Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 26.5.2014 11:21:40
|
|
|
|
maja2014
|
MauMow, hvala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 26.5.2014 15:46:08
|
|
|
|
Shana86
|
Živjo punce! Lani 5.junija sem po dobrem letu truda in operaciji endometrioze zagledala takoooo težko pričakovan plusek. Zdaj nama najina zvezdica že dobrih 14 tednov ne pusti spati in naju vsak dan razveseljuje Navijam, da je bil maj pravi mesec ljubezni z veliko pluski v juniju
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 26.5.2014 15:56:08
|
|
|
|
MauMow
|
Hvala Shana upamo da bo pri nas tudi tako in da junija gospe tečne ne bo na spregled! Čeprav pri meni nobenih znakov, ki bi trenutno nakazovali na karkoli. Mogoče le občasno špikanje v jajčnikihm kar pa ni nič nenavadnega pred . Bomo videli še en teden pa bomo vedeli pri čem smo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 27.5.2014 11:03:58
|
|
|
|
SU
|
Shana hvala... ja, sem že obupala nad majem... ampak sem ugotovila, da v bistvu moramo v maju "hopsat", če želimo, da bo junija ...torej... maj še ni popolnoma razočaral s svojim "imenom-mesec ljubezni" ...pri meni je ta teden nekje O... jaz pa prehlajena... jupi... pol pa hopsaj.... se bom še zadušila... hahaha... punce, dejmo! junija več pluskov!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 27.5.2014 11:10:19
|
|
|
|
MauMow
|
Su mi smo probal biti pridni, res je da je O ta mesec bla mal pozna tako da takoj ko je dragi prišel sem ga . Mogoče smo kaj ujeli Bomo videli čez 1 teden ali pride ali pa bomo delali test (ne bom prej delala ker sem do sedaj vedno prej in sem porabila že celo goro testov) Ampak en CB je v omari in čaka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 27.5.2014 13:35:34
|
|
|
|
SU
|
MauMow... jst mam tut vedno kak CB doma... no, tut zdej je doma... ampak, po mojem, bi morala dat ključavnico gor in ključ bi moral vzet moj... ker mi še niti en cikel ni uspelo počakat do izostanka M... ampak vedno prej poskušam... hja, že vejo, kje lahko zaslužijo... me pa veselo kupujemo... ...in še naprej bomo... no, upam, da zdaj pa res samo še tokrat in bo . Navijam tudi za ostale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 28.5.2014 19:13:23
|
|
|
|
Katte
|
Jaz bi tudi rada na seznam. Danes je bil O test pozitiven, sva včeraj. Danes ne bova mogla. Ampak saj nekaj časa preživijo, ne? ne pričakujem 10.6.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 29.5.2014 10:02:36
|
|
|
|
maja2014
|
Pozdravljene :) Pri meni je še vedno vse prisotno...dojke so še bolj občutljive na otip, jajčniki me špikajo, v maternici...in to se začne takoj zjutraj, že ko se zbudim....pa zelo sem napihnjena...ne vem, bomo videli, nočem preveč upat, da ne bom potem spet razočarana... Kateri test za nosečnost kupite? Oziroma; kateri je najbolj občutljiv na nosečniški hormon? Jaz sem v 1. nosečnosti naredila Clearblue test, zdaj pa kupim tiste listke v DM-u, ali pa v lekarni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 29.5.2014 10:16:33
|
|
|
|
MauMow
|
maja2014 jaz sem vedno imela čisto vse simptome (predvsem napihnjenost in bolečine v jajčniki, občasno pa občutljive dojke), in tudi tokrat jih imam a jih ignoriram (oz. poskušam ) in se poskušam prepričati da tokrat ne bom prej delala testa predno ne zamuja. Upam da mi uspe, še 4 dni Drugače pa sem jaz do sedaj delala ene poceni, neka nemška firma, ki majo občutljivost že 20. Sedaj pa v omari čaka CB digital
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 30.5.2014 11:09:49
|
|
|
|
Niara
|
Punce močno navijam in držim pesti za čimveč , da se mi pridružite med Februarkami 2015, kjer trenutno še samevam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 30.5.2014 11:36:21
|
|
|
|
lillith82
|
Pozdravljene. Po dooolgem času se pridružujem temi. Ne pričakujem je 6.6., je pa to moj x ciklus...ne štejem več, ker je od takrat ko sva začela delat na tem, minilo že več kot 2,5 let. Sicer sva se odločila da morava postati manj obremenjena s to zanositvijo, tako da če ne bo nič, v redu, če pa bo, pa toliko boljše
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 30.5.2014 18:45:15
|
|
|
|
Dgirl
|
Ola, se spet malo javim. Kako ve veste kdaj imate ovulacijo? Midva sva se odločila, da bova kar vsak dan, da se bo le prijelo kaj. Skrbi me, da sploh nimam ovulacije. Ker js nimam nikoli nobenih simptomov. Da bi pa sedaj kupovala še ovulcijke teste, mi je pa malo mimo. Ampak ne vem kaj naj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 30.5.2014 21:43:52
|
|
|
|
lillith82
|
Dgirl jaz občasno teste uporabljam, ker drugače bi težko vedela kdaj jo imam. Zvija me ponavadi ne, sluz pri meni tud ni tak drugačna med O kot pravijo nekatere, tak da sem pristala kar na testih. Sicer ne vsak mesec, ampak kdaj pa kdaj jih pa kupim.
