikica31
oJLA.
Inčika2 piši MInnie, da te doda na facebook.

joj, js tud že komaj čakam, da bo nuhalna za mano. se mi zdi, da sem vedn pred pregledom zadnjih par dni ful živčna.
lp

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......