|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
18.8.2014 13:44:21   
_pika_
Čestitke za vse user posted image !
MauMow: Držim pesti, da bo vse v redu!
nunalie: user posted image user posted image Vem kaj prestajaš, sem šla sama tudi čez to. Glavo pokonci. Verjetno s pikico ni bilo vse v redu, zato se je poslovila. Bolje prej kot kasneje, ko je še težje. Jaz navijam, da čimprej zagledaš novi dve črtici!user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.8.2014 14:46:26   
Zewa
nunalie user posted image user posted image ne vem kaj naj še rečem..

Jst sm tudi dobila M, 3 dni prepozno.. čudno, ker ponavadi imam vedno točno.. No zdej pa v nove zmage.. :)

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.8.2014 17:28:51   
MauMow
nunalie en velik user posted image samo za tebe.

Dgirl no super da sta bila pridna, jaz čakam na plusek user posted image

Drugače pa sem malce boljše volje danes. Bila spet pri G. GV zrasla za 2.2mm in že je viden rumenjaček. Čez en teden imam svojo G in upamo še na mišeka da se prikaže!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.8.2014 17:30:50   
MauMow
user posted image A V G U S T user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.08.2014
Dgirl user posted image

02.08.2014
user posted image zvončica88 user posted image

03.08.2014
LadyJen user posted image
perla* user posted image

04.08.2014
maja2014
SU user posted image
user posted image tara.81 user posted image

05.08.2014
user posted image MauMow user posted image

08.08.2014
kris26 user posted image

09.08.2014
nunalie user posted image

10.08.2014
angelsi user posted image

12.08.2014
_pika_ user posted image

14.08.2014
Zewa

15.08.2014
biba85 user posted image

18.08.2014
Mavrica84
user posted image krena2 user posted image

20.08.2014
user posted image megiv user posted image

25.08.2014
chocolatecake

28.08.2014
Anaina
perla*

29.08.2014
Anch

30.08.2014
tajazan
Dgirl

31.08.2014
SU

avgust
mony213
user posted image tara9 user posted image

6x user posted image 9x user posted image

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Žabinčica, Katte, _pika_, niinii, mamica deklicam, Anonimen

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.8.2014 6:55:30   
Mavrica84
da se še jaz javim...ker mi seveda ni dalo mira, sem mogla naredit test...in sicer first sign trakec...in ta je pokazal dve črtice, druga je bila sicer bleda ampak vidna...in ker jaz ne bi bila jaz in ker se mi je pulz dvignil na 300, ko sem vidla dve črtice, sem kasneje mogla naredit še en test s first sign palčko, ki pa je bil negativen...in zdaj mi seveda ni nič jasno...user posted image user posted image ...kak dan, dva počakam in probam še enkrat...na srečo user posted image še ni...me pa bolijo bradavice, ampak ne vem če ne bi to bilo zaradi dabrostona...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.8.2014 12:53:28   
tajazan
jao teli testi vidim da tud drugim delajo težave...jaz sem tudi prejšnji mesec delala te poceni teste in čisto vsak mi je pokazal slabo vidno drugo črticouser posted image
Mavrica84 res najbolje da počakaš kak dan in probaš z clear blue...
seveda pa držim pesti da bo en velik plusek :)

