RH82 -> RE: novemberke 2014 (12.5.2014 20:28:38)
|
Tejkiica, kako si ti? Upam, da si že boljše. Jaz sem šla danes po enem tednu v službo in mi je bilo prav super. Sicer sem imela zjutraj še službeni zdravniški pregled, pa mi je tam ena simpatična starejša zdravnica rekla, da me ne bo nič matrala. Me je pregledala in dati sem morala kri, ostalo pa me čaka, ko zaključim s porodniško. Mi je prav pasalo. Pa malo težko mi je bilo na tešče (sem že hitro zjutraj zmazala eno banano - ni šlo drugače). Se mi pa zdi, da mi je delo pomagalo, da sem odmislila ostale stvari. Nimam nič težkega za delat, kar je pa potencialno nevarno, so se pa že sodelavke javile, da bodo pomagale. [sm=smiley1.gif] Jutri imam pa predavanje v ZD - šola za zgodnjo nosečnost. Nisem najbolj navdušena nad tem, ker moram prej iz službe zato. Pa občutek imam, da ne bo kaj veliko novega slišala. Bom pa vprašala glede folne, kako je z jemanjem. Trenutno imam Elevit še za 14 dni, pa mi kar pašejo, ker so tudi drugi vitamini in minerali zraven. Predvsem železo mi je super, ker je slabokrvnost pogosta pri nosečnicah in nekako upam, da se je izognem, če jemljem te tablete še naprej. Se še nisem odločila, ker moti me pa cena (se tako veliko sliši, ko kupiš škatlo za 3 mesece).
|
|
|
|