patrino -> RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje (26.5.2014 21:03:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Vsega ostalega pa ne bi komentirala. Predvsem pri tistih starih tercialkah v prvih klopeh se najraje ugriznem v jezik... A si jezna na stare babe, da ti že eno uro pred mašo zasedejo najboljši plac v cerkvi......? Na srečo imamo različen okus glede tega, kaj je najboljši plac v cerkvi. Župnik je namreč grd, tako, da jaz nimam v prvi vrsti česa početi. Pa še videli bi me, kako med pridigo časopis berem. Zadnja vrsta je zakon, ker grem lahko tačas, ko nekaj pojejo, na čik. Vidiš, ko si ga pihnila s tole zadnjo klopjo. Če bi sedela spredaj, ti ob dnevih, ko se prižge ped oltarjem kadilo, ne bi bilo treba hoditi ven na čik [sm=zz_smoke.png] U, kje pa! Sem pozabila, kateri praznik je že bil, ampak ta naš pater je celo cerkev zadimil s tistim kadilom (vsaj meni se je tako zdelo). In ko sem odhajala ven, so bile tam pri vratih neke mini vrečkice, na katerih je pisalo "kadilo", nad njimi pa "postrezite si". Pa sem vzela en šop vrečk in jih odnesla domov. Noter je bilo pa je*eno oglje, k' sem ga potem komaj sprala s krožnika! [sm=hudicek1.gif] Od takrat naprej jemljem samo še časopise in koledarje. [sm=smiley36.gif]joj, Kerensa, po moje si prava popestritev za vašo faro. Te kar vidim [sm=smiley36.gif] Pestro je bilo kvečjemu prvič, ko sem prišla v cerkev. Ker sem ob vsem tistem navdušenju nad samo sabo (da sem se spravila tja) pozabila, da moja vsakdanja oblačila niso primerna za cerkev. Bog sprejema ljudi v vseh oblačilih, tako da mislim, da ni panike.No ravno naga ti pa prav zaradi tistih mamk spredaj ni treba hodit. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|