|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
12.8.2014 7:50:18   
biba88
Pozdravljene dame!
Čestitke vsem nosečkam :) za ostale pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image čim prejuser posted image user posted image
jest mam pa dost neredne user posted image enkrat 30 dni drugič 40-45 dni. največkrat na 36-38 dni .....a mislite da lohk že 14 dni pouser posted image al pa tam okrog nardim test.....a počakam rajš 19 dni...
user posted image user posted image user posted image sem mal neučakana.....no med čakanjem bova z mojim verjetno bolj pridnouser posted image ....

(odgovor članu mony213)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.8.2014 8:36:48   
tajazan
Moj predlog da počakaš saj 19 dni user posted image ja tole čakanje nas vse vedno spravlja ob živce.Jaz sem ravno prejšnji mesec delala doktokar s temi testi in potem vidiš tiste švoh user posted image imaš upanje da sedaj pa je,pol pa pride user posted image ...Bolje da počakaš,saj moj predlog je tak,ker prej boš tko sam denar stran metala :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.8.2014 8:43:37   
_pika_
biba88: Jaz bi na tvojem mestu počakala, saj ti prej ne bo pokazalo pravilno.

Moja user posted image je včeraj prišla, tako da se že veselim septembra, da vidimo, kaj bo, sedaj bom pa pridno jedla klomifen. user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.8.2014 12:01:39   
MauMow
Biba88 meni je 12 dni po O orng močno sredi popoldneva pokazal, tako da se mi je hormon hitro dvigal- Je pa res da nekaterim šele kasneje pokaže. Če malo počakaš ne boš nič zamudila, bo pa vsaj bolj ziher.

Pika držim pesti za tebe v septembru.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.8.2014 12:07:42   
MauMow
user posted image A V G U S T user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.08.2014
Dgirl user posted image

02.08.2014
user posted image zvončica88 user posted image

03.08.2014
LadyJen
perla* user posted image

04.08.2014
maja2014
SU user posted image
user posted image tara.81 user posted image

05.08.2014
user posted image MauMow user posted image

08.08.2014
kris26 user posted image

09.08.2014
user posted image nunalie user posted image

10.08.2014
angelsi

12.08.2014
_pika_ user posted image

14.08.2014
Zewa

15.08.2014
biba85

18.08.2014
Mavrica84

20.08.2014
megiv

28.08.2014
Anaina
perla*

29.08.2014
Anch

30.08.2014
tajazan
Dgirl

31.08.2014
SU

avgust
chocolatecake
mony213
user posted image tara9 user posted image

5x user posted image 5x user posted image

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Žabinčica, Katte, _pika_, niinii, mamica deklicam, Anonimen

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.8.2014 12:53:17   
nunalie
Punce, mislim da me boste morala vpisati med septembrke. user posted image  Krvni test je sicer pokazal nosečnost, vendar se mi je danes vlila obilna krvavitev.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.8.2014 12:55:00   
MauMow
Nunalie držim pesti da se krvavitev ustavi in da ostaneš noseča. Upanje umre zadnje. A greš k zdravniku?

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.8.2014 13:17:07   
_pika_
nunalie: Brez besed! Vem, kako je. user posted image user posted image user posted image V takem primeru moraš k dr.

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.8.2014 14:23:39   
nunalie
Hvala vsem za user posted image . Klicala sem Reševo, vendar pravi, da ta trenutek ne more nič in naj počakam 1 teden kaj se bo zgodilo. Pri vsem tem me zdaj muči še to, kako s klomifenom dokler ne vem čisto točno. Predlagate, da počakam ta krog z njim oz. ta krog izpustim? Saj sem čisto zbegana ... user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.8.2014 15:07:04   
Rawa
Nunalie, še tu ti odgovarjam: na tvojem mestu bi jaz pojutrišnjim še enkrat šla na krvni test, magari kar na urgenco, ker bo test potem zastonj (če se cifra ne podvaja, potem ni upanja). Takrat pa še tako ne bo prepozno za Klomifen, jemati ga je treba začeti enkrat do 5. dneva cikla (jaz sem ga morala jemati od 3. do 7. dne, ne vem, kdaj ga moraš ti). Vprašaj na urgenci ali pri G. kako je s klomifenom.Drugače pa ob spontanem splavu tako zgodaj lahko takoj začneš spet delati na zanositvi, ne rabiš delati premora.

