|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
5.9.2014 19:12:31   
pikica31
ojla.
joj, to je pa res žalostno :((..., upam, da boste punce ok, čeprav mora bit ful hudo... :((
js še evdno nimam nobenih posebnih znakov.., pa saj hvala bogu, da mi ni slabo...
se pa res kar vlečejo tile tedni, ko imaš naslednji pregled in vidiš, če je vse ok..
js grem verjetno za 5 mesecev nazaj na šiht, pol pa spet na porodniško. upam, da se bo dobro izteklo...

lepo bodite

(odgovor članu badgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.9.2014 20:47:49   
Schwester
Drage punce, živjo! Še ena tukaj, PDP 9.4. Oprostite mi, ker nisem vsega brala - sele danes sem vas našla in doma imam enga 1.5 letnika, ki mi ne pusti, da sem veliko na rač (hvala bogu he he). Žal mi je za vse, ki imaste srčke male že na nebu in vesela sem za vse nas, ki imamo grozdke še v bušiju.

Aliste naredile mogoče tudi kakašno F B skupino. Tam mi je bolj pregledno in bi se vam z veseljem pridružila.

Toliko za enkrat in LP vsem!!!!

(odgovor članu badgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.9.2014 7:42:03   
pikica31
ojla. kje ste punce, da nič več ne pišete? kako ste kaj?
A ste kaj utrujene zvečer?
lepo bodite
p.s. na facebooku pa mislim,da je že skupinica

(odgovor članu Schwester)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.9.2014 10:13:29   
megiv
Pozdravljeen aprilčice... jaz samo lulam in lulam...vsako uro...tud ponoč pogosto vstajam...drgač pa občasne rahle slabosti, bolečine v križu, spodnjem delu treuha, kak mali krček, zgaga občasno in boleče prsi, ampak vse to zmerno, tak da me spomni vsak tulk...razen lulanje je pa katartrofa...pa napihnjena sem fuuul, mi je rekla ena kolegica, ki še ni izkusla nosečnsoti, da se mi že pozna, ampka se mi itak ne more pri sedmih tednih, napihnjena pa sem res, pa še načeloma mam večji trebuh in še bolj izstopa :). Do pregleda še točno tri tedne!!! Ne vem kak bom dočakala... Lepo bodite in uživajte v sončku!!!!

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.9.2014 15:40:00   
badgirl
Nov teden, kaj čemo. Jaz sem danes čisto ponedeljkova... pa še ta dolg šiht mam. Bo že.
Spala bi pa skos, čeprov se morm dons zbrcat, ker je tako lepo vreme.user posted image

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.9.2014 15:45:11   
diillan
Pozdravljene,
naj se vam pridružim, sem v 7t, bila na 1.pregledu, vse je uredu, srček že dela tikataka, nimam nobenih težav, razen
tega, da imam napihnjen trebuh in 3xvečja prsa. Zaenkran bi to skrivnost rada obdržala zase, pa ne vem,
kako, ker me že vsi čudno gledajo. lp

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.9.2014 20:44:23   
pika001
Ojla,
Saj, tudi meni se zdi da me vsi gledajo, kot da vedo da sem noseča, ampak ker sem že tretjič vem, da se mi v 99% samo zdi. To je bolj zato, ker same na sebi opazimo tudi tako majhne spremembe, ki so zelo očitne, pa opazujemo druge, če so kaj opazili in potem se nam že marsikaj dozdeva... user posted image
Trebušček pa ja, saj verjetno je tudi maternica malo otečena/povečana, saj se pripravlja, da bo še celih 7 mesecev prijetni domek našim user posted image , pa tudi zaprte smo (vsaj večina nas je). No, pri meni se to pozna za 3 luknje na pasu. Ja, lahko bi dala na 2, ampak me ful moti če me kaj stiska.
Zaspana pa sem tudi jaz fuuulll, spat hodim do 21.30 najkasneje in spim do 8.30, če ne grem zjutraj delat, drugače pa moram vstat ob 6.30 user posted image . Najbolj mi paše, ker mi takrat ni slabo... čeprav sem zjutraj že lačna in mi začne slabost takoj ko se vsedem na posteljo, tako da se dostikrat kar nazaj vležem in še poležim, ker mi je tako OK. Čez dan pa nikoli nisem hodila spat, tako da tudi sedaj ne, sem pa res ko cunja, tako da mogoče še probam... user posted image

