Rawa -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (7.8.2014 11:06:11)
|
Se je kar razživel tale forum [sm=bravo.gif] Vsakič ko skočim malo sem, je kaj za prečitat [sm=smiley36.gif] Na srečo je takšna gužva v službi, da lahko malo odmislim dojenčke [sm=smiley36.gif] Bi meni tudi ustrezal kak dan bolniške.... Nunalie, upam, da bopovečanje doze uspešno, kdaj pa zveš? Pred mano so ravno O dnevi, me že razganja [sm=jezicek.gif] Sunprincess, pejko, mogoče nam pa ne bo treba v postopek.... Čeprav jaz kar upam nanj. Si nič ne želim, da se še enkrat ponovi scenarij, ko zanosim, tedni minevajo in GV skoraj nič ne raste, potem pa abrazija. Mine par mesecev kar tako, ker imaš še prepoved približevanja do prvega pregleda po abraziji. Sem si brala po forumih, da je pri Klomifenu to kar pogost pojav. O punkciji: poskušam čim manj razmišljati o tem, zaenkrat me še ni strah, bomo pa videli, kako bo kak dan pred njo. A skup da so padale?? Potem pa upam, da tisti čas ko si v nezavesti, ti na hitro poberejo še preostale ven [sm=smiley36.gif] Perla, good luck!! Upam, da otvoriš sezono [sm=bravo.gif]
|
|
|
|