maja2014
|
lillith82 , držim močno močno pestke, da ponovno zagledaš Mogoče je pa bil prvi test, ki si ga naredila, eden tistih, ki zaznavajo zelo zgodnjo nosečnost? Ker je meni v 1. nosečnosti CB pokazal + šele, ko sem bila noseča 6 tednov. MauMow,upam, da to ni , ampak samo kaka krajša krvavitev. Jaz sem v prvi nosečnosti tudi imela prvi mesec rahle krvavitve Držim pestke tudi zate. Vsem vam želi, da se vam čimprej prikaže težko pričakovani plusek! Jaz več ne vem, kaj se z mano dogaja Vsi znaki so še vedno prisotni. Belega toka imam veliko. Razdražljiva sem pa sto na uro in to tako, da včasih grem že sama sebi na živce Kar naenkrat mi gre na jok, v naslednjem trenutku sem že tako živčna, da bi najraje koga na pol pregriznila, naslednji trenutek sem spet vsa žalostna...pa to nisem jaz. Tudi drugače, preden pride , sem včasih, kak dan prej razdražljiva, ma ne vedno. Zdaj pa...ne vem. NMauMow ič več mi ni jasno...Saj, če ne bi bilo vseh teh znakov, bi rekla, ok, pač, greva v naslednji krog. Me pa tako mede, ko so vsi ti znaki skozi prisotni...Bah, grem se nad likalnik znašat lep dan želim, punce!
|