Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje 9.4.2014 22:49:48
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino V večini primerov, so takšne nežne neškodljive dušce prav geji. ahaaaa, a zato si Lukkca v vato zavijala?
|
|
|
|
RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje 18.4.2014 22:54:49
|
|
|
|
sombrero
|
Tetka te močno sovraži, zakaj hodiš k njej?
|
|
|
|
RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje 28.4.2014 14:00:38
|
|
|
|
prevečosebena
|
Joj s čem se nekateri ubadate, skrbi te da bo 2 leti in pol star otrok postal gej zato ker se maže z kremo hahahaha, drugega kot smejati se temu res nemorem otrok kot vsak drug je radoveden in ga zanima čisto vse, tudi mene je kot otroka. Pravtako posnema starejše in če opazi nekoga ki bo to počel bo to poizkusil tudi sam. To ni nikakršen znak da bo gej, že sama misel na spolno usmerjenost pri toliko starem malčku je absurdna. V končni fazi pa njegova seksualna usmerjenost ni pomembna, bi pričakoval da bi ljudje v današnjih časih bili bolj odprti, saj nismo leta 1500, z samo homoseksualnostjo ni nič narobe in nevem zakaj je to še vedno tak tabu... Da nebo pomote, sam nisem gej :)
|
|
|
|
RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje 10.7.2014 17:12:50
|
|
|
|
majkeljanuar
|
Jaz pa razložim tetki da se pač rad namaže, in z tem nisem hotela njej reči, daj mu kremo da se bo namazal, ne daleč od tega. Nakar mi je rekla da bo moj sin gej. Sprva sploh nisem registrirala komentarja, pač kot da bi zadevo vrgla čez ramo in poslušala dalje. Ko pa sem prišla domov sem pa se začela zavedat kaj mi je ženska v resnici rekla. MISLIM, HALO? No in kaj naj si zdaj mislim o njej, kako naj se z njo "obnašam" če se sploh še, nisem sicer takšna da bi zamero držala ali pa ignorirala nekoga iz moje družine, ampak tule pa res ne vem kaj naredit. No s temle se sploh ne ubadat. Mislim, da je neumno sploh upoštevat take komentarje. Pač je otrok, če bo gay se bo pa pol pokazalo :D
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?