(odgovor članu Mavrica84)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.8.2014 14:52:41   
chocolatecake
tajazanMeni je pa ravno clear blue pokazal lažno pozitiven test, bil je lepo viden plus, le da je bila navpična črtica tanjša. Takrat je bilo sicer vse skupaj nepričakovano, a sva bila vseeno razočarana, ko so vsi naslednji testi pokazali minus. To je bila tudi pika na i, da sva se končno odločila, da hočeva user posted image .
Mavrica84 če si prvi test naredila z jutranjim urinom in drugega čez dan, je bil lahko prvi pozitiven, ker je koncentracija hormonov v jutranjem urinu večja. Poizkusi ponovno jutri zjutraj, pa boš videla na čem si. Držim pesti :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.8.2014 15:09:39   
tajazan
Chocolatecake...ja verjamem...sj je ogromno različnih izkušenj glede teh testov...najbol sigurn je tko krvni test pred nepričakovano user posted image .
Jaz sem se odločila da te mesec niti en dan prej ne naredim nobenega testauser posted image pa upam da zdržim še teh 14 dni da vidm če smo kej dobrega ušpičl user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.8.2014 15:30:07   
chocolatecake
tajazan zgleda, da tistih 99% in še nekaj vendarle ni tako veliko. Meni je celo farmacevtka čestitala takrat in rekla, da je to to. Če bi bilo bi imela januarčka in bi bila zdaj že na pol poti. Naj ti hitro mine čas. Jaz počakam še 6 dni, če potem še vedno nebo ne user posted image , ne user posted image pa res nevem več kaj naj.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.8.2014 16:23:08   
tajazan
Močno stiskam pesti in navijam da boš zagledala plusek user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 335
19.8.2014 18:32:18   
Mavrica84
očitno tudi testi "lažejo" al kaj hudiča je krivo...user posted image danes je prišla user posted image tako da gremo v nove boje in user posted image pričakujemo septembra...

pa seveda držim pesti za vse, ki še čakate da zagledate user posted image

< Sporočilo je popravil Mavrica84 -- 19.8.2014 18:34:00 >

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.8.2014 20:05:50   
MauMow
Chocolatecake jaz mislim da sedaj pa bo plusek. Mora biti.

(odgovor članu Mavrica84)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.8.2014 8:27:14   
Anonimen
Cestitkeeee vsem novim user posted image :)
vesela za vsako posebej, ker obcutek zagledati user posted image je neverjeten :)

pri meni nic novega, ne pricakujem 29.8. Pa tud razmisljam o ovulacijskih testih...nikoli ne cutim opacije. Ta mesec me je ravno na 14.dan nekaj spikalo, kot pred m...mogoce je to to? Ne vem, ker je bilo prvic tako. No par dni pred tem in ta dan sva veselo delala na tem, nasledni dan pa je moj nekaj zbolel tko da nic...in ta mesec verjetno ne bo nic :(

Ampak upanje umre zadnje :)

Objemcek vsem ki je prislo do ss....dobro vem kako je, sem bila par mesecev nazaj na tem...nimam besed, cas celi rane. Tezko je.

anch

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
20.8.2014 9:48:26   
Žabinčica
Hej. Evo pri meni je en dan do m. Ta mesec sem zeloooo vesela, ker nisem imela nekih rjavkastih izcedkov, ki so se mi zdi par mesecev že kak teden, 10 dni pred m. vlekli. Ta mesec bo tudi zgleda točna oz. ni prišla prej kot zadnja dva, tri mesece; ampak ok, se mi skoraj vsako pomlad ali poletje zgodi da se mi m. par mesecev malo zamakne naprej ali nazaj.
Sicer nekih znakov za to da je ne bo ni...pa tudi za to da pride pravzaprav ne. V bistvu me preseneča, da nimam napadov na sladko ta mesec kot ponavadi pred m. in to je v bistvu tudi edini razlog zakaj se sprašujem, če je le mogoče kaj uspelo, brez tega se najbrž ne bi user posted image . No do jutri ni več dolgo, pa bomo videli...čeprav se ne počutim ravno noseče, ampak pustimo se presenetit user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.8.2014 10:37:30   
Sassika
Zdravo :) se bom podpisala tukaj..ne pričakujem je 29.8. Od ovulacije do danes me se kar bolijo prsi,bomo videli :) bom pocakala če mi bo menstruavija izostala potem pa testek :) user posted image =navijam se za vse ostale da tecke ne zagledate ampak user posted image user posted image srečnouser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.8.2014 11:29:57   
karinna
Živjo, se vam pridružujem. Menstre ne pričakujem 26. avgusta. user posted image Kar se pa tiče znakov nosečnosti, sem imela edino en teden po ovulaciji rjav izcedek, ki je trajal en dan. To se mi do sedaj še ni zgodilo. Tako da čist možno, da bi to lahko bila vgnezditvena, vendar vseeno nočem preveč upati, da ne bom pol razočarana. Bomo videli. Lp

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.8.2014 11:52:26   
Sassika
Saj to bo kmalu :) user posted image zate :)

(odgovor članu karinna)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.8.2014 13:10:56   
ancy69
Nima smisla da sem anonimna...anch :) tko da me lahko v seznamu popravite. Sassika potem je ne pricakujeva na isti dan :) upam da je ne bo. Mene res bega ta ovulacija...kako je pa s testi? Kdaj jih delas? Kako pokaze?

