allyssia -> RE: Junijski škratki 2014 (25.7.2014 4:09:03)
|
Ciao vsem! Js sem nova na forumu in ker že nekaj časa berem kaj si pišete, sem se odločla, da se pridružim, da malo poklepetamo. Najbolj sem vam zavidam, ker vaši otročki spijo tako dolgo. Moj sinček se zbuja na dve do tri ure ponoči, čez dan pa včasih ne spi po par ur in pol zaspi za eno urco in to je to :) Glede hranjenja in polivanja pa sma mi dva eksperta :) se izključno dojiva in poje veliko, posledično poliva veliko, vendar včasih tudi kar bruhne iz njega...pomembno je, da otrok podre kupček, najbolje tudi par krat med samim hranjenjem, da napetost v želodcu popusti, po hranjenju obvezno!!tudi, če ga nosite okrog 30 min :)mi imamo jogi pod kotom 30 stopinj in prav tako stajico (ne samo vzglavje, celo podlogo) in obvezno ležat na bok (ga podprem z obeh strani)...glede količine pa pustite otroku, da vam sam pove kdaj in koliko je lačen...moj je včasih na dve uri, včasih na 4 ure, odvisno od faze razvoja, namreč ko se razvija rabi več hrane, ko se določena faza konča, lahko poje manj... je pa naše polivanje kar kritično in obenem ga še vse boli in mi veliko stoka, sma bla tudi v bolnici na preiskavah, vse okej (ogani normalno veliki in razviri, nobene alergije, itd.)...otroci pač radi jejo in če se lepo redijo in rastejo, bo vsak pediater zadovoljen :)
|
|
|
|