ZojaEma -> RE: Februarke 2015 (4.11.2014 13:52:18)
|
Wiiiiiiiiiiiiiii ste se razpisale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tudi moje dete ful miga po bušiju, sploh ne vem, kdaj spi. Pa enkrat pri mehurju, drugič v bližino reber, tako da tudi sumim, da se še ni obrnila na glavo. Na morfologiji je bila v 15 minutah v vseh možnih položajih, hihi. Časa ima še dovolj, da se obrne. Upam, da se bo, saj si ne želim carskega reza. Me je pa čez trebuh že 96 cm [sm=smiley1.gif]. Nosečniške cote, vsaj hlače nosim že lep čas. Tudi moje prsi kar buhtijo, iz skromne B sem prišla na košarico C, pa me tudi že ta košarica malček tišči. Uf, ne morem verjeti, da bom rabila mogoče celo modrc z D košarico. Na srečo pa niso boleče. Boleče so bile le prve tri mesece nosečnosti, takrat sem se tudi zbujala ponoči, ko sem se prestavljala. Midva še morava tudi iti v Ikejo po pohištvo. Imava pa že voziček, lupinico, jogi in nekaj cotk (rabljenih in novih). Jaz imam še kar v glavi, da imam še ful časa vse nabavit. Sam bo pa hitro tu Novo leto in potem februar [sm=smiley1.gif] Joj, meni so dali datum za materinsko šolo šestega januarja, se mi zdi ful pozno. Bi raje šla v decembru, ne pa tik pred zdajci. A katera med vami razmišlja o pralnih plenicah? Ima mogoče že katera izkušnje z njimi? Mene ful moti, ker vse kar šimfajo te planice (tiste ki jih imajo za enkratno uporabo), pa niti nimajo izkušnje z njimi. Res me zanima kako je s pranjem, ali je veliko dela, se da če se hoče,...?
|
|
|
|