|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
10.9.2014 11:05:08   
diillan
hvala, Tejča05, ni moj prvi otrok, čakam drugega, vendar po 21 letih, takrat pa ni bilo teh pregledov oz. niso me nikamor poslali, ker sem bila stara 19 let, sedaj jih pa imam 40 :), zato pa je, verjemte mi, čisto vse novo, nič mi ni ostalo v spominu od prve nosečnosti. Nimam pa prav nobenih težav, da včasih pomislim, če sem sploh še noseča, razen moje gromozanske lakote in velikega trebuha in prsi,user posted image ,

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.9.2014 14:48:33   
Anaban
Evo pa se še js mal oglasim. Danes sem se naročila v Domžale na NS in že komaj čakam user posted image .
Žal mi je za vse punce, ki so se mogle poslovit od svojih pikic. Verjamem da je ampak bolje tako kot da je potem kaj narobe.
Vselo in srečno user posted image vsem!
Zanima pa me še ali še katero daje nespečnost?

(odgovor članu diillan)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.9.2014 14:58:32   
Taja13
Oila,

No pa da se vam še jaz pridružim. Včeraj sem opravila prvi pregled in videla mojega fižolčka na UZ. user posted image PDP imam 7.4.2015. Juranjih slabosti nimam, tako da glede hrane ni težav, sem pa kr tečna pa brez energije. Je pa res, da na mene zelo vplivajo spremembe vremena že od nekdaj, tega pa je zdaj veliko.
Danes se bila v laboratoriju in upam, da bodo vsi izvidi ok. 3.10 pa grem na nuhalno v Mestni log k Tadeji Štrumbelj. A je katera še dodatno delala dvojni hormonski test?

(odgovor članu badgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.9.2014 15:12:26   
Anaban
Jaz osebno se za dvojni hormosnki test nism odločila kjub temu da mi ga je ginekologinja predlagala. Bom vidla kakšen bo izid NS potem pa če bo treba bom šla še na ta test drugače ne :)

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.9.2014 16:11:31   
Inčika2
Da se vam še jaz javim po dolgem času. Najprej čestitke vsem novim user posted image in res mi je žal za vse tiste, ki ste svoje pikice izgubile. Želim vam, da čimprej zagledate +.

Mene slabosti mučijo zvečer, čez dan niti ne. Utrujena sem kadar si nekaj ur ne vzamem pavze (služba, fizično delo), drugače pa bp. Sem bila prvič dosti bolj zaspana in utrujena.Zdaj se mi čez dan ni potrbno zabubit pod deko, kot prvič user posted image

Trebuh imam tudi že ful velik, povedala sva pa tudi že vsem, tako, da mi ni potrebno skrivat user posted image .

Nuhalno imam 22. v Dravljah, PDP pa je bil po UZ in po zadnji M določen 7.4. Komaj čakam, da na nuhalni zopet vidim najino pikico ;)

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.9.2014 16:15:02   
megiv
maloprej sem na wc papirju zagledalo sled krvi,pomešane s sluzjo...me je skor kap, po 15 min. spet šla gledat, ni nič...mene bo kap!!!!! kaj naj??? :( nič...čakam... upam da je ne bo več...sem se tolažla, da sem se prej napenjala, ko sem zaprta...bla bla...sam tolažim se s tem...kaj pravte??? vem, da pri nekaterih ni znak za preplah, spet drugič je pa lahk...druga ko počakat itak ne morem...al naj grem h G? in če me ne vzame?

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.9.2014 16:27:29   
MauMow
megiv pojdi k G. Vsaj da te pogleda. Lej pri meni so odkrili od kot je in da načeloma ni nič z nosečnostjo in si lahko vsaj malo bolj miren. Lahko da se je kaj ranilo notri... Ampak jaz ti priporočam da se jutri oglasiš pri G.

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.9.2014 19:27:45   
pomelo
Živjo punce!

Zanje dni sem bila rahlo živčna saj sem prejšnji torek in četrtek zjutraj opazila rjavo sluz. Poklicala sem in povedala situacijo in zaradi prve neuspešne nosečnosti me je naročila za danes. Danes sem bila pri G, naredila je UZ in videla sem mojega srčka user posted image migal in brcal je noro, videla njegov srček, skratka BP. Tudi izvidi krvi in urina, ki sem jih dala na prvem pregledu BP.

18. sem naročena na nuhalno svetlino v Dravljah, kri za dvojni hormonski test sem pa že dala.

Počutje v 11t naslošno dobro, sem in tja kaka slabost, glavobol. Ponoči me malo muči nespečnost, odvisno od dneva/noči.

Žal mi je za punce, ki ste izgubile pikice, sam sem že bila tam in sočustvujem z vami. user posted image Lahko le rečem da čas celi rane..