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.8.2014 15:25:14   
biba88
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam na srečni izid .....
Jest sem si pa danes kupla elevit vitaminčke...a ve kej jeste folno kislno al pa kake druge dodatke....aja pa še test nosečnosti ki pa bo počakal še 17 dni ali pa kak dan več.....če bom zdržala...sem kupla najcenejšo varijanto če me slučajno premami user posted image user posted image user posted image baby check mini pa ko sem prvič zanosila mi je ta pokazal ful hitr :) pa kmal...pa zdaj sem zmazala ta veliko žemljo nutelle....user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 286
12.8.2014 18:00:09   
SU
Pozdravljene. Pri eni pa bo kmalu O... enkrat zdej... nisem čist sigurna kdaj, ko se mi je ta mesec tko čudno vse pletlo... user posted image
V glavnem, menda na tej temi mi je ena povedala kje se naroči O in N teste in jaz sem jih naročila... Zdaj bi jih pa počasi spet pa se ne spomnim kje sem jih naročila...?!?user posted image
Mi lahk pomagate in mi katera napiše kje jih naroča?? Vem, da je blo nekaj ....si ....
In sevada: držim pestke!!! Tiste vse user posted image je pa res fino videt na seznamu!! :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 287
12.8.2014 18:53:52   
mamica deklicam
plodnost.si

dobiš jih v nekaj dnevih. Jaz sem v nedeljo naročila, v torek prejela.
Srečno

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.8.2014 14:36:20   
Sassika
Jaz tudi jemljem elevit, ful so velike user posted image folno imam v omarici in ko bo enkratuser posted image takrat jo bom zacela jemati.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   [Brisano sporočilo]
13.8.2014 16:27:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
14.8.2014 8:59:35   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Oo witch!! :) Tudi ti tukaj? Long time no see :)

Ja spet tu ja.. Zgleda da mi je postalo dolgčas že pri malemu :) Nooot :) Kako si ti?

No, jaz odštevam dni do dopusta - še 3x spat :) :)

Čestitke za še nove pluske in držim pesti, da bo vse OK! :)

Jap long time no see user posted image mičkeno sem pozabila, koliko je star tvoj otroček?
Nam je uspelo po treh in pol letih zanositi po IUI. 1. januarja letos sva dobila čudovitega sinčka. Tak da je pestro in se nam kar dogaja. Upam, da bo v drugo šlo hitreje in lažje. Ampak sva se kar odločila da ne bi imela prevelike razlike in bova nehala paziti. Ker nikoli ne vem če se zgodba spet ponovi. Tak da zdaj čakam M, potem pa bomo počasi spet upali. Je pa kot vedno, zamuja ko najbolj ni potrebno. Že 14 dni.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.8.2014 10:27:44   
tajazan
Živjo punce :) Evo jaz sem imela ovulacijo in sva bila zmojim kar pridna...Sem delala O teste tako da sem sigurna da je bila :)
Sedaj pa spet nestrpno čakanje...Kako ste?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.8.2014 13:37:41   
_pika_
Kako ste? Jaz izkostim tako vreme za pospravljanje in likanje.

Koliko lepih novičk je že bilo ta mesec. user posted image user posted image
Katera bo naslednja? user posted image user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.8.2014 13:41:39   
biba88
POzdravljene...tudi jaz pospravlja in kuha...danes imamo mehiško obarvan jedilnik....tortilje z mesom in zelenjavo popečene v pečici in fižolovo juhico....
Letošnje poletje meni na sploh ni všeč....groza...skos dež...na vrtu mi čebula že gnije....jooj...kaj pa ve ...imate kaj vrta vrtnarite...?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.8.2014 20:36:28   
MauMow
user posted image A V G U S T user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.08.2014
Dgirl user posted image

02.08.2014
user posted image zvončica88 user posted image

03.08.2014
LadyJen user posted image
perla* user posted image

04.08.2014
maja2014
SU user posted image
user posted image tara.81 user posted image

05.08.2014
user posted image MauMow user posted image

08.08.2014
kris26 user posted image

09.08.2014
user posted image nunalie user posted image

10.08.2014
angelsi

12.08.2014
_pika_ user posted image

14.08.2014
Zewa

15.08.2014
biba85

18.08.2014
Mavrica84

20.08.2014
megiv

28.08.2014
Anaina
perla*

29.08.2014
Anch

30.08.2014
tajazan
Dgirl

31.08.2014
SU

avgust
chocolatecake
mony213
user posted image tara9 user posted image

5x user posted image 6x user posted image

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Žabinčica, Katte, _pika_, niinii, mamica deklicam, Anonimen

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 295
14.8.2014 22:03:33   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: Zewa

Oo witch!! :) Tudi ti tukaj? Long time no see :)

Ja spet tu ja.. Zgleda da mi je postalo dolgčas že pri malemu :) Nooot :) Kako si ti?

