pika001 -> RE: Aprilčice 2015 (8.9.2014 20:44:23)
|
Ojla, Saj, tudi meni se zdi da me vsi gledajo, kot da vedo da sem noseča, ampak ker sem že tretjič vem, da se mi v 99% samo zdi. To je bolj zato, ker same na sebi opazimo tudi tako majhne spremembe, ki so zelo očitne, pa opazujemo druge, če so kaj opazili in potem se nam že marsikaj dozdeva... [sm=jezicek.gif] Trebušček pa ja, saj verjetno je tudi maternica malo otečena/povečana, saj se pripravlja, da bo še celih 7 mesecev prijetni domek našim [sm=duda.gif], pa tudi zaprte smo (vsaj večina nas je). No, pri meni se to pozna za 3 luknje na pasu. Ja, lahko bi dala na 2, ampak me ful moti če me kaj stiska. Zaspana pa sem tudi jaz fuuulll, spat hodim do 21.30 najkasneje in spim do 8.30, če ne grem zjutraj delat, drugače pa moram vstat ob 6.30 [sm=zmeden.gif]. Najbolj mi paše, ker mi takrat ni slabo... čeprav sem zjutraj že lačna in mi začne slabost takoj ko se vsedem na posteljo, tako da se dostikrat kar nazaj vležem in še poležim, ker mi je tako OK. Čez dan pa nikoli nisem hodila spat, tako da tudi sedaj ne, sem pa res ko cunja, tako da mogoče še probam... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|