ana_marija -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 19:24:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Samo tvoji podatki mi ne grejo v račun, kako potem veš, kdaj je O, če pa ugotavljaš, citiram: "V prvi polovici ciklusa imam BT ok. 36,3 37,4, v drugi polovici pa od 36,7 do 37." ?? Kolikor vidim, je T v drugi polovici znotraj T v prvi polovici...? Groza, kako sem površna. Zadnjih 14 dni sem imela celo norišnico v službi in doma in sem vas le brala na telefonu in ko sem si končno vzela 3 min časa, da sem sedla za računalnik, pa sem v taki naglici pisala, da sem vse zašuštrala. [sm=smiley36.gif] Torej, da se popravim: v prvi polovici imam od 36,3 do 36,4, v drugi pa od 36,7 do 37. Dan pred ovulacijo naj bi nastopil padec še nižje, kot je bil v prvi polovici cikla, a jaz tega padca nisem nikoli zaznala, zato ne vem nikoli točno do dneva, kdaj nastopi O, vem pa, kdaj je mimo, ko temperatura naraste. Pa še dober kontrolni znak v morebitni [sm=nosecka.gif] je, saj mi je v prvi pokazalo zelo pozno, da sem noseča in sem ohranjala upanje s povišano BT ob negativnih testih. Sareta88, če si bila ti v akciji, bomo pa me navijale. [sm=pikapoka2.gif][sm=smiley1.gif] Jaz znakov nimam nobenih, razen tega, da me prsi blazno bolijo. Mi so se kar osolzile oči, ko mi je mala s šusom zletela v naročje. Z veseljem pričakujem končno bolj sproščen in sončen vikend. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|