bauko
|
Hoj punce! condfa8h, si me prav spomnila na začimbe, sem kar malo pozabila, da bi jih lahko malo več dodajala. Do sedaj jih skoraj da nisem... Kruh ji vsake toliko dam, ampak ne pretiravam. Jogurta zaenkrat ni marala, bom pa še poizkusila. Skute pa še nisem preizkusila. S koščki pa je odvisno kaj je. Banano npr lepo sama odgrizne, zgrize oz prežveči in pogoltne. Če pa ji recimo namočim ovsene kosmiče in jih zmešam z neko sadno kašico se pa dela da se davi. Tako da je odvisno od tega, koliko ji je všeč tisti košček Moja pije mleko samo še zjutraj in tik pred spanjem, vse ostalo je GH. Sem se pa vdala in ji končno tudi jaz pričela ponujat hrano ne samo po žlički, ampak ji dam koščke na mizico od stolčka za hranjenje in ji pustim, da packa, mečka, daje v usta... Od začetka me je bilo groza packarije, preoblačenja in pucanja, ampak če ji ne pustim, se bo bolj težko sama naučila jest Glede stvari za otroka je pa tako, da lahko pokupiš skoraj vse, ali pa skoraj nič Mi imamo to srečo, da obleke in razne tricikle ipd vse dobimo na posodo. Kadar pa kaj sama kupujem, pa ene 16x premislim...še najbolj smešno mi je pa to, ko se na koncu še najrajši igra z neodprtim paketom plenic, hehe ....no, razen knjigic. Te pa zelo zelo rada lista in preučuje in te vem, da bom kupovala še naprej. Gibalno se ta trenutek pri nas dogaja na polno - v 14 dneh je že ogromna razlika. Zdaj vstaja ob opori in se z vsakim dnem lepše oz bolj kontrolirano spusti nazaj dol. Začela je plesat oz migat na muziko, kar mi je še posebej všeč. Po novem kadar se želi dotaknit stvari, ki je visoko gor, mi jo pokaže s kazalcem. Če jo vprašam, kdo je to (in pokažem račko), reče ga-ga, ali pa če jo vprašam, kako dela račka, reče ga-ga. In ko vprašam, kako dela krava, zamuka Bolj potiho, ampak zamuka. Pri kužatu oponaša pasje dihanje, za avto naredi brrrrr z ustnicami...skoraj vsak dan je ena nova stvar. Aja, pa velikokrat govori ne, ne, ne in zraven odkimava. Ponavadi takrat, ko jo kaj kregam ali ji dopovedujem, da ne sme. Imava pa kar nekaj težav s kožo. P je rekla, da ima blag AD in nama je dala eno blazno mastno negovalno kremo. Nagravžno (vsaj meni), ampak k sreči pomaga. Zdi se mi, da se je spet začela faza zobkov. Spet si praska dlesni in obsedeno grize stvari in včasih zraven joka. Tole sporočilo pišem že več kot pol ure, ker se je vmes že parkrat zbudila. Zdaj sem ji pa namazala tisti gel in je mir. ...no ja, bomo videli, če bo tokrat res kaj ven pokukalo. condfa8h, midva si že nekaj let ogledujeva mini hladilnik za v kemp...in mislim, da bo letos končno skrajni čas za nakup. Malo pogooglaj, ful je enih možnosti - lahko je na plin, elektriko, lahko ga priklopiš v avtu...najmanjši so veliki kot hladilna torba.
|