Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 18:19:04)

Sem temo napisala kar pod spolnost, da nebo potem kakšnega prerekanja še na drugih temah, kjer ne moremo biti anonimne, saj sem večkrat že zasledila zaničevanje in zbadanje. pa brez zamere.

Skratka, prejšnji teden sem šla z tamalim na obisk k ženi mojega strica. Nakar moj sine zagleda kremo za obraz, naj povem da se rad namaže z kremo vsak dan, in mislim da to ni gejevsko če se 2,5 let star otrok namaže s kremo. Moj mož naprimer se vsak dan preden gre v službo, ustnice, roke in obraz. Njegov brat prav tako, pa je daleč stran od geja, 1000%. resnično mislim da v tem ni nič narobe. Mogoče pač tudi za nama ponavlja, kar se mi zdi normalno za njegovo starost. No da nadaljujem, ko je zagledal kremo si jo je želel odpret in po mojem, normalno, se tudi namazat. Jaz pa razložim tetki da se pač rad namaže, in z tem nisem hotela njej reči, daj mu kremo da se bo namazal, ne daleč od tega. Nakar mi je rekla da bo moj sin gej. Sprva sploh nisem registrirala komentarja, pač kot da bi zadevo vrgla čez ramo in poslušala dalje. Ko pa sem prišla domov sem pa se začela zavedat kaj mi je ženska v resnici rekla. MISLIM, HALO? No in kaj naj si zdaj mislim o njej, kako naj se z njo "obnašam" če se sploh še, nisem sicer takšna da bi zamero držala ali pa ignorirala nekoga iz moje družine, ampak tule pa res ne vem kaj naredit.
Ta ženska je sicer že od vedno nekako sovražna do moje mame, ker imam moja mama resnično še vedno postavi kot pri 25 letih, ( in njo vedno oblaja ko jo zagleda da če ima "anoreksijo" da je tako suha, že 25 let z istim vprašanjem, prav tako mene) do mene pa se obnaša odkar imam otroka kot da sem ji pol življenja vzela, ker sama še nima vnukov, pa ima starejše otroke kot sem jaz. omenim pa še to, vedno pride voščit našim ( mami, očetu, sestri) b-day, meni ga ni že ne vem koliko let. v čem je fora, pa saj me ne boli več, si mislim, bog ji pomagaj, ker sama si ne zna, pa vseeno, a je resnično treba tega.
najbolj pri vsem temu pa me je zmotil njen ton, kako mi je rekla da bo gej, s tistim zaničevanjem mene, z privoščljivostjo da bi bil gej, z nekim odporom do mojega sina.

ponavadi vedno poišče nekaj na meni da me zabije, ali pa na tamalemu, pa ljuba duša saj ji ni nič naredil. ohhh, kar ne štekam tega.

petea -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 18:27:52)

In - kaj bo narobe, če slučajno bo gay?

Bo pač gay. In bo pač prišel na b-day s svojim b-frendom, ne pa z g-frendico.

LuLu -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 18:58:57)

če boš kakorkoli reagirala točno na to, pomeni, da imaš probleme pri sprejemanju istospolno usmerjenih

vsaj jaz bi ... ali bila tiho, kar sem velikokrat, ali pa jo vprašala če še lahko kaj drugega prerokuje, če meni, da vidi v prihodnost...

eh, brezveze... ni vredno [sm=smiley36.gif]
čim manj komukacije z njo, če ti ne odgovarja

Felicita -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:11:25)

moje mnenje? čimprej prekini stike s to žensko. žlahta gor ali dol.

Stanislava_ -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:13:45)

Tetka naj misli, kar misli, saj so njene misli, ne tvoje.

Jaz bi pa vseeno upala, da bo možak in ne ped.erčina.

patrino -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:29:24)

Moje mnenje- tako zabavne, študiozne in jasnovidne tete bi se bilo škoda izogibati. [sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:30:25)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Moje mnenje- tako zabavne, študiozne in jasnovidne tete bi se bilo škoda izogibati. [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

liliana -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:36:01)

Jaz pa ne razumem najbolje, kaj je zdaj problem.....

petea -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:41:07)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Si 1000% prepričana, da ne razumeš?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.4.2014 19:41:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

liliana -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:48:54)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Si 1000% prepričana, da ne razumeš?

Zaničevanje in zbadanje naj bi bilo problem..samo ne razumem s katere strani......[sm=smiley1.gif]

Stanislava_ -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:50:35)

Problemov kolikor hičeš...če jih ni, jih pa narediš.

aknela123 -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:51:27)

ne, skrbi, ne bo gej, majhni otroci se pač učijo preko posnemanja (mazanje s kremo). no, če bo gej, pa tudi nič ne bo narobe.
ne vem, pa, pri bogu milem, zakaj hodiš tja na obisk, če te vedno znervira?

petea -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:53:56)

Morda ta sorodnica reagira podobno kot jaz ob takšnih pretiravanjih in izstopanjih - jih še stopnjuje oz. je pikra, da bi morda avtorici teme postalo jasno, da ne rabi ničesar več dodatnega reči, ker je očitno že svojim nastopom in izborom besed pretiravala in je zato sorodnici neprijetna.

alda -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:54:22)

Točno to sem pomislila kot Aknela:ma zakaj hodiš nekam, kjer se ne počutiš fajn oz. te vedno nekdo ponižuje?

kar se pa izjave tiče: ma rajši gej kot pa neumen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

liliana -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 19:55:55)

IZVIRNO SPOROČILO: aknela123

ne, skrbi, ne bo gej, majhni otroci se pač učijo preko posnemanja (mazanje s kremo).