No, jaz odštevam dni do dopusta - še 3x spat :) :)

Čestitke za še nove pluske in držim pesti, da bo vse OK! :)

Jap long time no see user posted image mičkeno sem pozabila, koliko je star tvoj otroček?
Nam je uspelo po treh in pol letih zanositi po IUI. 1. januarja letos sva dobila čudovitega sinčka. Tak da je pestro in se nam kar dogaja. Upam, da bo v drugo šlo hitreje in lažje. Ampak sva se kar odločila da ne bi imela prevelike razlike in bova nehala paziti. Ker nikoli ne vem če se zgodba spet ponovi. Tak da zdaj čakam M, potem pa bomo počasi spet upali. Je pa kot vedno, zamuja ko najbolj ni potrebno. Že 14 dni.

O superca!! :) Je pestro ja, ampak je fajn ;) Vsaj meni.. :) Naš mulček bo novembra 2 leti, sploh ne vem kam leti ta čas.. ?! user posted image PA držim pesti, da čim prej uspe :) Jst bi mogla dans dobit M, pa jo ni.. me pa tko joške bolijo, prov na živce mi grejo user posted image Zdej pa ne vem, a zamuja ker sem res utrujena trenutno od vsega, ker noseča skor ne morem bit.. user posted image Pri vsemu user posted image ta mesec, bi mogla skor brezmadežno spočet :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.8.2014 10:26:42   
Katte
Čestitam za vse pluske, ki ste jih zagledale v prvi polovici meseca! Naj jih bi vsaj še enkrat toliko v drugi polovici.
Tara9, naj bo tokrat vse ok. Pa čim manj živčnosti ti želim.
Nunalie, žal mi je za tvojo pikico, če se je res poslovila. Poskusi kar takoj spet zanositi. Ampak nikar ne vzemi klomifena. Ker po ss ne moreš natančno napovedati, kdaj je 3. oz. 5. dan cikla. Pa sploh še ni sigurno, da je res ss, ne?
Zewa, jaz se te tudi še spomnim. Dobrodošla nazaj in držim pesti, da hitro spet uspe.

< Sporočilo je popravil Katte -- 15.8.2014 10:36:12 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.8.2014 13:06:24   
Zewa
Ja madonca, a sm kdaj kaksno tko butasto vn vrgla, da sta si se me zapomnle :)
Jst se tud tebe Katte spomnim, pa vidim da si v pricakovanju in se prav vesela zate, ker vem da si se kar nacakala :)

No M dans se ni.. user posted image Ponavad sm mela redno, ma niti ne bom testa delala, ker se mi zdi res ne mogoce, da bi zanosila ta mesc.. ce jo drug tedn se ne bo, bom pa sla lulat.. :)

Kako ste drugace punce? Upam da lepo uzivate dans praznik in upam da ste vse frej sluzbe :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.8.2014 16:55:04   
biba88
poslavljam se od vas...danes me je obiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RESNIČNO VAM ŽELIM DA VSEM PO VRSTI USPE.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 299
15.8.2014 19:10:47   
chocolatecake

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Pozdravljene punce, po dolgem času se ponovno oglašam, se je bilo super odklopit za nekaj časa (dopust, morje pa te fore)... :)
Najprej wooow in iskrene čestitke tebi zvončica88 user posted image user posted image user posted image ter tudi tebi MauMow !!! user posted image user posted image user posted image In tudi tebi Tara9!! user posted image ter tara.81user posted image user posted image user posted image Pa to je noro, toliko nosečnosti, pa še nismo niti na polovici meseca.. user posted image
Jaz moram žal pokvarit statistiko, moja M se je prikazala 6.8., tako da se selim v septembrsko temo... user posted image
Nunalie, kako je s tabo? user posted image
Chocolatecake, si že dočakala svojo M? Pa to je noro, da jo čakaš tako dolgo!! Da bi vsaj bila 'napaka v sistemu' in bi v resnici bila vseeno nosecka, ker tudi to sem že brala, da so testi vztrajno kazal - kljub nosečnosti! user posted image
No, srečno vsem puncam, ki še čakajo in upajo! user posted image Še dobro, da upanje umre zadnje.. user posted image

Tudi jaz iskreno čestitam vsem srečnicam user posted image user posted image . Bravo punce, to naj da nove energije tudi ostalim. Očitno je poletje zelo plodni čas. Hvala LadyJen, da misliš name. Še vedno nisem dočakala ne user posted image , ne user posted image . Sem pa naredila že vsaj deset testov v zadnjih tednih, tako, da je težko vrjetna kakšna napaka v sistemu. Iskreno si je niti ne želim, ker sem imela v tem času hudo vnetje dlesni in sem pojedla precej zdravil user posted image , ki jih drugače nebi. Danes je reci piši že 78-ti dan mojega ciklusa. Sem pa imela prejšnji teden okoli 9.8. občutek, da imam ovulacijo. Seveda sva pridno user posted image , tako, da bom 25. 8. spet delala test, če nebo ne user posted image , ne user posted image , grem pa po tablete za sprožit menstruacijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?