petea -> RE: Nogavice, za znoret. (18.3.2014 21:01:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Da se jih nabere ko Rusov na fronti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Dost jih mam,obešanja, zlaganja..c. A to tudi tebe muči! [sm=smiley36.gif] Ko najdeš rešitev, se priporočam zanjo. [sm=jezicek.gif] Moje ukrepanje v borbi proti nogavični katastrofi: - v kopalnici sem nastavila poseben škaf, namenjen samo za umazane nogavice, - praviloma jih sušim v sušilcu - obešanje in pobiranje s stojala, še bolj pa iskanje morebitnih izletnic po dvorišču mi ni niti malo všečno, čeprav seveda poleti skoraj ne gre drugače, - ko jih obešam, jih parčkam: nogavice, ki pašejo skupaj, spnem s sponkami za obešanje perila, in tako spete jih tudi shranim v predale, - preostale solistke zbiram v škatli - kup raste, včasih pa se celo ponovno najde kakšen par [sm=smiley36.gif], - če je le mogoče, kupujem več enakih nogavic - veliko lažje parčkanje, - otroške nogavice iste barve kupujem le v eni številki, drugače imam odločno preveč dela s preverjanjem, ali sta v najdenem paru obe nogavici iste velikosti
|
|
|
|