(odgovor članu diillan)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.9.2014 22:21:55   
Tejča05
user posted image user posted image user posted image

Kako si naj pomagam proti slabosti. Slabo mi je čisto celi dan in to skos na meji bruhanja, le bruham ne. Ker traja že 14 dni počasi postaja nevzdržno. ne morem niti v vrtec in v šolo po otroke.
Ne morem nič ven, ne morem nič skuhat, pospravit, zlikat. Vse kar delam ja da ležim celi dan in se res smilim že sama sebi, ker to ni ničemur podobno.
Ko bi se vsaj zbruhala in bi bilo potem lažje, samo ne, samo ta močna slabost NON STOP.

Če katera ve kaj pomaga ji bom hvaležna do konca življenja.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.9.2014 6:56:17   
badgirl
Meni počas ratuje slabo. predvsem če ne jem dovolj pogosto. To bi mogla na dve uri in to kar počnem. Vsaj nekaj vržem v usta. Menda pomagajo neki ingverjevi bonboni. Al pa mogoče probi kej pojest.

Lp

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.9.2014 10:12:40   
zori82
Živijo
pridružuje se še ena srečka nosečka user posted image , trenutno sem 9t, prvi pregled imam pa 26.9., ko bom že polnih 11t, tko da se moram vmes še naročit nekam na nuhalo. Je pa to moja druga nosečnost, doma imam že eno princesko, ki bo novembra stara 4 leta user posted image . Trenutno za nosečnost ne ve noben (v družini), razen kolegice, ki so me videle in takoj ugotovile (trebuh imam kot slon :)). Samo počutje je hb ok, razen občasih glavobolov, ki trajajo celi dan user posted image ...že imate skupino na fb?

lp user posted image

(odgovor članu badgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.9.2014 13:33:26   
megiv
MauMaw...kako je pri vas??? upam da ste vredu!!!!!

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.9.2014 13:39:06   
MauMow
megiv no ja. Sva se sprijaznila da bomo šli na čiščenje. V četrtek mamo še en UZ potem pa je to to...

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.9.2014 14:09:16   
Tejča05
Ojla,

danes sem bila tudi jaz a prvem pregledu in se je videla glavica oz, še ta smešna oblika fižolčka + srček, tako da smo ok in upam da tako tudi ostane.
Proti slabosti sem dobila ene svečke, ki pa jih lahko po potrebi vzamem največ 2x na dan. Danes HB sem malo bolje, tako da uapm da ne bo potrebe po teh svečkah, ker mi res nekako ni, da si te zadeve, ke v tazadnjo tlačim.user posted image
Zdaj pa se še na nuhalno naročim in upam, da smo mimo tahudega.user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.9.2014 14:35:20   
megiv
MauMow...jaz sem konec februarja imela samo eno krvavo pikico en dan...tekom tedna so mi znaki prenehali, počutila sem se nekako prazno, prsi niso več bolele, konc osmega tedna sem se sama sčistila, zato vem kako ti je. Vseskozi te spremljam ravno zaradi moje izkušnje in upam da še imaš znake in da bo na koncu vse ojk. če pa ti vseeno ni namenjeno, pa pogumno naprej...jaz grem jutri ponovno v osmi teden in me je pošteno strah...drži (ma) se!!! pozdarvčki

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.9.2014 15:13:18   
pika001
Slabost - tudi meni drugo ne pomaga kot jest na 2-3 ure, ker mi je skoz slabo, če sem lačna pa še bolj... baje naj bi po prvem 3mesečju minilo, tako da mi drugega ne preostane, kot potrpet še kakšen teden. Je pa res, da se ful vleče in jaz se kar ne morem učakat ponedeljka, ko imam prvi pregled.
MauMow - user posted image user posted image user posted image
Zanima me še - a ste se že kaj zredile? Jaz sem se 2 kg... se mi to zdi ful.

