patrino -> RE: končno resen moški? (17.3.2014 6:39:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kakor že, definitivno si ti na preži, si pozorna na vsako besedo, dejanje, pripombo... Malo zaradi slabih izkušenj, malo zaradi tega, ker se še "ovohavata". Mogoče bi se bilo dobro malo postaviti v njegovo kožo. Po moje je tudi on nesiguren, sumničav, občutljiv... Kolikor je že doprinesel k ločitvi od bivše partnerice, se je ob tem zagotovo tudi kaj opekel. Tebe je spoznal preko neta. Najbrž ni spoznal le tebe in tudi ti nisi spoznala le njega. Tole virtualno spoznavanje žal ni neka ljubezen na prvi pogled. Prej bi lahko rekli, da je nek "an ban pet podgan". In sedaj sta se očitno ujela in sta si všeč. Če si ne bi bila, ne bi nakladala 6 ur in se še potem težko razšla. Predstavljaj si, da bi on grabil po telefonu vedno, ko bi jo ti odnesla na wc in ga spravil takoj , ko bi ti prišla nazaj. Če ti je tipson všeč, ti to zagotovo ne bi bilo. Zdelo bi se ti sumljivo- meni tudi- njemu pa tudi očitno. Mogoče je to cinično špikanje z njegove strani zgolj znak nesigurnosti, oz. po svoje bojazni, da se ti srečuješ podobno kot z njim tudi s kom drugim. Ne želim ga zagovarjati , pa vendar ne bi tako z viška sedla na tisti " gobec" v zvezi z njegovo bivšo žensko. Vprašaj ga kaj v zvezi s tem. Ljudje marsikaj rečejo, pa ni rečeno, da to tudi mislijo, storijo. Če ti je človek všeč. se bi meni osebno zdelo škoda, kar na vrat na nos prekiniti zadevščino z njim. Po moje te bo čez čas žrlo, da si se prenaglila in ti bo po svoje žal. Jaz bi na tvojem mestu tipa do dobra potipala v zvezi z vsemi dvomi, ki me obhajajo, opazovala njegove reakcije itd. Mogoče sploh ni slab človek, le bolj kot ne razočaran od prej. Mogoče se izkaže, da je gnida. Vendar na tej točki kjer si sedaj, tega ne boš vedela. Če se izkaže da je ok, super, če pa pride na dan , da je poden od dedca, ga boš vsaj brez slabe vesti odpikala in ga pozabila. Matejka citirano in poboldano posebej zate.[sm=smiley1.gif] Drugače pa če kopiram še tebe: tvoj vidik naivneža mi je pa itak predstavljen preveč nerealitično - površno, rahlo paranojično in delno žaljivo. Tebi že mogoče. Kot sem rekla, ljudje smo si različni. Pri meni se je moj vidik izkazal za čisto sprejemljivega, že če gledam na svojo skoraj dvajset letno situacijo z nenaivnežem. Upam, da bo iz naših različnih pogledov Buča znala izluščiti kakšno uporabno bučnico ven, ki bo pisana njej na kožo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|