Taddy78
|
Dejansko obstajate mame, ki se materinstva učite iz knjig? "Ker je pisalo, da ga skozi pristavljam, sem ga"????? Avtorica je očitno v depresiji, za katero je potrebno obiskat psihiatra. To je vse, kar je. Pa nehaj dojit!!! Če ima pa tvoj možek občutek, da 1.letnik potrebuje tudi nočne obroke, naj si ga pelje v svojo sobo in ga hrani celo noč...glavno, da se boš ti naspala. Veš, nismo vse super mame, tudi meni včasih poči pisker in bi se najraje vsedla v avto in šla nekam za 1 teden....pa si rečem, saj bo...in tudi je lažje. Vsi tisti lepi trenutki prevagajo vse in ko jo zvečer gledam med spanjem, bi jo najraje objela, pocartala, polubčkala. Je pa res, da tisto tahujše obdobje šele prihaja...pri 2.letih je vrhunec, če mene vprašaš. Sama bi takoj imela 5 dojenčkov, ampak samo tam do 1.leta ali pa otroke od 5.naprej...kaj čem. In še nekaj za tiste, ki mislite, da imate pravico eni mamici z velikim problemom, metat v obraz, kako bi pa ve naredile vse, da bi lahko vsaj zanosile, ona pa sovraži zdravega otroka. Kaj kmalu se boste našle v isti situaciji in verjemite, tudi vam bo kdaj ta težko pričakovan sonček pokvaril dan, popil živcev, iz glave potegnil kup kletvic in grdih besed, kup pomislekov, kup skrbi...imam pupo iz epruvete, ki najeda in najeda, je super živahna 2-letnica, ki se še kako zaveda, da je in mora biti vse po njeno. In ni lahko, čeprav je bila hudo željena in je hudo ljubljena.
|