Pozdravček vsem novopečenim aprilčicam. user posted image

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.9.2014 15:50:24   
MauMow
megiv bomo videli. Izcedke so meni pojasnili da nimajo z samo nosečnostjo nič, ker je MV zaprt in lepa zadebeljena maternica. Izcedki so baje samo zaradi slabe sluznice. Res je da sem čisto zmedena, do 6T rasla GV in tudi ta RM (ki se je samo nakazoval, ni bil izrazit) no po 10 dneh, kao GV nič zrasla a RM tokrat čisto pravilen in izrazit (le malo manjši od tistega ki se je nakazoval) seveda ploda še niker.... Res ne vem več kaj vse to pomeni... Kar se pa nosečniških znakov tiče, še vedno orng prisotni... Slabosti in boleče dojke ter lulanje non stop.... Aja pa beta HCG bil v petek 21 055... V glavnem čakam na četrtek čeprav mislim da bo tukaj bolj potrebno čiščenje kot pa kar koli drugega ker GV ni prav nič zrasla... Nekako sem se s tem sprijaznila. Samo da bo vse ok in da bomo lahko čim prej delali na novem bebiju! Sva rekla da če tega ne bo pomeni da neki ni blo ok z njim in potem tako bolje da narava uredi po svoje!

Megiv držim pesti da bo vse ok!

Čestitke vsem novim nosečkam!

< Sporočilo je popravil MauMow -- 9.9.2014 15:56:10 >

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.9.2014 17:16:29   
zvončica88
MauMow upam, da bo to čimprej za tabo, če se že mora to zgodit. Ker ni hujšega kot pa čakanje, da se konča, kakor se pač mora. Upam, pa da se mogoče utripek kljub temu pojavi.
Jaz pa sem imela danes drugi pregled, z najinim zakladom je vse ok, je nardila en hiter ultrazvok, da sem ga zopet malo videla. Je kar bil nasmeh do ušes, ko je pokazala na utripekuser posted image . Slikice sicer nisem dobila, ampak jo imam že od prvega uz. Čez 13 dni še nuhalna, potem pa se vam pridružim še na fb.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.9.2014 20:12:37   
diillan
ojla, drugi pregled imam 26.9., torej to bo nekje 10t, in nato še nuhalno, se bojim, da bo to
prepozno. A katere ve koliko se čaka na nuhalno, kje sploh delajo ta pregled. Prihajam iz primorske. Mogoče bi bilo dobro, da se sama naročim, preden grem na drugi pregled? Hvala vsem za kakršne koli info. Sama takega pregleda še nisem imela, zato toliko sprašujem :)

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.9.2014 21:38:15   
Tejča05
Diillan, ti kar sama poišči kdo na vašem koncu dela nuhalno in se naroči. datum boš itak dobila na podlagi datuma zadnje menstruacije, tako, da ni v n obeni povezavi s pregledi pri tvoji G.
Kar zavrti telefon in se naroči. ;)

(odgovor članu diillan)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.9.2014 21:38:28   
zvončica88
Diillan za nuhalno se kar naroči. Naročajo pa mislim da med 11 in 14 tednom.Prilagam ti link, kjer imaš določene št. kamor se lahko naročiš ( upam, da link deluje :) ) http://babybook.si/nosecnost/nosecnost/spremljanje-nosecnosti-z-ultrazvokom/ze-veste-kje-boste-opravili-nuhalno-svetlino-preverite-seznam.html#
Jaz sem naročena čez slabih 14 dni, ko bom v 13 tednu in mislim, da vsi tukaj nekje naročajo.

(odgovor članu diillan)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.9.2014 7:25:55   
pomežik
Jutrooo! :)

Najprej en velik objem vsem, katerim se je nosečnost končala. To je izkušnja, ki zelo boli in zahteva svoj čas... Vam želim vse dobro in ko se boste prijavile v drugih temah, se na hitro pofočkajte še tu, da nam polepšate dan! :)

Maumou, zate pa kar še upam, da se boš oglasila z dobro novico...

No, naša mala dva sta danes spet po ne vem kolk časa in ne vem po kakemu čudežu prespala noč. wohoooo!! prou sveža sem! :)
Na nuhalno se bom jaz naročila drug teden. prvič sem šla v Dravlje - zelo zadovoljna (žal ne vem kako se je ginekologinja klicala), drugič pa v Gorico (zelo razočarana!). diilan, če si blizu Gorice, samo v Gorico ne hodit. Stane povsod isto, je pa bistvena razlika med pregledi!

Na prvem pregledu sem bila, plodek je malo manjši kot naj bi bil za 7 teden (zdaj sem 8.), ampak vem, da je bila poznejša zanositev, saj je bilo že krepko po ovulaciji... sicer pa vse ok.

