RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

zvončica88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 7:48:15)

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Jaz sem naredila test in je bil -. [sm=hudicek1.gif] pa se ni... Kar neki vse skp.:(

Ne obupat, mogoče pa še bo. Si imela ovulacijo kasneje? Razmisli, kdaj si jo imela pa si prištej 14 dni. Mogoče pa je nimaš takrat si mislila.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.6.2014 7:56:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

jabuk -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 8:03:03)

IZVIRNO SPOROČILO: zvončica88

Jaz sem naredila test in je bil -. [sm=hudicek1.gif] pa se ni... Kar neki vse skp.:(

Ne obupat, mogoče pa še bo. Si imela ovulacijo kasneje? Razmisli, kdaj si jo imela pa si prištej 14 dni. Mogoče pa je nimaš takrat si mislila.

Za prejsnji mesec niti ne vem, kdaj sem jo imela, ker ni bila neki opazna. Hvala za pomoc.Nimam kaj narediti, lahko samo cakam, da se M ulije. Ce je pa ne bo cez 2 tedna, pa bom pomoje zopet delala test.

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 8:55:59)

Haha face ste [sm=jezicek.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Nihče noče nič delat, vsi bi šli že kar julija na počitnice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

No me smo pridne delavke, ki bodo tudi julija delale [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 8:57:02)

zvončica88 , ooooooooooo kako lepa novička [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Držim pestke, da tudi naslednji test pokaže [sm=rozacrtici.gif]
[sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]

Jutro, punce [sm=smiley1.gif]

Jaz ne bom delala testa, ker potem vem, da me bo spravilo v slabo voljo, če bo [sm=modricrtici.gif] Bom počakala, če pride [sm=hudicek1.gif] Sem pa že cel mesec napihnjena, dojke so take kot da bi balon na max napihnila [sm=jezicek.gif]

Midva z mojim kužkom sva bila že zjutraj aktivna, sva se natekla in nahodila [sm=smiley1.gif] Zdaj pa na sonček in na kavico z mojim.

Lep dan želim vsem, pa upam na še kako dobro novičko o [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]

MauMow -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 9:07:53)

IZVIRNO SPOROČILO: maja2014

Haha face ste [sm=jezicek.gif]

No če že ni rezultata je potrebno vsaj na hec obrnat [sm=jezicek.gif]

Sareta88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:05:41)

Punce jaz sem mislila, da bom ta mesec samo navijala, ampak sedaj se mi pa že kakih 14 dni dogajajo čudne stvari. Non stop se mi spi. Spala bi cel dan, zvečer zaspim že ob 21.30, res ne vidim ure, da pridem domov in grem spat. Zelo me zebe, sem hodila spat obuta v debelih nogavicah in ovita v deko ter pokrita z odejo. Telovadim drugače vsak dan, ampak zadnje čase komaj odtelovadim, res mi je težko pa mislm, da ni vzrok ta da nimam kondicije. Drugače pa sem mislila, da imam M za dobit šele v četrtek, ampak sem ugotovila, da je danes že 27.dan in da bi mogoče lahko te dni že delala test. Kaj mislite?
Drugače pa držim pesti za vse vas in čim več [sm=rozacrtici.gif]!!!

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:15:22)

Sareta88, upam da so ti znaki upravičeni! :) Jaz sem tudi taaaako utrujena zadnji mesec, par dni nazaj sva z mojim sedela za mizo in sem sede zaspača!!! [sm=jezicek.gif] Kaj takega pa še ne...Za test pa-naredi, pa boš videla. Nekaterim se pokaže že zelo zgodaj, nekaterim pa kasneje [sm=smiley1.gif] Držim pestke močno močno tudi zate [sm=bravo.gif]

MauMow, imaš prav [sm=smiley1.gif] Mogoče pa se bomo tuki fajn nasmejale, se še bolj sprostile in bodo potem lepo pluski padalo [sm=smiley36.gif]

Punce, od kod pa ste? Jaz sem iz Obale [sm=smiley1.gif] In me ta vročina, ki se najavlja, nič kaj dosti ne veseli [sm=zmeden.gif] Lažje prenašam mraz, kot pa vročino, soparo, bljek!

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:17:03)

Zaspača, ja [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif]

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:18:23)

Aja, to noč pa nisem in nisem mogla zaspat. Ob enih zjutraj sem šla sladoled jest, ko nisem jaz ravno dosti od sladoleda....ampak mi je taaaakao zapasal [sm=smiley36.gif] In zaspala sem šele ob 1.

