kolibri11 -> RE: Februarke 2015 (6.8.2014 16:54:27)
|
:-) lahko si prepričana, da či bi bilo kaj kar bi morala vedet bi že vedela. Jaz sem ob prvem pregledu dala kri in vodo. Čez 2 dni so me že klicali, da naj pridem po napotnico za diabetologa. Pa da moram še 1x dat kri, ker so neko preiskavo pozabili naredit. Tako da brez skrbi :-) Moji izvidi so zanimivi. Nasploh je pestro. Vsak teden nas kaj preseneti :-) Ampak dokler je beba o.k. je vse v najlepšem redu. Malo sem se morala navadit, da je treba pazit pri hrani, imet redne obroke, da vse sladko odpade.... 6x na dan se pikam, da si merim cuker. Čez 2 tedna mi bodo pa povedali kako naprej. Kljub temu, da se mi zdi da full jem, zadnji obrok imam preden grem spat, drugače imam zjutraj sladkor precej višji kot zvečer, sem shujšala (-3 kg). Počutje je o.k., če le ne bi imela kr nekih izcedkov. Vas kaj "vleče" v okolici maternice? Jaz imam skoz občutek kot da imam krče :-( NS je že tudi za nami. Izvid je bil v redu, so nama pa kljub temu ponudili dvojni presejalni test, pa sva ga odklonila. Izvid je bil 1:9450. Denar za dodatno preiskavo bova porabila kako drugače. 60 EUR za NS + 60 EUR za test se mi zdi preveč, sploh na nizko tveganje. A so vam povedali spol? Pri nas se ni prav dobo videlo, že za NS se je moral precej namučit, da je kaj videl. Ko je vprašal, če naju zanima spol sem imela počasi že vsega dovolj. Po 40 minutah vaginalnega ultrazvoka mislim, da upravičeno :-) Bova pa počasi doma povedala veselo novico :-) Čeprav se mi zdi, da malo že sumijo.
|
|
|
|