Na slišanjeuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.9.2014 22:12:42   
pikica31
ojla. tudi js sem super, še vedn nimam nobenih posebnih znakov, razen, da sme ful crkjena zvečer in pol mi moj mal teži kak lahk kr zaspim..., 2 dni se mi je pa prav zavrtelo ponoči, ko sem vstala, da sem tamali naredila za jest..
tudi jaz komaj čakam na nuhalno, čeprav bo šele čez tri tedne..., upam, da bo vse ok, ko vidiš koliko je teh ss in podobnih zadev,te kar stisne pri srčku...

lepo bodite in fajn se imejte...

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.9.2014 22:18:05   
zori82
Živijo

mene pa zanima koliko kaj spijete čez dan? jaz že prej nisem nikoli veliko pila, mi je zadostovalo 2-5 deci na dan, pa še to ponavadi ni bila voda (nisem niti malo ljubiteljica vode), no zdaj v nosečnosti se mi zdi da jo spijem še manj, ker sem opazila, da mi je po vodi slabo user posted image ...pa tudi v prvi nosečnosti nisem in nisem mogla kaj veliko piti pa če sem se še tako trudila (hb sem vedno vse imela ok).

folna - jo pijete? jaz pred nisem, zdaj je pa baje prepozno, ampak sem si danes vseeno kupila dm-ove, že zaradi vseh ostalih dodatkov, ki jih vsebujejo

punce, ki ste se naročile na nuhalno v Dravlje, komu boste šle? to sam pokličem in oni določijo al lahko sama izberem?

lep večer user posted image

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.9.2014 9:17:49   
Tejča05
Tudi jaz zelo malo pijem, samo je pa res da sem zdaj nenormalno žejna. Mogoče spijem malo več kot ponavadi, sem pa jaz ista, da sem nekje tam okoli 2 dcl do pol litra d

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.9.2014 9:22:59   
Tejča05
Neki mi nagaja tale RR. Mi meče ven user posted image .
Uglavnem 2 dcl do pol litra dnevno.

Jaz sem se naročila v Dravlje k dr. Pušenjaku, sem kar sama rekla. Naročena pa sem 13.10.

Drugače pa se me nekaj prehlad loteva, boli me grlo, kiham non stop in nos me heca. Upam da čimpreje mine, ker že tako slabo spim, zdaj pa še te težave.
Slabosti so očitno mimo, ker tako hudo kot je bilo zdele 14 dni HB ni več in upam da tako ostane, ker se lahko vsaj premikam malo. Jaz res upam da je mimo.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.9.2014 11:49:17   
megiv
Pozdarvljene! bila sem pri G in je zaenkrat vse ok! Veliki smo 1 cm, srček bije, krvavitev ni blo videt, je pa reku, da mam občutljiv maternični vrat in dal dabroston in cicatidrina svečke (sama kupla). Čez dva tedna normalno pridem na pregled,...Upam da bo vse ok...

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.9.2014 18:31:05   
MauMow
Evo punce da vam javim. Tale moja nosecnost je res misteriozna... user posted image

Danes na UZ vrecka malenkost zrasla. Je pa RM zrastel na lepih 5mm in zraven njega PLOD.... 2.5mm. Sicer brez utripa. In vidna ze njegova vrecka...

Vse skupaj po izracunih zamuja za cca 2 do 3 tedne zato so tule mnenja da tole ni ok nosecnost. V ponedeljek imam tako svojega G in bo tako povedala kaj bova naredile, ampak skoraj vrjetno ciscenje.

Si pa res jisem predstavljala da bo tak misterij tale moja nosecnost... user posted image

Vem pa ne ce je ok da se vmes razvoj ustavi in pol spet zacne? Ker meni je gv rasla. Pol nehala rasti in sedaj se razija vse znotraj nje... user posted image res pravi misterij. Vec oz dokoncno pa v ponedeljek ko moji G predstavim vse izvide in pove kaj bova naredile.

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.9.2014 18:31:30   
MauMow
Megiv super. Fulll vesela za tebe

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.9.2014 20:10:46   
PozitivnaAnci
Hjoj punce a se katera zjutraj bruha kislino:((.. Js vsako jutro moram it bruhat...:(.. Grozne tezAve imam s tem zelodcem. V cetrtek me caka drugi pregled na Uz. Bomo pa v desetem tednuu:) upam da bo vse ok. Kar ne morem verjet da gre tak hitr cas.. Potem pa bo ze cas da se na nuhalno naroc. Tud jaz razmisljam o dravjah.. Ampak sem zasledila, da pri bezigrajskem dvoru pri jericevicu dela lorberjeva. A ima katera od teh dveh ginekologa in kaksne izkusnje? Hvalaaa:)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.9.2014 21:50:41   
Tejča05
MauMow držim pesti da v ponedeljek izmerite vse tako kot mora biti in da si imela samo pozno zanositev in da zagledate srček. Glede na to da se je nekaj premaknilo imaš vse možnosti.
Držim pesti in upam da bo vse tako kot mora biti pri tebi.

Ostani pozitivna še naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.9.2014 23:15:22   
pomelo
MauMow
pošiljam pozitivne misli in vibracije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.9.2014 7:14:01   
MauMow
Hvala punce. Meni bi blo fajn ja če bi blo ok, sam problem imam ker se cca 10 dni ni nič nikamor prestavilo... In če z malim kaj ni ok bolje da ščistimo. Bomo videli kaj bo v ponedeljek!

