RE: Junijski škratki 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

neznanka89 -> RE: Junijski škratki 2014 (7.6.2016 20:35:13)

Hej. Moj mali skratek je pa ze pravi skrat. Smo v nedeljo pihali drugo svecko. Sploh ne morem verjet, da je minilo ze toliko casa. Sem cela nostalgicna tavala okrog[sm=smiley36.gif].

Letos bomo konec avgusta malo cofotali. Gremo pa v Pakostane. Sma ze bila 2x tam in nama je super.

neznanka89 -> RE: Junijski škratki 2014 (8.8.2017 8:50:18)

Meni se pa ze rahlo mesa. Hehe. Prvic sem imela pregled ze v 6 tednu zaradi krvavitve in mi je bilo dosti lazje, ko sem videla srcka. Sedaj se pa takoooo vlece[sm=smiley36.gif].

Mi je znan obcutek ja. Mene sama misel na hrano spravi na mejo bruhanja, ampak potem ko se pa prisilim, da nekaj pojem, je pa boljse. Hvala bogu, da nimam zgodaj zjutraj pregleda, ker bi verjetno komaj ziva prisla tja. [sm=jezicek.gif]

neznanka89 -> RE: Junijski škratki 2014 (1.3.2018 18:38:32)

Malo sem se cudno izrazila ja[sm=smiley36.gif]. Moj sincek (oz. Njen vnukec) jo ma zlo rad. Pa vseeno ni on nic kriv za to, kar imava medve.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za donosenost. Jaz pa jutri zacnem s 37t. Sem takonze zmagala. Sem si ze od zacetka zelela, da zdrzim do zacetka marca, potem se pa lahko rodi[sm=smiley1.gif].

Pri vas je tudi taki mraz? Pri nas je zjutraj kazalo na vremenski postaji - 24. Si komaj dihal. Zdaj je pa spet - 11. Upam, da se pocasi konca to.

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]