liliana -> RE: Končni izlet - vrtec (28.4.2014 0:53:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i vrtcevske odlocitve ne bom komentirala nikoli(tolko se pa ja poznam)-obstaja pa seveda moznost, da se ne bom strinjala in otrok ne bo sel na koncni izlet/taborit ob jezero/name it... to pa sem ze itak v svojem prvem postu napisala. Lepo.....jaz sem pa recimo komentirala nekaj zadev, nekaj sem jih že naštela (ne vem zakaj bi morala biti tiho, če se z njimi ne strinjam in če niso v skladu z zakonodajo), ker pač naš vrtec, kljub temu, da je bil vredu vrtec, vsega vseeno ni delal optimalno....ena od teh so recimo bile ure, ki jih je vrtec namenil druženju s starši, strokovnimi delavci vrtca in otroci......ker so te zadeve organizirali ob 14.30 ali ob 15. uri in to precej pogosto, ne le dva krat na leto......in smo starši lepo na sestanku dali predlog, da če lahko uro pomaknejo na 16. uro, ker nas večina pač tako dela, da imamo probleme zapustiti delovno mesto.... Kar se pa izletov, zimovanj, lutkovnih predstav, plavanja tiče, strokovnega dela med varstveno-vzgojno-izobraževalnim procesom, prehrane tiče.....tega pa tudi jaz nisem komentirala.....in se otrok ali je udeležil zadeve ali pa pač ne........ Želim samo povedati, da vse vrtčevske in šolste odločitve tudi niso alfa in omega in da jih ni treba takoj sprejeti.....še posebno, če so naravnane tako, da bi zaobišle zakonodajo.......
|
|
|
|