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:20:54)

Sem hotela napisat, da sem zaspala ob 2. Aaaah [sm=smiley36.gif]

Sareta88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:23:43)

maja2014 ma al vročina nate deluje al nekaj je :) Mogoče hormoni:) Hehe...
Ja da ne govorim o mojih kombinacijah pri hrani, jem ribo v paradižnikovi omaki in v naslednjem trenutku jem čokoladne lunice v mleku :) Hahaha, tako da ne vem no pa lakota me taka daje, da ajoj :) Non stop bi jedla ali pa spala...

maja2014 jaz sem tudi s Primorskega konca :)

MauMow -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:25:52)

Ja punce s smehom bomo prišle do plusekov.[sm=smiley36.gif]

Jaz sem iz štajerskega konca, ampak trenutno z možem živima v Rusiji (sva šla za nekaj let ker je dobil priliko za službo) - tako da lepe pozdrave iz 32 stopinj vroče Rusije.

SU -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:28:35)

O, Sareta... tudi jaz sem mislila, da boš samo navijala ta mesec... Ja, potem pa kr v akcijo in test!! [sm=smiley2.gif] Držim pesti! Znake maš že "čudne"... [sm=smiley36.gif]
Midva sva pa, kot sem že napisala, najverjetneje zamudila O, ker sem bla čist fertik... prehlad, glavobol, vročina.... Zdej se mi pa tkooooo vleče do M oziroma do nasl. O ... groza...
Ma sej bo... Ko bom zagledala plusek, bodo vsi ti "problemi" tko smešni... [sm=smiley36.gif]
MauMow... se mi tko hecno zdi, ko napišeš pozdravčke iz Rusije... tople? 32 stopinj??? Tko si pa ne predstavljam Rusije... ko kdo reče Rusija, vidim sam mraz, sneg, led... [sm=smiley36.gif]
Ti pa praviš, da ni skoz tko?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:32:11)

SU poleti do +35, pozimi do -25 [sm=jezicek.gif]. Tako da življenje tukaj je zelo zanimivo. [sm=smiley36.gif]

Sareta hitro test. Mogoče pa pokaže razlog za tole utrujenost

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:37:10)

MauMow, hm, veš, ti si pa (malenkost) predaleč za kavo spit [sm=smiley36.gif] Kako je pa v Rusiji glede porodniške, vrtcev, otroških dodatkov...je kaj bolje, kakor tu?

Sareta88, s katerega konca pa si?[sm=smiley1.gif]

Sareta88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:38:47)

IZVIRNO SPOROČILO: SU

O, Sareta... tudi jaz sem mislila, da boš samo navijala ta mesec... Ja, potem pa kr v akcijo in test!! [sm=smiley2.gif] Držim pesti! Znake maš že "čudne"... [sm=smiley36.gif]
Midva sva pa, kot sem že napisala, najverjetneje zamudila O, ker sem bla čist fertik... prehlad, glavobol, vročina.... Zdej se mi pa tkooooo vleče do M oziroma do nasl. O ... groza...
Ma sej bo... Ko bom zagledala plusek, bodo vsi ti "problemi" tko smešni... [sm=smiley36.gif]
MauMow... se mi tko hecno zdi, ko napišeš pozdravčke iz Rusije... tople? 32 stopinj??? Tko si pa ne predstavljam Rusije... ko kdo reče Rusija, vidim sam mraz, sneg, led... [sm=smiley36.gif]
Ti pa praviš, da ni skoz tko?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja ta mesec sem pa res totalno odmislila karkoli in se nisem brigala za nič. Tako da zdej pa ne vem, al so mogoče kaki lažni znaki al ne vem, ker sem bila najprej prepričana da je mogoče kakšno preslabo delovanje ščitnice ali pomanjkanje železa, ampak sodelavka mi pravi, da v obraz zgledam drugačna, da je ta utrujenost sigurno nek znak. NE vem, se bom prepričala te dni kaj je na stvari. Doma imam CB digital pa sem razmišljala, da mogoče prej poskusim s kakim drugim cenejšim testom. A imate s katerim posebno dobre izkušnje?

Sareta88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:39:49)

MauMow, hm, veš, ti si pa (malenkost) predaleč za kavo spit [sm=smiley36.gif] Kako je pa v Rusiji glede porodniške, vrtcev, otroških dodatkov...je kaj bolje, kakor tu?

Jaz sem tam pod Brkini, kaj pa ti? :)

MauMow -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:43:42)

Sej sem trikrat letno v Sloveniji [sm=smiley36.gif] Drugače pa sem res samo malenkost dlje (z letalom samo 3 ure vožnje [sm=jezicek.gif]

Porodniške dobivajo ženske samo 3 mesece, potem pa lahko grejo delat ali pa so doma celotno porodniško brez plačila. Porodniška je 3 leta, tako tudi ni vrtcev za otroke mlajše od 3 let. Do treh let pa obstajajo druženja otrok istih starostnih skupin nekajkrat na teden. Za otroke je tako super poskrbljeno.... ress full. Kar vsak dan se nekaj dogaja (v večjih parkih, ali v kakšnih igralnicah), za vsakim blokom so igrišča, ki so vsako leto na novo urejena...