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.8.2014 13:20:29   
Sassika
No jaz je ne pricakujem 29.8 ,bom se malo dlje cakala user posted image user posted image drugac pa testov ne delam,razen ce zamuja,ampak do zdaj je redna ko pijanc pri šanku hehe malo heca ... ampak ta mesec je resnicno ne pricakujem ker se mi bo pokazal user posted image user posted image ... ti bos delala test? Pa kdaj? :) ...

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.8.2014 13:24:22   
Sassika
Drugac glede ovulacije midva se prepuscava strastem od 10 dneva dalje vsake dva dni,ali vsak dan _da ne bi zamudila ovulacije,jo pa ponavadi cutim ko me spika v trebuhu pa bolece prsi mam,no ta mesec bolecina v prsih ne izgine vsaj zaenkrat se ne. Lahko da je slucaj lahko pa da kaj no.

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.8.2014 13:26:14   
ancy69
Sem mal cudn napisala...zanima me glede ovulacijskih testov....nisem jih se nikol delala. Delujejo isto kot test nosecnosti, pac ena ali dve crtici? Kdaj pa se jih dela in kdaj pokaze ovulacijo? Ce mi zna kera kj povedat. Ker pojma nimam kdaj jo imam.
29.8.je tako blizu pa tako dalec :)

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.8.2014 13:33:19   
Sassika
Zdaj mi je sele kapnilo...obe je ne pricakujeva na isti dan ja user posted image z testi nimam izkusenj ker ovulacijo cutim oz.okoli 14 dneva ( -5 + 5 ) pridno user posted image ker testi naj ne bi bli zanesljivi..ne vem no,naj ti ktera z izkusnjami kaj vec pove. Ma jaz probam cimbolj odmislit,razen ko mam cas grem hitro sem pokukat. Bo ko bo,upam da cimprej :)

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.8.2014 14:31:03   
tajazan
Ancy69...jaz delam teste za ovulacijo...jaz jih delam od 9.dne cikla pa do 15.dne približno...vsak dan isto uro ob 10ih dopoldne

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.8.2014 14:34:42   
ancy69
tajazan in kako zgleda to, pokaze pac na dan ovulacije dve crtici a kako?

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.8.2014 14:44:58   
Tikie
ancy69 ovulacijski testi delujejo podobno kot nosecniski.Razlika je le v tem,da se tukaj tudi pojavi druga crtica,vendar je zelo pomembno kako mocna je(test namrec deluje ma podlagi LH hormona,ki je v casu o najvecji).Tako,da se samo z enim ovulacijskim testom ne da veliko narediti.Ponavadi zacnes teste delat pred ovulacijo(nekje okoli 10.dneva ciklusa,ce imas m na 28 dni recimo in o pricakujes okoli 14 dneva) in z njimi nadaljujes tako,da ga naredis vsak dan ob isti uri vse do o.Na zacetku bo druga crtica zelo bleda ali je sploh ne bo,potem pa naj bi bila vsak dan mocnejsa.Takrat,ko je testna crtica enako mocna kot kontrolna imas o.Je pa slabost teh testov,da velikokrat tudi lahko zgresis o,saj je ta dogodek le trenutek v ciklusu,ki traja do 12 ur.Tako,da se recimo zna zgoditi,da bos test delala npr.danes ob 16h in bo testna crtica se nekoliko sibkejsa od kontrolne,potem pa ponovni test jutri in bo crtica zelo nleda.Tebi nic jasno,vmes pa si lahko recimo imela o.Tako,da testi zato,da vidis,ce sploh imas ovulacijo so pametna zadeva,se pa z njimi tezko napove tocen cas o,razen,ce jih bos par dni okoli o delala na 6-8 ur.Upam,da sem ti kaj pomagala.user posted image
Lep dan se naprej in cimvec user posted image user posted image vam zelim.

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?