ronja
|
resna zveza se, vsaj po moje "rodi"......ne moreš kar iti in iskati moškega za resno zvezo...... Verjetno je to različno v različnih obdobjih - mi, ki smo se zaljbuljali in spoznavali mladi, smo iskali zabavo in dokler bo, bo. In se je resna zveza rodila. Nekdo, ki pa išče življenjskega partnerja, ne zabave, ki si želi nekaj resnega, pa verjetno drugače gleda... ne vem, ne poznam druge zgodbe, samo kolikor berem... Sicer mi je pa vedno skrivnost, kako nekateri takoj na začetku veste, da bo pa neka zveza resna.......a tako, da moški pol leta ali eno leto ne sme pokazati spolnega interesa za vas.......? Jaz nikoli nisem vedela. Za lubija sem rekla, da bo ena kratka romanca, on je bil pa prepričan, da ga bom po 1 tednu, največ dveh, pustila:D. Spolni interes so pa vsi pokazali , samo mi ni noben težil - to je verjetno ta razlika... Ne vem, nisem mela izkušenj s fanti, ki bi hotli samo spat z mano. V bistvu večinoma glih obratno, da sem si sama želela bolj na izi zvezo... Ne bi pa nikoli mogla bit s fantom, ki bi čakal do poroke - bi mela občutek, da mu to ni tako pomembno - meni pa je... Ali da ma razlog, da se temu izogiba, kar je še hujše. To pa meni ni bilo nikoli jasno... Ok, štekam, če je to neka dogovorjena poroka ali da se na hitro poročiš, itd... Ampak sošolke so po par let hodile s fanti in so se lupčkali, ampak to je to... To nama nikoli ni bilo jasno - mislim, kaj narediš takrat, ko bi se pač še lupčkal naprej? Ne vem, meni it na sprehod ni alternativa... Jaz itak mislim, da ljubezni ( če lahko takole rečem) ne moreš najti ampak moraš počakat, da sama pride mimo. Se strinjam, da se resna zvza počasi razvije. Samo nekateri moški ( ali žesnke) pač sploh nimajo interesa, da bi kdajkoli kaj razvilo. Kalbo in lili, verjetno je res samo v poimenovanju keč - buča pač ne išče fanta, ki bi resno zvezo izključeval, ne pomeni verjetno to, da bi prav iskala resno zvezo... Ali pa tudi, kaj pa vem - zadnjič sem poslušala eno ted predavanje in ženska razlaga, kako je vedno razmišljala med mečkanjem s fantom o tem, a je pravi, kako ona zgleda med tem, itd... in da se zato seveda ne sprosti. Sem bila čisto paf? kaj ženske res to razmišljajo - mislim vmes??? Ok, preden grejo na date, ampak vmes, sploh če se kaj dogaja?