maja2014 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 (11.6.2014 9:38:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 IZVIRNO SPOROČILO: maja2014 Sareta88, danes je dan, ko bi morala dobit? Ja, meni so se dojke tudi dobesedno napihnile. Komaj spravim čez kakšno ožjo majčko [sm=smiley36.gif] Ja danes je dan, ko bi morala dobit M. Ne govori, meni kar buhtijo od vsepovsod vn [sm=smiley36.gif] Aha, potem bi morale dobiti na isti dan :) Ja, meni se je včeraj srajčka odpela na sredi trgovine, kar počil je gumb [sm=jezicek.gif] Ne vprašaj, kako mi je bilo nerdono [sm=jezicek.gif] Jutro, punce, tiste ki čakate in tiste, ki navijate [sm=smiley1.gif] Mene še ni obiskala [sm=hudicek1.gif] pa tudi zvija me ne. Sem le močno napihnjena, in v jajčnikih me špika. Včeraj sem za večerjo jedla čokolino, zraven hruške in pol litra donata [sm=jezicek.gif] Mamma mia, kaj takega pa še ne....Pa ko sploh čokolinota ne jemo, in ga ne kupujemo. Ampak včeraj sem ga šla kupit [sm=smiley36.gif] Kaj boste danes za kjavascript:void(AddText('[sm=smiley1.gif]'))[sm=smiley1.gif]osilo kuhale? Jaz bom musako z dodatkom mocarele, gobic, zraven pa kumarice in mlado čebulo v solati-s kislo smetano
|
|
|
|