ronja
|
mal sem razmišljala, če ni mogoče še preveč navezan na bivšo, ker tako govori, mogoče jo v resnici ni prebolel? a se to zdi sploh logično? da nekdo grdo govori o nekom, ki ga ni še prebolel? To je zelo logično - nisi jezen na nekoga, za katerega ti dol visi, ampak na nekoga, do katerega ti je veliko... Ne pomeni pa to, da je ne bo prebolel. Je pa očitno bolj impulziven in posesiven. Meni je impulzivnost v enem obdobju zelo pasala, za celo življenje si je pa ne bi želela (to sem vedela že takrat), posesivnosti pa nikoli nisem tolerirala, tako da ni noben fant niti poizkušal česa takega. Kar se tiste šale o ljubčku tiče, to bi lahko bila čisto šala - si čisto predstavljam, da bi me lubi zafrkaval:D. In si zelo predstavljam, da bi se zafrkavala nazaj, da mu glih pišem en strasten sms:D. Mene bi motilo to, da je tako besen na ženske like v svojem življenju - lahko je naključje, lahko pa je to njegov vzorec - tega ti mi ne moremo povedat, lahko pa sama ugotoviš, če si pozorna. Bi me motilo isto kot skuštrano, samo to smo zelo različni (hvalabogu). Se strinjam s patrino, da dostikrat ljudje rečejo, pa ne mislijo tako - vprašaj ga kaj več o tem, si boš hitro na jasnem. Hehe, patrino, mava različen okus , meni pa bi bilo čudno, če bi me "zasliševal" - se mi zdi normalno, da mi verjame, če nekaj rečem - tudi na začetku se mi je zdelo to normalno - saj nimam razloga, da mu lažem... Sem pa mela res bolj naivne fante, saj smo bili takrat vsi še mladi in so mi očitno všeč naivneži, sploh en, je še hujši kot jaz . Včasih rahlo nepraktično, sploh ker sva dva taka skup, ampak saj ponekod sva previdna:) in na splošno nama ta sistem dela - več načinov deluje, ni vsak za vsakega:). Mene pa zanima, kaj je s to posteljo narobe, da je tole njegova bistvena vrlina? Haha, kalbo, ta me je pa nasmejala:) Ne, s posteljo po moje ni nič narobe (buča bo pa zase povedala), samo ženske, ki iščejo resne zveze, navadno rade vidijo, da je moški pripravljen malo počakat in spoznat osebo prej (ne vem iz izkušenj, nisem nikoli iskala resnih zvez, samo so ratale "po nesreči" - kaj češ nehat, če je fajn:D).