condfa8h -> RE: Junijski škratki 2014 (10.7.2014 16:01:48)
|
Pozdravljene, upam, da se vam lahko pridružim, kljub temu, da je moj malček rojen v maju (pač se je odločil prit malo prej). Sedaj lepo napreduje, v enem mesecu je dobil 2 kg in zgleda super! Jutri imava razvojno, pa bomo videli kaj bodo rekli... Tiste, ki hranite otročke po steklenički, katere stekleničke imate? Jaz imam celo zbirko stekleničk in se mi zdi da iz vseh teče ful hitro, patronažna mi je rekla, da ne bi smelo kapljat ven, ampak bi moral otrok potegnit, da bi prišlo ven... Kakšne izkušnje imate ve? S čim pa čistite stekleničke? Po vsaki uporabi sterilizirate? Tiste, ki dojite imate srečo!! Za krčke mu jaz dajem koroške kapljice in sab simplex (baje, da se izloči z mlekom in ne ostane v malčku) in vaya lgg. Saj mislim, da nima tako zelo močnih krčev ampak se mi smili ko ga vidim čist zategnjenega. MU bom pa tudi skuhala čaj (zdaj ko imam recept :)), patronažna je meni rekla, da lahko spije max 100 - 120 ml/vode (max 30 ml naenkrat, lahko po žlički al pa po steklenički) na dan....da čaja naj ne bi, ampak mislim, da mu to res ne more škodit. Drgače mi spije 120 ml na obrok plus malo se podoji pri meni...koliko pač imam mleka. Kaj pa kupčki? Jih tudi ve podirate celo večnost?? Sploh ponoči...da ga previjem, podojim in nahranim po stekleniči traja eno uro, pol pa še kupček... zadnje čase sem malo lena in mu vzdignem vzglavje in dam na bok, upam, da se mu ne more kaj zgodit če bruhne. Kako pa ste ve? Kako se počutite? Jaz sem polna adrenalina in sploh ne morem počivat. Spat grem ob polnoči, okli treh naranim malčka in ob šestih sem že čisto v akciji...mislim, da prihaja vse skupaj za mano :( Držte se in cartajte svoje dojenčke :)
|
|
|
|