patrino -> RE: moj mož me j... (21.5.2014 18:12:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Redno kadim travo od svojega prvega letnika srednje šole. Normalno sem opravila maturo, doštudirala, diplomirala, opravila specializacijo. Vmes ko sem bila noseča nisem kadila, dokler sem otroka dojila nisem kadila. Brez odtegnitvene krize. Tudi mož je bil solidaren.Moj mož kadi travo redno, ima svojo firmo, precej uspešno. Širimo se izven Slovenije ta hip. Tudi jaz normalno delam in skrbim za oba otroka. To, da kadim travo ne vpliva na mojo ljubezen do njiju in na mojo skrb zanju. Predlagam, da se vrnete nazaj na originalno temo in ne obsojate preveč na lahko! Anonimna pa sem ravno zaradi vaših obsodb. Želela sem samo povedat, da ni nujno, da kajenje trave vpliva na človeka tako, da sedi na kavču in se kot kreten smeji. Nekateri smo lahko takrat precej kreativno produktivni. Nekatere službe zahtevajo "thinking out of the box" in tam je trava lahko dobrodošla. Anonimna avtorica teme, kako je pri vama, sta se uspela pogovoriti? Zakaj si potem anonimna, če si tako prepričana, da delaš prav in nič narobe? Kako lahko kar samo sebe analiziraš, da je s tabo vse ok? Ljudje ne moremo biti sami svoji psihologi. Že to , da brez trave ne znaš razmišljato out of the box, ti lahko pove nekaj o tebi. Večina nas je tega sposobna brez zakajanja. Si že poskusila brez? Ne ni nujno, da sediš na kavču in se režiš od zakajenosti- lahko ti travica nakravža možgane in imaš o vsem skupaj nerealno sliko- tudi o sebi. Pomisli. Tudi pijanec ponavadi vedno trdi da ni pijan.
|
|
|
|