skuštrana -> RE: moj mož me j... (26.5.2014 20:46:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz recimo ne razumem, kaj bi nam rada povedala.......user posted image ... Da pod vplivom trave postaneš bolj kreativen, čustven, razumevajoč.....? Da pa se moraš kljub tem pozitivnim učinkov odvaditi odvisnosti od trave in se soočiti z vzrokom zakaj zakaj si jo začel kaditi.....? jaz tega nikjer nisem zapisala. verjetno si zamešala mene in anonimno. jaz sem samo nekaj strani nazaj odgovarjala stani, da obstajajo bolj in manj kreativni poklici, kar je res. delo za tekočim trakom je manj kreativno od pisatelstva ali ilustratorja.. ipd. ne vem pa od kje ste zdaj vse to dodatno robo naložile user posted image Ce jaz prav vem ni govor o tem kakšni poklici obstajajo. In, ja, seveda obstajajo bolj ali manj kreativni. in če si kreativen, si takšen tudi brez droge. če za svojo kreativo rabis drogo (pa ne mislim kafe) potem s teboj nekaj ne štima. Tu se naša mnenja razhajajo, ker ti si stopila v bran tej anonimnici, da je v nekaterih poklicih normalno in zaželjeno bit zadel...malo morgen, jaz za takšen poklic (še) nisem slišala. Povej mi enega pa bom mogoče spremenila mnenje...vsi ti "zadetki" so lahko tuper super ampak na dolgi rok pa na njih ne moreš računat. Jaz tudi ne vem točno kaj ti počnes v življenju, imam pa med dobrimi frendi kar dosti slikarjev, grafičnih dizajnerjev , itd...in vsi so eksperimentirali z drogo, ampak v mladih letih, ko so prišle obveze, otroci, druzina, resno delo so s tem končali oz. to počnejo zelo zelo redko. Vsi, razen enega - in z njim je res težko. Moj mož ima tak biznis da večkrat potrebuje takšne "umetniške" usluge in vem kako je težko delat z nekom ki ni pri sebi. Lahko mi govoriš kar hočeš, za mene takšno vedenje odraslega človeka ni normano. In izgovarjat se na neke probleme , pa na gene za odvisnost, itd to so otročarije. In vse to kar si napisala, o tem da vsak človek drugače reagira na drogo mi je kristalno jasno, pa da za jemanje neke droge obstaja ozadje, vse to vem, ampak govorit da je to v nekaterih poklicih normalno, to pa ne morem sprejet in basta.
|
|
|
|