patrino -> RE: moj mož me j... (21.5.2014 20:13:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Zakaj si potem anonimna, če si tako prepričana, da delaš prav in nič narobe? sej ti je povedala. ker imate gonjo v igri. no pa še posmehovanje, samo pustimo malenkosti.. Kako lahko kar samo sebe analiziraš, da je s tabo vse ok? Ljudje ne moremo biti sami svoji psihologi. ljudje so sami svoji psihologi. morali bi biti in to je edino pravilno. ko pa imaš težave in jih ne moreš sam rešit, potem pa greš k kakemu psihologu. tako to gre. Že to , da brez trave ne znaš razmišljato out of the box, ti lahko pove nekaj o tebi. Večina nas je tega sposobna brez zakajanja. patrino, daj pokaži da vidim tvoj "out of the box" - to bi rada videla! [sm=smiley36.gif] O Matejči, Matejči a veš, da bi ti prav privoščila videt moj out of the box, samo kaj , ko tega podobno kot Lulu nisi ravno sposobna videt[sm=zmeden.gif] Po moje bo kaj na tem, ker sta si pri 40-tih zabili v glavo ,da če bosta razmišljali podobno kot deca, ki skidne v hosto, prižge srbot in se gre u iber đankije, v svojem svetu izpade kul. Naj vama paše- bog vama požegnaj. Mi smo to že dali skozi .
|
|
|
|