bauko -> RE: Junijski škratki 2014 (6.1.2015 22:01:45)
|
Živjo punce, vse dobro v 2015! [sm=smiley1.gif] Da še jaz malo pokentiram [sm=smiley1.gif] zobki: Jo matrajo ful, ampak ni še nič. Tako da zaenkrat nimam kaj čistit. Upam, da bo kmalu kaj ven pokukalo. gibanje: Vse gre po "PS"-u, počasi, ampak ziher [sm=jezicek.gif] Zdaj obvlada obračanje v obe smeri, oz se že bolj kotali, se vrti po trebuščku in se plazi v rikverc. Začela je tudi dvigovat rito, ampak se še ne postavi na kolena. V bočnem sedu zdrži par minut in vidi se, da ji ni več nelagodno. Všeč mi je, ker ko ne more več, kontrolirano pade oz se lepo ujame na trebuh ali pa se zakotali na stran in na hrbet. Je pa že tolk pogruntala kako lepo past, da ko jo drugič dam v bočni sed, se takoj vrže, se ji ne da vztrajat v tem položaju. Prebrisanka mala. [sm=smiley36.gif] V banji je vsakič norišnica in sem vsa pošpricana. Jo pa blazno jezi, ker je preozko, da bi se vrtela po trebuščku. [sm=smiley36.gif] Moram pa prav pazit, ker vsakič hoče pit vodo. Poleg tega, da not plava vse mogoče (šampon, mucke od nogavičk...) me je strah, da bo preveč popila in bi se ji zaletelo...da bi bila pa samo na hrbtu pa ni šans, je preveč živahna. Seveda še vedno nosi vse v usta, igračke pa vedno lepše preprijema in jih preučuje v detajle. Večino dneva preživi na tleh in tudi ko se igrava, je na tleh. čebljanje: Čeblja na polno, vriska, gruli, kruli, grgra...ni pa ni. Včasih pride ven kakšna smiselna beseda, ampak seveda je vse naključno [sm=smiley1.gif] teža in višina: Težka je pomojem že okrog 10kg, dolga pa čez 70cm. Verjetno gre zato gibalno bolj počasi, ker je tako težka. Ima pa fuuul dolg trup - sem ravno prejle ugotovila, da ji bodyji od BC št. 80 niso več prav...80 od H&M so še glih za glih...kar malo hecno. Kakšne številke nosijo vaši otročki? GH: Po novem po kosilu ne pije več mleka. Razen, če poje ful malo, potem ji ponudim še mleko. Za kosilo ima še vedno najrajši zelenjavno juhico. Polente in gresa še vedno ne mara, tako da ji včasih kaj od tega podtaknem v juho, da je bolj gosta. Poizkusila sem ji dat meso, rumenjak, danes malo kivija, sveže stisnjen pomarančni sok in je bilo vse BP, ravno tako ni bilo reakcije za skorjo kruha. Razen svinjarije [sm=smiley36.gif] Pozno popoldanska malica je večinoma še vedno žitno sadna kašica, narejena z mojim mlekom. Včeraj sem ji namočila zdrobljene koruzne kosmiče v moje mleko in ji je bilo ful zanič. Ta bi res kar naprej juho jedla. [sm=smiley36.gif] Dopoldne si vzamem malo več časa in ji dajem male koščke sadja za žvečit. Še najrajši ima hruško, banane pa ne mara. Sicer odpira usta, ampak jo samo valja po ustih da je joj, potem pa kihne in je vse spet zunaj [sm=jezicek.gif] spanje: Zvečer gre spat med osmo in deveto, ponavadi bližje osmi uri. In spi do sedmih, osmih zjutraj. Zvečer je (z izjemo tečkanja pri oblačenju v pižamo) prav brezvezen otrok. Vsakič se pripravljam v stilu "bohve kaj bo", potem pa jo položim v posteljico, dam dudo in medveda in zaspi. Da bi le ostalo tako za vedno (trkam). [sm=smiley1.gif] Čez dan pa včasih take zganja v posteljici, da se prav naglas smejim. Pokaži kaj znaš predstavo ima. No, včasih pa takoj zaspi. Načeloma še vedno funkcionira po principu, da se zbudi, poje, se igra, gre spat. Se zbudi, poje, se igra, gre spat.... Imam pa občutek, da bo kmalu drugače [sm=smiley1.gif] vrtec: Mislim, da je treba vlogo oddati do februarja. Ampak nisem 100%. služba: Jaz je nimam, tako da vprašanje, kako bo s tem pri nas. Po eni strani si jo želim dobit čimprej, po drugi pa se mi zdijo 11 mesečniki čisto premali za v vrtec... voda: Jaz je nikoli nisem prekuhavala in je tudi zdaj ne. Dudo tudi samo umijem. mleko: Moja je precej požrešna...Kadar pije mleko, ga spije tam nekje 200-260. Zjutraj več, zvečer manj. tamala13, hvala za tiste linke, so ful poučni, sploh glede sedenja [sm=smiley1.gif] temperatura: Nimam pojma, koliko imamo toplo, ampak mislim, da je več kot 20 stopinj, tudi na tleh. Mi smo ji kupili tam ogromen armaflex, 180x150cm. Kadar "pobegne" z njega pa pač pobegne, ne morem zdaj celega stanovanja obložit [sm=smiley36.gif] LP
|
|
|
|