|
RE: Pravi da bo moj sin gej, prosim za mnenje 8.4.2014 7:33:16
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem temo napisala kar pod spolnost, da nebo potem kakšnega prerekanja še na drugih temah, kjer ne moremo biti anonimne, saj sem večkrat že zasledila zaničevanje in zbadanje. pa brez zamere. Skratka, prejšnji teden sem šla z tamalim na obisk k ženi mojega strica. Nakar moj sine zagleda kremo za obraz, naj povem da se rad namaže z kremo vsak dan, in mislim da to ni gejevsko če se 2,5 let star otrok namaže s kremo. Moj mož naprimer se vsak dan preden gre v službo, ustnice, roke in obraz. Njegov brat prav tako, pa je daleč stran od geja, 1000%. resnično mislim da v tem ni nič narobe. Mogoče pač tudi za nama ponavlja, kar se mi zdi normalno za njegovo starost. No da nadaljujem, ko je zagledal kremo si jo je želel odpret in po mojem, normalno, se tudi namazat. Jaz pa razložim tetki da se pač rad namaže, in z tem nisem hotela njej reči, daj mu kremo da se bo namazal, ne daleč od tega. Nakar mi je rekla da bo moj sin gej. Sprva sploh nisem registrirala komentarja, pač kot da bi zadevo vrgla čez ramo in poslušala dalje. Ko pa sem prišla domov sem pa se začela zavedat kaj mi je ženska v resnici rekla. MISLIM, HALO? No in kaj naj si zdaj mislim o njej, kako naj se z njo "obnašam" če se sploh še, nisem sicer takšna da bi zamero držala ali pa ignorirala nekoga iz moje družine, ampak tule pa res ne vem kaj naredit. Ta ženska je sicer že od vedno nekako sovražna do moje mame, ker imam moja mama resnično še vedno postavi kot pri 25 letih, ( in njo vedno oblaja ko jo zagleda da če ima "anoreksijo" da je tako suha, že 25 let z istim vprašanjem, prav tako mene) do mene pa se obnaša odkar imam otroka kot da sem ji pol življenja vzela, ker sama še nima vnukov, pa ima starejše otroke kot sem jaz. omenim pa še to, vedno pride voščit našim ( mami, očetu, sestri) b-day, meni ga ni že ne vem koliko let. v čem je fora, pa saj me ne boli več, si mislim, bog ji pomagaj, ker sama si ne zna, pa vseeno, a je resnično treba tega. najbolj pri vsem temu pa me je zmotil njen ton, kako mi je rekla da bo gej, s tistim zaničevanjem mene, z privoščljivostjo da bi bil gej, z nekim odporom do mojega sina. ponavadi vedno poišče nekaj na meni da me zabije, ali pa na tamalemu, pa ljuba duša saj ji ni nič naredil. ohhh, kar ne štekam tega. Če se ne moreš izognit, da ne bi tja hodila, potem preprosto vrzi čez ramo in piči dalje! Ljudje se čist preveč ukvarjate s tem, kaj bodo pa drugi rekli. včasih nas marsikaj prizadane, da nam misliti, četudi si rečemo, da nam je vseeno, ampak nekatere situacije je bolje zignorirati in mirna bosna. konec koncev nimaš ti problema, ampak tisti drugi... tako da... Kaj bo in kdo bo tvoj sin ko bo velik, pa sam boh ve. vsi starši si želimo bistva, da bo zdrav in srečen. na kakšen način, s kom, pa se bo sam odločal...
|
|
|