chocolatecake
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Pozdravljene punce, po dolgem času se ponovno oglašam, se je bilo super odklopit za nekaj časa (dopust, morje pa te fore)... :) Najprej wooow in iskrene čestitke tebi zvončica88 ter tudi tebi MauMow !!! In tudi tebi Tara9!! ter tara.81 Pa to je noro, toliko nosečnosti, pa še nismo niti na polovici meseca.. Jaz moram žal pokvarit statistiko, moja M se je prikazala 6.8., tako da se selim v septembrsko temo... Nunalie, kako je s tabo? Chocolatecake, si že dočakala svojo M? Pa to je noro, da jo čakaš tako dolgo!! Da bi vsaj bila 'napaka v sistemu' in bi v resnici bila vseeno nosecka, ker tudi to sem že brala, da so testi vztrajno kazal - kljub nosečnosti! No, srečno vsem puncam, ki še čakajo in upajo! Še dobro, da upanje umre zadnje.. Tudi jaz iskreno čestitam vsem srečnicam . Bravo punce, to naj da nove energije tudi ostalim. Očitno je poletje zelo plodni čas. Hvala LadyJen, da misliš name. Še vedno nisem dočakala ne , ne . Sem pa naredila že vsaj deset testov v zadnjih tednih, tako, da je težko vrjetna kakšna napaka v sistemu. Iskreno si je niti ne želim, ker sem imela v tem času hudo vnetje dlesni in sem pojedla precej zdravil , ki jih drugače nebi. Danes je reci piši že 78-ti dan mojega ciklusa. Sem pa imela prejšnji teden okoli 9.8. občutek, da imam ovulacijo. Seveda sva pridno , tako, da bom 25. 8. spet delala test, če nebo ne , ne , grem pa po tablete za sprožit menstruacijo.
|