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 369
12.9.2014 9:14:36   
Tara9
MauMow tudi jaz pošiljam pozitivne misli in user posted image . Jaz še vedno nisem izgubila upanja glede srečnega razpleta. Sem pa prav jezna včasih, da je toliko težkih preizkušenj v življenju. Drži se.

Punce a vse ste se čisto vse vključile tudi na FB? Meni se nekako ne da, kaj pa vem, ga zelo malo koristim, ampak če boste vse tam, bom šla, sicer po nuhalni, ki je v začetku oktobra.

Jaz imam naslednji teden 1.uradni pregled pri svoji G, in sicer v 10.tednu in komaj čakam. Sicer sem bila že 2xna UZ, ampak sem kar neučakana, upam, da bo tudi tokrat vse ok, mora bit. Drugače se mi trebušček že kar malo pozna in bom težko dolgo skrivala. Vedno sem se redila v stegna in rit, zdaj pa je rit majhna in mi trebuh ven skače user posted image , zvečer sem noro napihnjena. Moram pazit kaj oblečem, ker nočem, da me pogruntajo, še malo naj bo skrivnost.

Bodite lepo, želim vam lep vikend. 

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.9.2014 10:36:06   
Anonimen
Še ena bi se vam pridružila :) že pred časom sem zagledala +, tik preden smo šli na dopust. Po mojih izračunih naj bi bil PDP nekje okoli 29ega aprila. Doma pa že imamo enega navihančka , ki je julija dopolnil 2 leti. Povedala nisva še nobenemu, bova po prvem pregledu, ki ga imam v ponedeljek.
Za mano sta tudi že 2 slabi izkušnji, 2 ss v 5 oz. 6. tednu, no v tretje nam je pa uspelo in imamo malega škratka. Tamali bo zelo vesel, saj že nekaj časa ponavlja, da bi imel dojenčka doma in tudi v vrtcu se baje najraje z dojenčki igra :) No, še tale vikend, potem pa končno pregled in upam, da bo vse ok......potem se vam pridružim s pravim nickom in ne kot anonimna.

S.

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
12.9.2014 12:02:57   
pikica31
ojla. a ste res že večina facebooku?
A ima še katera problem z vnetjem po spolnem odnosu? Js ga skor vedno dobim..., sam se mi zdi, da sploh zdaj, ko sem noseča je to bolj pogosto :(
lp, imejte se lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.9.2014 15:31:16   
pika001
MauMow - mislim, da se vsak plod malo drugače razvija, nikoli nista niti dva enaka, tako kot če gledaš otroke iste starosti, je med njimi lahko ful razlke, ko zrastejo pa je na koncu ta najmanjši naenkrat prerasel vse... v glavnem, lahko je tudi, da gre za pozno ovulacijo, pa je pri nosečnosti ki traja 7 tednov 10 dni ful velika razlika, tudi pri Pušenjaku sem brala za kar podobne primere, pa se je znalo vse dobro izteči. Tako da, po moje je ta tvoj ultrazvok pokazal nekaj pozitivnega, nekaj vseeno se dogaja, jaz držim pesti in upam na najboljše, na lepega, zdravega otročička.
Anonimna - tudi mi imamo 2 letnika doma, samo naš je rojen junija... zadnjič je imel neke prebliske in je hotel skakat meni po trebuščku, pa ga je mož potegnil k sebi in rekel, da ne sme mamici po trebuščku skakat, ker notri raste dojenček. In potem je naslonil glavico in rekel: Tine sluša dojenčka, Živjo dojenček! In potm me je božal po trebuhu, pa gledal je nekam čudno, tako da mu verjetno ni bilo lih najbolj jasno. Potem pa je ata vprašal: Kaj pa bo imel Tine? Bratca ali sestrico? Pa mali pravi: Sestico! Batec je Žiži (Žiga je starejši brat star 16 let). Sva se tako nasmejala z možem, kako tile dvoletniki razmišljajo...
No, čas teče ful hitro in tudi naši trebuščki rastejo, kmalu smo pri koncu prvega tromesečja, tako da ne morem verjeti, 1/4 smo že... user posted image

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.9.2014 17:15:44   
Anonimen
hehe pika001, ja naš ima tudi take izjave, da dol padeš.....od kje jim ideje......sem mu pa naročila majčko, s katero bomo potem staršem sporočili novičko......

aja, če je katera pripravljena, bi bilo fino, če bi imele nek seznamček.....kdaj ima katera pdp, kdaj naslednji pregled itd.......vsaj v prejšnji skupini smo tako imele in ta seznamček vsake toliko prilepile, da smo lažje spremljale......saj bi jaz, pa ne znam, niti mali mi ne dopušča, lahko samo kakšno minutko takole ukradem in sedem za računalnik :)

S.

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
13.9.2014 10:54:37   
pika001
Anonimna - kje pa ste naročili to majčko? Kaj pa piše gor? Bi morda še mi kopirali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......