cbelica28 -> RE: Februarke 2015 (3.10.2014 13:35:43)
|
Zoja EMA tudi jaz odštevam dneve do morfologije, me že precej matra, ali bo zelo živahna punčka ali fantek [sm=smiley36.gif] S križem pa tako - kako že rečejo sami križi in težave, he he....pa ne da jamram...Namreč križ me boli od 18 leta dalje, ko me je prvič tako zvilo, da sem hodila en teden čisto sklonjena...naši vrli zdravniki so to označili kot nič nenavadnega a ne...in tudi sama nikoli nisem pomislila da bi lahko kaj bilo....načeloma sem bila vedno aktivna vsake toliko pa sem obležala, išias mi je znan, ne boli mi gre pa sila na živce... Šele ko sem rodila prvo hčerko sem se odločila, da pridem do konca, kaj za vraga je to z mojim križem, da vsaj vem, da nisem nora da je to normalno pri 30-ih. Predvsem pa se mi je dogajalo to kar se dogaja vam, ko sem vstala s kavča ali stola, me je tako preščipnilo v križu da nisem imela kontrole nog....no in ko v rokah držiš majceno bitje, si rečeš zdaj pa dovolj.. Diagnoza diskus hernia - kar v današnjih časih ni čisto nič nenavadnega. Itak mora vsak sam s telovadbo in gibanjem poskrbeti za omilitev znakov, težji primeri so seveda operirani... No skozi leta sem se že navadila bolečine, je pa sedaj spet malo huje, ker se spet težišče spreminja in vse, poleg tega prva navihanka ni nič manj energična, ker ima mami večji trebušček he he... Bolj me skrbi kaj bo po porodu, ampak bomo že poštimali Kako ste kaj s prebavo.....so vam kakšni nasveti pomagali? In kaj si ZojaEma izvedela kaj na predavanju za dojenje? malo nam povej no... Drugače sem tudi na FB, res je že skoraj 100 februark, tako da nas je veliko...bom pa tudi kaj tule napisala in vam sledila, čeprav tako kot veliko drugih, rajši berem kot pišem - ampak ko pa se razpišem pa tole dobite [sm=jezicek.gif] Lep sončen vikend vsem
|
|
|
|