limonca* -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (14.3.2014 12:04:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: saška84 Heeey[sm=smiley36.gif] Sem sla na krvni ja...beta 50[sm=zmeden.gif] Rekla je, da je zelo nizko, pa sej vem...doma sem pozabla napotnico, pol pa v Leoniscu cela stala...v glavnem v sredo se enkrat, ce bo naraslo je ok, ce bo padlo sem pa splavila[sm=smiley19.gif]ceprav za splav mislim da je blo pa premal krvavitve[sm=zmeden.gif]no bomo vidli Sestra je se rekla ah sej mate ful zamrznjenckov, sam jaz ne morem v spontani postopek, ker nimam jajcevodov in bom mogla za vsak postopek cakat tri mesece pa seveda z vsemi tistimi injekcijami ne bo slo....sej bo[sm=smiley36.gif] Lep vecer vsem[sm=jezicek.gif] Kar se tiče krvavitve- če jemlješ podporo (utrogestan, estimo), ti ta "zadržuje" splav, zato je možno, da malo krvaviš.. ko boš nehala jemat, se bo ulilo (če je splav). Itak boš videla če se bo hormon podvojil ali ne. Kar se tiče spontanega postopka - to, da nimaš jajcevodov ne vpliva na nič. Spontan postopek pomeni samo to, da boš brez injekcij, hodila boš na UZje in delala ovulacijske teste - ko bo ta pozitiven, ti bodo čez par dni vstavili zamznjenčka. To, da nimaš jajcevodov ne vpliva na nič, ovuliraš prav tako-- pa konec koncev tud ovulacija ni potrebna, važno je, da je endometrij dovolj debel.
|
|
|
|