maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (26.5.2014 11:13:47)
|
Pozdravljene [sm=smiley1.gif] Tukaj sem nova...7 mesecev delamo na dojenčku, saj vem da ni veliko...vendar je prvi, naš 8 let star fant "ratal" dobesedno takoj [sm=smiley1.gif] Sem malo panika po naravi, kar mi ni ravno najbolj všeč [sm=zmeden.gif] ampak ok...saj bo....M imam redne na 28 dni...ta mesec sem dobila s 6-dnevno zamudo, pa zelo rahla je bila in praktično brez bolečin, trajala je slabe 3 dni-moje M so drugače zelo močne, zelo boleče, in trajajo tam nekje 6-8 dni. Že med krvavitvami me je zelo močno špikalo v jajčnikih, nekje 5 dni po M pa me je začelo rahlo črvičit v maternici, v jajčnikih me špika, dojke so napetek, mozolji so se pojavili, skozi hodim lulat; skratka; vsi znaki, kot pred M. Test sem delala, 2x negativen. Res pa je, da mi je tudi pri prvem pokazal test + šele po 1 mesecu in pol. tako da...bomo videli kaj je to [sm=smiley1.gif] Veselim se čvekanja z vami in vsem nam želim, da se kmalu preselimo na čvekanje v nosečnosti- [sm=smiley1.gif] Lep dan želim vsem [sm=rozica.gif]
|
|
|
|