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 31.5.2014 7:40:52
|
|
|
|
MauMow
|
Dgril mene špika v jajčnikih in to orng. Lahko pa si meril BT. To te pride najceneje pa boš vedla kaj imaš O. Pri nas zgleda ta mesec ne bo nič saj se je danes že pojavil mali rjavkast flekec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 31.5.2014 8:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa tokrat pričakujem konec junija. Navijam za vse. Anonimna2
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 31.5.2014 11:34:06
|
|
|
|
maja2014
|
Pozdravljene. Kako ste kaj v tem lepem vremenu? Jaz ne vem, kaj se z mano dogaja...sem gledala na moj koledarček, kjer si vse pridno zapisujem, odkar delamo na dojenčku, in isto kot zdaj, se mi je dogajalo februarja. A je še katera od vas imela kdaj tako, da je M bila šibka, končala, znaki pa so se začeli-špikanje v jajćnikih, v maternici, napete, občutljive dojke,...? M mi je ta mesec zamujala 6 dni, kar mi nikoli ne, je vedno točna, na 28 dni. Sem bila celo pri G februarja, pa me je na ultrazvok dala, pa je vse ok...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 7:51:28
|
|
|
|
MauMow
|
Kako ste kaj punce? Pri nas smo za vikend bili bolj na off Danes je 2.6. in pri nas čakamo da se ulije . Rjavi izcedki se tekom dneva pojavljajo že 2 dni in mislim da danes oz. najkasneje jutri bo tukaj. Sicer nikoli še ni prišla kasneje kot 30 dan (ki je danes) ampak vse je mogoče. Hormoni so tako čisto utrgani. Če le ne bo zamujala predolgo, bo moj naslednji trmin konec meseca Junija
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 7:54:29
|
|
|
|
MauMow
|
maja 2014 - jaz sem nekaj podobnega imela februarja letos. Ampak je potem naslednja prišla v vsej svoji veličini tako da je izteklo še za prejšnjo zraven. Recimo sem pa jaz včeraj prvič imela da sem dobila v jajčnikih/maternici pekočo bolečino (cca 5min), potem proti večeru pa še v dojkah (tudi nekje 5 min) - kdo bi razumel vse to... Sem včasih mislila da vse vem ampak vidim da me telo zelo preseneča vsak nov cikel
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2014 7:57:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2014 8:01:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 8:04:42
|
|
|
|
MauMow
|
LadyJen ja naše telo nas res preseneča. No da je pa mira polna sem pa danes sanjala da sem test delala in da je najprej pokazal DA noseča, potem pa Ne, pa pol spet ja pa spet ne ..... Oh jej še v sanjah nimam mira
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 13:12:03
|
|
|
|
Dgirl
|
LadyJen js sm si lansko leto merila to bazalno temperaturo. Lahko z navadnim toplometom, tudi pod pazduho, ampak moraš vsak dan predn ustaneš, pa podobn čas, pol nekako vidiš kdaj naj bi bila ovulavija. Ampak pri meni je bilo samo en mesec tak da je kazalo na ovulacijo, merila sem si pa 3 mesece. Možno potem da res nimam vsak mesec ovulacije in zato pol nič ni. Hm.. Katere ovulacijske teste pa ve kupujete? Pa koliko so? Najbolš, da si to kupim. Vse ki imate 13.6 da ne pričakujete, kdaj ve mislite da je za vas rodno obdobje? Midva že od torka na polno , hehe. Pa sva mislila še do te nedelje. Pol pa spet pavza do naslednega obdobja. Je kar utrudljivo, haha
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 13:17:53
|
|
|
|
MauMow
|
Dgirl midva sva prva dva meseca na polno potem sva pa ugotovila da brezveze in sedaj počneva ko nama zapaše in sva ugotovila, da se še bolje počutiva. (še vedno pa počneva na 2 do 3 dni) :-) No moja pa zgleda da prihaja danes do večera enkrat Tako da naslednje ne pričakujem 30.6.-1.7. Bom vrjetno kr v vaši temi še ostala do nadaljnega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 13:18:49
|
|
|
|
Dgirl
|
ali PRIČAKUJEMO 2.06 MauMow 6.06 lillith82 10.06 *tedy* maja2014 Katte 13.06 SU Dgirl ana_marija biba85 25.06 LadyJen 29.06 _pika_ NAVIJAČICE Katte, Žabinčica, mamica deklicam, niinii, witch, Shana86, Penny, anonimna v juniju: [/quote]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2014 2.6.2014 13:21:15
|
|
|
|
Dgirl
|
Kaj pa veš Moumow mogoče pa le ne pride. Sej veš upanje umre zadnje. Haha. Midva sva že kot enedva stroja, ker skori vsak dan,
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?