Kar se pa tiče poroda pa to, obstajajo poceni lokalne bolnice, tukaj je mogoče samo ena, ki je ok za roditi, tako da je bolje več plačat pa greš v privat. Tam pač izbereš ali naravni porod z blokado (brez tega poroda ne poznajo) ali CR [sm=smiley36.gif]. Do poroda pa si lahko v svoji bolnici oz ZD. To imamo mi lepo urejeno v kliniki za tujce, samo roditi ne smeš v tuji bolnici, mora biti ruska, tako da moraš 6 tednov pred porodom začeti hoditi na preglede v to bolnico kjer boš rodil (preglede imaš 1 do 2x na teden zadnjih 6 tednov). Mislim da ni tako slabo [sm=smiley1.gif]

maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:43:59)

Koper (še zaenkrat) [sm=smiley1.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Sareta88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 11:46:36)

Kaj misliš s tem zaenkrat še? Al se kam seliš? :)

Koper (še zaenkrat) [sm=smiley1.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

jabuk -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 12:09:36)

Jaz sem Lj z okolico :)

*tedy* -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 13:25:12)

zvončica držim pesti da je to to kar mora bit[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

saretasi že kakšen testek naredila al nas boš pustila čakati do nedelje[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

moj dan D se tudi bliža, upam da zdržim do nedelje sicer sem pa ravno pogledala imam še tri listke testkov doma tako da do nedelje je še daleč[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]o znakih pa raje ne bi, ker jih je preveč takih in drugačnih[sm=smiley36.gif]

tale vreme je pa glih zame , jest imam ful rada da je toplo, vroče, res mi je super tole vreme, upam da uspemo danes popoldne bazen postavit[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]joj bodo otroc uživali[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zvončica88 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 14:26:15)

Hvala punce. Jaz tudi upam, da je to to, ampak nočem se prehitro veselit, ker sem večni pesimist[sm=smiley36.gif]. Sem pa šla kupit cb test, katerega imam namen delat v nedeljo zjutraj ampak dvomim da bom zdržala. Kaj pa če ga delam popoldan, sem brala da je boljše zjutraj? Kupla sem si še Tifol, zdaj pa upam še na en [sm=rozacrtici.gif].
Sem pa jaz iz Maribora.
Jaz tudi že komaj čakam lepše vreme, tak kot je danes je že prav super, vikend bo pa tak enkraten. Ampak delam popoldan, tak da dosti uživanja na sončku ne bo. Imama pa namen z dragim skočit malo na morje drug teden imama oba 5 dni fraj, če nama uspe na koncu za vsaj en dan bo že fajn[sm=smiley1.gif]

ana_marija -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (6.6.2014 19:24:57)

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Samo tvoji podatki mi ne grejo v račun, kako potem veš, kdaj je O, če pa ugotavljaš, citiram: "V prvi polovici ciklusa imam BT ok. 36,3 37,4, v drugi polovici pa od 36,7 do 37." ?? Kolikor vidim, je T v drugi polovici znotraj T v prvi polovici...?

Groza, kako sem površna. Zadnjih 14 dni sem imela celo norišnico v službi in doma in sem vas le brala na telefonu in ko sem si končno vzela 3 min časa, da sem sedla za računalnik, pa sem v taki naglici pisala, da sem vse zašuštrala. [sm=smiley36.gif]

Torej, da se popravim: v prvi polovici imam od 36,3 do 36,4, v drugi pa od 36,7 do 37. Dan pred ovulacijo naj bi nastopil padec še nižje, kot je bil v prvi polovici cikla, a jaz tega padca nisem nikoli zaznala, zato ne vem nikoli točno do dneva, kdaj nastopi O, vem pa, kdaj je mimo, ko temperatura naraste. Pa še dober kontrolni znak v morebitni [sm=nosecka.gif] je, saj mi je v prvi pokazalo zelo pozno, da sem noseča in sem ohranjala upanje s povišano BT ob negativnih testih.

Sareta88, če si bila ti v akciji, bomo pa me navijale. [sm=pikapoka2.gif][sm=smiley1.gif]

Jaz znakov nimam nobenih, razen tega, da me prsi blazno bolijo. Mi so se kar osolzile oči, ko mi je mala s šusom zletela v naročje.

Z veseljem pričakujem končno bolj sproščen in sončen vikend. [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>