Kako pa ti veš, da ne bo.....?[sm=smiley2.gif]

no, če bo gej, pa tudi nič ne bo narobe.

Samo jaz vseeno upam, da moja hči ne bo istospolno usmerjena......narobe ali ne narobe......[sm=jezicek.gif]

zakaj hodiš tja na obisk, če te vedno znervira?

Ker se radi nervirajo....eni z izjavami, drugi s ponosnim razkazovanjem manekenskega štela......[sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:07:36)

hm, uškinamama, sem prvo pomislila da si ti to odprla, ko sem vidla ime teme...

no, jaz pa ne razumem zakaj bi moral človek imet probleme z sprejemanjem istospolnih, če ga taka stvar užali. ker ne gre se za to kaj je rekla. gre se za to kako in s kakim namenom. to je tko kot bi rekla, da ji bo hči čistilka (hence brez uspešne kariere) - a zdaj imaš pa predsodke proti ćistilkam, če te podcenjevalni pristop (kakršenkoli, s poljubnim izborom žaljivke) užali? gre se za odnos, ne za to kdo je "grupa kvazi luzera" v očeh tistega ki žali.
na koncu se bomo obvetaval z največjimi kur.bami in ped.ri pa noben se bo smel niti trznit, ker to pomeni da ima "probleme s prejemanjem" določenih skupin [sm=smiley29.gif]

mateyka -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:10:05)

Ker se radi nervirajo....eni z izjavami, drugi s ponosnim razkazovanjem manekenskega štela......[sm=smiley36.gif]

mogoče mama (in avtorica) nosi une oprijete moderne cotke za povrh in potem je mera hitro polna - sploh če je še ta teta "polna" [sm=jezicek.gif]

RIJA* -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:17:16)

[sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png] že 22 let živim z gejem!

madonca, pa tak sem zadovoljna s servisom! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

RIJA* -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:18:48)

joj, kot če bi podrla domine[sm=zz_eek.png]
tudi tamali se maže s kremo in me včasih češe...sebe ne more, ker nima kaj dosti [sm=smiley36.gif] pa včeraj je cel dan zapletal v sestričnini črni trenirki....ajme, ubi bože....kaj sem jaz komu naredila[sm=smiley19.gif]

bucka* -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:25:43)

Sploh ne gre za to, kaj je teta izjavila, ampak to, da imaš težave z njo že od prej. Imam takega očeta, ki vedno ponižuje in išče kje bi zabijal v poden, pa največja ironija je, da vedno najde tako točko, ki pali. To so čustveni teroristi.

Edino dobro, da nisi odreagirala na njeno izjavo, ker s tem se taki ljudje hranijo. Naslednjič naredi enako (če že moraš it k njej), drugače pa se je izogibaj in njenih izjav tudi. Pa nehej si jih h srcu gnat, ker samo sebi škodo delaš, kasneje jo boš pa še sinu, s katerim ni čisto nič narobe.

Jst sm bratcu pletla kitke in lakirala nohte, pa ni gej...

Stanislava_ -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:26:16)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

[sm=zz_eek.png] [sm=zz_eek.png] [sm=zz_eek.png] [sm=zz_eek.png] že 22 let živim z gejem!

madonca, pa tak sem zadovoljna s servisom! [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

patrino -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:27:29)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

joj, kot če bi podrla domine[sm=zz_eek.png]
tudi tamali se maže s kremo in me včasih češe...sebe ne more, ker nima kaj dosti [sm=smiley36.gif] pa včeraj je cel dan zapletal v sestričnini črni trenirki....ajme, ubi bože....kaj sem jaz komu naredila[sm=smiley19.gif]

Rija ne paničari temveč bodi vesela.Vidiš, da so geji res ful zabavni friki[sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:42:31)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mogoče mama (in avtorica) nosi une oprijete moderne cotke za povrh in potem je mera hitro polna - sploh če je še ta teta "polna" [sm=jezicek.gif]

Saj...in namerno se še kar najbolj oprijeto in izzivalno oblečeta, da debelo baburo dražita....ona pa jima vrača po svoje......[sm=jezicek.gif]

Stanislava_ -> RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje (7.4.2014 20:45:12)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Saj...in namerno se še kar najbolj oprijeto in izzivalno oblečeta, da debelo baburo dražita....ona pa jima vrača po svoje......[sm=jezicek.gif]

Nikomur ni dolgčas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>