anonimen5 -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (21.5.2014 10:31:42)
|
Pozdravljene vse! Upam, da se vam lahko pridružim [sm=smiley1.gif]. Berem tele forume že več kot leto, zdaj pa sem se opogumila in se vam pridružujem. Sama sem imela prejšnjo sredo ETZ (jemanje samo Estrofem+Estima, namreč moje menstruacije štrajkajo, pa pripravljamo samo sluznico). To je bil moj drugi transfer, ampak kot kaže bo tudi ta neuspešen [sm=smiley13.gif]. Ni mi dalo mira pa sem danes naredila FS pa se je je pokazal tak lep - (ETZ je bil prejšnjo sredo, se pravi da je teden dni od tega). Ma razočaranje, transfer je bil ravno na datum, ko sva z možem praznovala že kar dolgo obletnico poroke, pa sem mislala zdaj pa resnično bo, evo pa nebo[sm=smiley13.gif]. Maaaa.....sicer imam še 9 zamrznjenčkov, ampak vseeno sem nekako upala, da bo lepa pikica ostala pri meni[sm=smiley1.gif]. A mislite da sem test mogoče enmajčkeno prezgodi delala[sm=zmeden.gif]. Sicer kakršnihkoli znakov ni, tko da bo verjetno kr držalo. Prav vesela sem za vse ki ste zagledale te magične pluske, pa upam, da nam vsem ostalim tudi enkrat uspe[sm=smiley1.gif]. More ane?
|
|
|
|