maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (3.6.2014 12:07:54)
|
lillith82 , držim močno močno pestke, da ponovno zagledaš [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif] Mogoče je pa bil prvi test, ki si ga naredila, eden tistih, ki zaznavajo zelo zgodnjo nosečnost? Ker je meni v 1. nosečnosti CB pokazal + šele, ko sem bila noseča 6 tednov. MauMow,upam, da to ni [sm=hudicek1.gif], ampak samo kaka krajša krvavitev. Jaz sem v prvi nosečnosti tudi imela prvi mesec rahle krvavitve [sm=smiley1.gif] Držim pestke tudi zate. [sm=smiley1.gif] Vsem vam želi, da se vam čimprej prikaže težko pričakovani plusek! [sm=smiley1.gif] Jaz več ne vem, kaj se z mano dogaja [sm=smiley13.gif] Vsi znaki so še vedno prisotni. Belega toka imam veliko. Razdražljiva sem pa sto na uro in to tako, da včasih grem že sama sebi na živce [sm=zmeden.gif] Kar naenkrat mi gre na jok, v naslednjem trenutku sem že tako živčna, da bi najraje koga na pol pregriznila, naslednji trenutek sem spet vsa žalostna...pa to nisem jaz. Tudi drugače, preden pride [sm=hudicek1.gif], sem včasih, kak dan prej razdražljiva, ma ne vedno. Zdaj pa...ne vem. NMauMow ič več mi ni jasno...Saj, če ne bi bilo vseh teh znakov, bi rekla, ok, pač, greva v naslednji krog. Me pa tako mede, ko so vsi ti znaki skozi prisotni...Bah, grem se nad likalnik znašat [sm=smiley2.gif] lep dan želim, punce! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|