pika001 -> RE: Aprilčice 2015 (12.9.2014 15:31:16)
|
MauMow - mislim, da se vsak plod malo drugače razvija, nikoli nista niti dva enaka, tako kot če gledaš otroke iste starosti, je med njimi lahko ful razlke, ko zrastejo pa je na koncu ta najmanjši naenkrat prerasel vse... v glavnem, lahko je tudi, da gre za pozno ovulacijo, pa je pri nosečnosti ki traja 7 tednov 10 dni ful velika razlika, tudi pri Pušenjaku sem brala za kar podobne primere, pa se je znalo vse dobro izteči. Tako da, po moje je ta tvoj ultrazvok pokazal nekaj pozitivnega, nekaj vseeno se dogaja, jaz držim pesti in upam na najboljše, na lepega, zdravega otročička. Anonimna - tudi mi imamo 2 letnika doma, samo naš je rojen junija... zadnjič je imel neke prebliske in je hotel skakat meni po trebuščku, pa ga je mož potegnil k sebi in rekel, da ne sme mamici po trebuščku skakat, ker notri raste dojenček. In potem je naslonil glavico in rekel: Tine sluša dojenčka, Živjo dojenček! In potm me je božal po trebuhu, pa gledal je nekam čudno, tako da mu verjetno ni bilo lih najbolj jasno. Potem pa je ata vprašal: Kaj pa bo imel Tine? Bratca ali sestrico? Pa mali pravi: Sestico! Batec je Žiži (Žiga je starejši brat star 16 let). Sva se tako nasmejala z možem, kako tile dvoletniki razmišljajo... No, čas teče ful hitro in tudi naši trebuščki rastejo, kmalu smo pri koncu prvega tromesečja, tako da ne morem verjeti, 1/4 smo že... [sm=bravo.gif]
|
|
|
|