V prvih dveh nosečnostih sem imela tudi težave z visokim pritiskom, tako da upam, da se bo to čimkasneje pojavilo...zato sem imela tudi oba urgentna CR. Mogoče mepa telo in otroček presenetita in bo to ena lepa, zdrava nosečnost :)

Zdej se morm lotit pa delat... Bom poskusila danes malo podaljšati, da si lahko jutri vzamem dopust. Sta po tednu in treh dneh vrtca že zbolela, danes bosta pri mami, jutri pa upam da jih jaz pocrkljam.

Lepo se imejte!!

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.9.2014 8:11:32   
diillan
jutro,
vsem hvala lepa za odgovore, malo me je zbegala moja G, ker je rekla, da se bova na naslednjem pregledu
dogovorili za nuhalno, zato jaz kar čakam,.... pa tudi me je zbegala, ker je govorila v takem smisku, kakor češ mi ne priporoča, ko sem jo pa vprašala zakaj, je rekla da je neki možnosti, da pride do splava in ker midva sva nekje 1,5 leto poskušala zanositi, je nekak me želela odvrniti od tega pregleda. A ima katera slabe izkušnje?  

(odgovor članu pomežik)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.9.2014 8:15:25   
vanilija*
Živjo punce.

Jaz sem čisto brez energije, sm ležala bi, nič se mi ne da. Včeri nevem kaj me je pičilo da sem šla likat k sm mela pa res že tolk velik kupt da mi je že od tega blo slabouser posted image Drugače pa se počutim ok, razen tega da mam prsa k balone in še mal boleča, pa vsake tolk časa me spodi mal špika. No da o trebuhu ne govorim, zvečer mam tak trebuh k da bi bla že v nevem v katerem mesecu, pa kake oprijete majčke tut nič več ne nosim k se mi preveč pozna. Se mi je tut pri prvi nosečnosti ful hitr poznalo. Še 12 dni zdržim pa imam prvi pregled in konec "skrivanja" haha.

Želim vam lep deževen dan, name vreme že upliva....tečna sem user posted image

(odgovor članu pomežik)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.9.2014 9:10:42   
Tejča05
Diillian, splava zaradi nuhalne res ne moreš imeti, ker nuhalna je samo podroben uz, kjer ti pregledajo če so kakšne kromosomske nepravilnosti (upam da sem se pravilno izrazila) in zaradi tega niti slučajno ne more priti do splava.
Je pa možno da ti je rekla, da se bosta na naslednjem pregledu zmenile, zato ker mogoče sama to počne. Malo preveri s katero so na vašem koncu zadovoljne, ker v vsakem primeru boš plačala ali je to tvoja G ali pa greš h kateri drugi.
Samo če plačaš je fino da boš tudi zadovoljna s samim pregledom, sploh če je to prvi otroček, ker je /bo zate to vse čisto novo. Zato malo po internetu poglej, katere na vašem koncu imajo pohvale in katere graje in potem se n apodlagi tega tudi naroči.

Moj skromni predlog. ;)

(odgovor članu diillan)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.9.2014 10:46:59   
Lucka9
Po dolgem času se še jaz malo oglašam... ni mi ravno pasalo sedeti za računalnikom... ker sem imela dobre 14 dni težave z jutranjo slabostjo... samo sedaj je že veliko boljeuser posted image . ugotovila sem, da moram piti ponoči, vem da eni pravijo, da ni dobro samo meni to pomaga, da mi zjutraj ni slabo. danes sem bila zjutraj že lačna kot volk :D...
v petek imam zagovor diplomske naloge in sem vsa šokirana ugotovila, da mi niso prav NOBENE hlače... oziroma se v vseh počutim neprijetno ker so mi ozke čez trebuhuser posted image ... sem napihnjena :(. tako, da mi je hval bogu lepo sestra posodila

pri meni doma sva povedala za vikend... tako, da sedaj vedo. ni bilo nekega haloo. samo mami mi je rekla, kaj pa študij. in sem jih rekla, da ga bom končala. saj imam PDP aprila, tako, da do februarja, če ne bo težav lahko opravim vse izpite.

Sem pa ves čas utrujena, pa tudi jaz moram vsake dve uri nekaj pojest... drugače me glava boli za znoret. pa nujno moram flašo seboj nosit... da dovolj pijem..

drugače pa dobrodošle vse nove user posted image .

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......