|
RE: Nogavice, za znoret. 18.3.2014 22:10:41
|
|
|
|
ronja
|
jaz pa imam otroke, ki obožujejo razmetavanje nogavic ... in vse delo gre v nič ... Tudi jaz imam enega takega... in včasih še dve zraven:D. Haha, stana, mesečna renta Se pa spomnim iz otroštva kako je moja mami zlagala štumfe, čist v vsakega je dala roko, raztegnila, poravnala oz. upognila petni del, potem nanj z milimetrsko natančnostjo položila še drugega in potem oba zložila na tretjino. user posted image No, tega gena jaz očitno nisem podedovala... Haha, očitno je bilo to takrat v modi - moja mama isto - samo da tega ni delala ona, ampak je to zahtevala od mene! Pa v polžka je bilo treba zvit, ne na tretjine. Groza od groze, sem se zaklela, da bo meni vse ok, kar bojo moji otroci in ne-mož naredili, pa če bo čisto po svoje. Sta se sicer obe s taščo še nekaj časa zgražali, kako lahko pustim, da lubi obeša cote, če jih obesi tako, da da ščipalko na sredo majce, da se na trebuhu vidi odtis... Ampak sta po par letih obupali, ko sta videli, da nima haska:D. Meni je tako ljubše, on rad obeša, tudi na mrazu, kar jaz ne (če je toplo mi ni problem, v mrazu pa sovražim), meni pa dol visi za odtise ščipalk, samo da mi ni treba v mrazu mokrih mrzlih cot obešat:D. Jaz v sušilcu sušim vse, razen volnenih zadev. In v bloku bi brez njega crknili, ker notri nismo meli kam obesit, pozimi se pa na balkonu ni nič sušilo.
|